KYTKIN YHDISTÄÄ PLUSSAN JA MIINUKSEN???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja jenkkijuuso, 13.2.2003.

  1. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Mitä v...ua! olen laittamassa kaiffan autoon lisätorvia katolle ja aioin ottaa torvien releelle ohjauksen ratin äänimerkin "kytkimeltä" MUTTA! mittasin mizkulla ja toiselle puolelle kytkintä tulee + ja toiselle - kun laitan ohjauksen plus puolelle niin normaalisti torvet huutaa kokoajan toiselle puolelle niin ei ollenkaan, joten voisiko joku kertoa että minkä valtakunnan katkaisija yhdistäessä tekee OIKARIN!?? p.s. kun laitan plussan puolelle niin kun yhdistän lakkaa lisätorvet ja vakio töötti soi yksin??
     
  2. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    öö.. mun opin mukaan virtapiiriä ei synny jos säyhkö ei mee plussalta miinukselle (=sulkeudu). jos tossa on niin että töötti on vaikka pluspiuhan välissä ja katkasijalla sitten suljet virtapiirin toisaalta.
    Jos nyt ees tulkitsin ton oikein, tuokaan kun ei ole niitä selkeimmin kirjotettuja viestejä..
     
  3. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ota jenkkijuusto pieni tauko, ja selvitä vaikka normaalin hehkulamppua käyttävän pöytävalaisimen toimintaperiaate, mitä tapahtuu kun painat katkaisijasta valon päälle. Vinkki: sen hehkulampun sisällä ei ole menninkäisiä polttamassa kokkoa.
     
  4. jenkkijuuso

    jenkkijuuso Gearhead

    Aivan oikein! On näköjään päässy sarjakytkentä unohtumaan tyystin no toimihan ne kun ties mistä on kyse, aika jännä kytkentä kyllä minkähän takia ei ole toteutettu "perinteisesti" koska luulis että olis ollu helpompi kun torvi on metallinen ja pystyy maadottamaan itsensä koriin joten ei tarttis kun yhden piuhan. Sori että tuli kirjotettua messu vähän hätäseen kun meinas jo palaa käpy, onnex oli TAAS auttava käsi lähellä. notta kiitos! Ehkä josjus tulee hermostus päissään VÄHÄN hätiköityä! RockHQ; äläs rupee vinoilee kai sitä nyt tapahtuu paremmissakin piireissä kämmejä, ehkä tietysti joskus pitäs "ajatellakkin", toivottavasti siellä hehkulampun sisällä ei tosiiaan oo menninkäisiä sillä muutenhan rölli ja metsän henki on tosi tapahtumiin perustuva elokuva :smile:





    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: jenkkijuuso 2003-02-13 19:49 ]</font>
     
  5. Mr. Horsepower

    Mr. Horsepower 1st gear

    töötille annetaan maita sehän on jatkuvassa virrassa sillä piuhalla
     
  6. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    Ja näin se homma etenee :smile: Joo, sattuuhan sitä itsellekin tollasta, oon vaan oppinu pitämään turpani kiinni ja näyttämään tietävältä :grin:
     

Kerro tästä muillekin!