Kysymys keinuvivuista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jusssi, 15.7.2017.

  1. jusssi

    jusssi Gearhead

    Kun on tollaset gm pallo-studi keikkuvipat uutena, ni pallon ja vivun liukupinnat näyttää melko karkealta. Kuuluuko näin olla ja hiioutuuko ne sit käynnin kanssa kiiltäviksi, niinku noissa vanhoissa on?
     
  2. TimoT

    TimoT 3rd gear

    Mikä on melko karkea?
    Onko ne GM alkuperäiset, vai tarvikevipat?
    Jos ne näyttää kovin epäilyttäviltä, tai tuntuu sormin karkealle, niin voihan niitä pyöräyttää hieman karhunkielellä tai hiomanauhalla ja kasatessa asennusrasvaa pintoihin.
     
  3. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Kyllä ne uudet vipat on usein tehtaan jäljiltä aika karkean näköiset.
    Hyvät voiteet väliin, vaikka nokkarasvaa/öljyä, ja kiinni.
     
  4. jusssi

    jusssi Gearhead

    Ok, nää on siis rullapäiset tarvikevipat. Ei nääkään nyt ihan hirveet ole pinnoiltaan ja netistä kun koitin väijyä noiden kuvia, ni samanlaisilta ne kaikki näyttää. Oikea ongelma kyllä ilmeni, kun se vipu meinaa ottaa kiinni jousilautaseen, siis kun nää on itsekeskittävät. Jos vaan nauhahiomakoneessa pyyhkäsee vähän matalammaksi sitä reunaa.? o_O
     
  5. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Se ohjaava reunako ottaa kiinni?
    Sitä on varmaan varaa madaltaa, ohjaus toimii pienemmälläkin kynnyksellä.
     
  6. jusssi

    jusssi Gearhead

    Juu, se reuna on aikalailla korkeampi, ku noissa peltikeikuissa se syvennys. Ei muuta ku laikka laulamaan... :D
     

Kerro tästä muillekin!