Kysymys ja ostoilmoitus Slantin vauhtipyörästä 67->

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja America, 31.1.2021.

 1. America

  America Gearhead

  Ymmärtääkseni 67 ja ylöspäin Slantin vauhtipyörä muuttuu hieman, ainakin keskireikä isonee 55mm. Onko vauhtipyörä muuten samanlainen kuin early slanteissa? Koko, kiinnityspulttien jako jne.?

  Tarvetta olisi 67 ja ylöspäin vauhtipyörälle, ei viitsisi alkamaan sorvaamaan tuota kuusvitosen vauhtipyörää kun sitten se ei taas sovi ilman holkkia early-slanttiin.

  Tarjoa mikäli varastosta löytyy. Uusimaalta nouto, muuten makselen postimaksuja.
   
 2. Slant Sickness

  Slant Sickness Double Gearhead

  MJF perusti joku aika sitten lärvikirjaan slantsix -osaston. Siellä on enemmän elämää kuin täällä. Ja joku aktiivinen kauppiaskin. Laita koukku sillekin puolelle, jos ei ole vielä tärpännyt.
   
 3. MJF

  MJF Double Gearhead

  Henkilöautojen vauhtipyöristä kun puhutaan niin ne on keskireikää vaille samanlaisia keskenään.
   
 4. maxvo2

  maxvo2 Double Gearhead

  Mun 170 -65 släntin lohko meni broidin poikien pöydänjalaksi. Siinä taisi olla vauhtipyörä samassa puretussa kasassa. Kone irrotettiin ”ajosta”. Hakisikos joku osakasan pois vaikkapa laatikollisella halvinta kolmanen veroluokan olutta? Osat Hausjärvellä.
   

Kerro tästä muillekin!