Kysymys U-harjalistoista

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja letukka1957, 26.3.2015.

 1. letukka1957

  letukka1957 1st gear

  Tervehdys . Ootteko laittanu sivuikkunoiden U-harjalistoja miten kiinni ruuveilla vai niillä omilla kiinnikkeillä . Niihin vaaka harjalistoihin ulkopuolisiin löytyy kiinnikkeet , ainakin sedaniin ja wagoniin Cars1nc:ltä osanro: 11199 set . Ajokelejä ootellaan .
   
 2. Spitfire

  Spitfire Gearhead

  Liimalla. Sikaflex tai joku vastaava. Vanha pois uusi paikoileeen liiman kanssa ja veivaa ikkunan ylös. Ainakaan mulla ei harjalistat istuneet oikein nätisti. Noihin oli mutkat tehty valmiiksi ja ei ihan olleet kohdallaan. Vastaa varmaan rujoudessaan alkuperäistä :).
   
 3. letukka1957

  letukka1957 1st gear

  Pitää laittaa kunhan kelit lämpiäisi , kiitt vinkistä .
   
 4. Toope

  Toope 2nd gear

  Vuonna miekka ja kivi ei ollu liimoja,jotka "onneksemme" ovat nykyään kohtuu hyviä,muutenhan ne ois jo tehtaalla (since-55?)liimattu.Tässä tullaan sit kysymykseeen siitä että,onko se sit entistetty/entisöity/kohennettu/rakennettu.....? Mutta jokainen tavallaan ja tarkoituksineen,pääasia että saadaan klassikkoja liikenteeseen.PS:Itte nysväsin ruuveilla,ja voin sanoa että on perseestä se homma.
   

Kerro tästä muillekin!