Kysymyt STREET CEE ja DEE kuskeille

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja DS 325, 21.10.2010.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ainahan autoja sais olla enempikin mukana mut viime vuosinahan tilane on ollut kohtuu mukava, useimmat kisat on nykysäännöillä päästy ajamaan kokolailla täysillä 16 kaavioilla mikä lie tänä päivänä missä vaan luokassa jo hyvä määrä ja vuosittain uusia kuskeja on ilmaantunut mukaan niin ettei väki oo tosta nyt viime vuosina vähentynyt vaikka joku kokeneempi kuski oliskin lopettanut tai pitänyt välivuotta tms.

    Ja jos peilataan tota vaikka viime vuodesta niin yhtälailla sekä nopein C että D luokan auto meni kaseja ja jos ollaan oikein tarkkoja niin saman teki nopeimmat B:n autotkin joten ei noilla nyt isoja eroja oo tsäänsseissä pärjätä ajaa minkä luokan kikottimella vaan ja yhdessä tai erikseen, kaikki ne saa kulkemaan kovaa.
    Kovimmat ahdetut nyt meni luokasta riippumatta tietty jonninverran kovimpia vapareita kovempaa mut ainakin toistaseks viivalta irtoamisnopeudessa sekin peli on vielä kohtalaisesti tasottunut.

    Eli (siis ainakaan mun mielestä) tuolla ei oo nyt mitään kiirusta rukata sääntöjä uusiks nyt vuosi sitten tehdyn muutoksen jälkeen vaan parempi lie katella vielä ainakin ens kesä ihan viime kauden tavalla ja vaikka sitten taas yhtä kautta viisaampana pitää kauden lopulla Streettikuskien palaveria jossa sit taas kuulostelee kisoja ajaneiden kuskien fiiliksiä.

    Kun onhan sitä jopa tuolla heads upissakin jopa sellanen realiteetti että eihän sitä (myöskin muistaakseni :rotfl: ) sielläkään aina tarvi edes olla se kaikkein nopein vaikka jopa tykkäis voittaakin jotain :wink:
     
  2. Dartblower

    Dartblower Gearhead

    tähän pyrkitään !
     
  3. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tietty sääntöjen pysyvyys on yks itseisarvo sekin, kun täällä kai harva tekee autojaan yhtä kautta varten. Nehän onkin aika hyvin olleet sellasia, ettei mitään vanhojen sääntöjen mukasia laitteita oo suljettu pois viimisen uudistuksen myötä. Edellisillä mentiin kait kymmenen vuotta ja nyt niitä väljennettiin, et ihan kauheeta hötkyilyy ei oo havaittavissa.
     
  4. jussi308

    jussi308 1st gear

    ö

    No muuttu säännöt tai ei niin meillä se on ollu sääntö eikä poikkeus neljän vuoden ajan että auto tehdään uusiksi talvella :rotfl:
     
  5. C-barge

    C-barge Gearhead

    No mut se on hienoo et on edes jotain psysvää!
     
  6. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Hyviä ehdotuksia saa toki laittaa ,mulle siihen ds324@suomi24.fi osoitteeseen. Ehdotukset on toteutettava kuitenkin niinkuin Jykä sanoi, ettei vanhoja ja jo aktiiveja kilpailijoita tai autoja suljeta säännöillä ulos. He kun kantavat jo kortensa kekoon toisin kuin jotkut tuon tuosta rannoilla (netissä) ruikuttajat, jotka vaativat joka vuosi uusia sääntöjä kun ego ei riitä lähteä jo valmiisiin ryhmiin mukaan. Jos Heads Up ei innosta heikkotehoisella autollanne niin menkää ET luokkiin. Siellä voi voittaa jo ekasta kisasta lähtien kuka tahansa. Ainakin teoriassa. :odroll:

    Sitäpaitsi ensikauden 2011 säännöt on jo kuskien kesken sovittu varikolla ja sääntövaliokunnassa sinetöity 8)
     

Kerro tästä muillekin!