Laatikkoöljyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 4.12.2001.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    auto on MB 100D eli pakettiauto. Kakkoselle vaihdettaessa rusahtaa, eikä mene kovin hyvin päälle (kylmänä). Oliskohan vika öljyissä vai missä?? Varaosaliikkeessä kaveri suositteli minulle mobilin 80w-90 öljyä. Mitä mieltä olette öljystä??
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lisäys: Laatikko vuotaa aika paljon öljyä vetoakselin stefoista, mutta tänään kun tarkastin öljyt, niin sitä oli kyllä reilusti, mutta se oli aika mustaa.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    tarkista luotettavasta lähteestä se öljyn tyyppi....joissain mersuissa on lootassa automaattiöljyt ...niin,,, vaikkei se automaatti olekaan...samoin kuin volvoissakin
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    vaihdoin tänään öljyt ja voi LEHMÄN*****, tyhjennyspropun magneetissa oli pari isoa metallikappaletta:( onkohan laatikkoremppa edessä???
     
  5. fisu

    fisu Gearhead

    onnea matkaan, kokeile laittaa ne uudet öljyt
    ensin ja sit vasta hajeskelet sitä lootaa. eikös tuo ole se espanjassa tehty etuvetokaappi joita ei kovin montaa ole myyty
    tänne ?
     

Kerro tästä muillekin!