laatikkoremontin osaavia korjaamoja Oulun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 15.1.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Olisiko kellään vinkkejä luotettaviin korjaamoihin Oulun seudulla, joissa onnistuu Blazerin (th700r4) laatikkoremontti.
    Kokemuksia? Tarkoitus olisi korjauttaa poikinut aski tai hommata toimivia tilalle. Itsellä ei kuitenkaan tiloja / kokemusta noista automaattilaatikoista edes sen vertaa että osais analysoida vikaa tai ottaa laatikkoa irti. Missä hinnoissa yleensä pyörii tuollainen remontti irtiottoineen ja paikalleen asennuksineen?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    henryn autopaja tekee kiimingissä laatikoita,
    samoin usa-parts oulu .itse kyllä teettäisin
    laatikon kauno koskisella hartolassa,jos en saisi ketään kaveria tekeen sitä.Panuman Jarilta kannattaa kysyä myös.
    terv.69GT
     
  3. Lettu

    Lettu Gearhead

    69GT, mullon vähän hämärä kuva tosta henryn pajasta, tunnekko tyyppii ja onkse sama heebo joka pyörittelee "Röllin pajaa"?

    jos laittaa http://www.google.comiin hakusanaksi th700 niin ekana tulee:
    http://www.kotinet.com/keraset/th700.htm
    siitton hyvä lukee kokemuksia ja miettii missä lootaansa EI korjauta..
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    rölli ja henry on eri miehiä. ja eri luokan miehiä...
     
  5. srontti

    srontti 1st gear

    mikäs on tuo Usa-parts Oulu? Onko kellään kokemusta? Taidanpa uskoa nuo Keräsen Laurin varoittavat sanat Röllistä ja Henryn autopajasta. Niin kipeästi muistuu mieleen omakohtaiset kokemukset kun eräs Rovaniemeläinen "jenkkipaja" teki chevyyni laatikkoremontin ikävin jälkiseurauksin...
    Toivottavasti löytyy Oulusta vähän ammattitaitoisempia kavereita tuohon hommaan kuin nuo Rovaniemen kollit.
     
  6. Lettu

    Lettu Gearhead

    jotai kuulin juttuu että ois sama äijä kyseessä, njoo no ton röllin kans oon joskus puhunu puhelimessa. ai miten eri luokan miehiä?

    niija srontti, kaveri korjautti USA Partsissa 5-6v sitte th200:sen ja kuntoon tuli. Ari kai sen tyypin nimi on. Vissiin vähän vetäytyny harrastuksen parista muihin hommiin konkan jälkeen.
    Jäi parilla mun kaverilla rahat ja osat saamatta yllättävän konkan takia ja en oo sit tohon puljuun sen koommin tutustunu.
    Tunteeks joku paremmi?

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lettu 2003-01-15 23:53 ]</font>
     
  7. Heimo

    Heimo 1st gear

    Missä hinnoissa yleensä pyörii tuollainen remontti irtiottoineen ja paikalleen asennuksineen?
    [/quote]

    Mulla oli viime kesänä (2002) TH700 korjattavana kun se hukkas 3 ja 4 vaihteet. 1,2 ja pakki kuitenkin vielä toimivat.
    Korjaus-sarjalla ja pannan vaihdolla tuli kuntoon, hintaa remontilla oli noin 705e (sisältää myös öljyt ja työn).

    Työn osuus oli kaikkein suurin menoerä, eli jos pystyisi itse tekemään niin säästäisi paljon!
    Itselläni ei ollut tietotaitoa tarpeeksi eikä paikkaa missä tehdä, joten kärsin nahoissani (ja tämä tapahtui Joensuussa).
     
  8. Minttu

    Minttu 1st gear

    Siitä Usa-Arista..
    Kyllä se saa laatikon kuntoon, jos sattuu oleen sillä tuulella. Melkein suosittelisin sitä Kauno Koskista, on ainaki varmaa hommaa.
     
  9. Jakko

    Jakko 1st gear

    Onkohan olemassa listaa Suomen laatikkokorjaamoista? Jo ei niin pitäisikö sellainen koota, kun tuo aihe silloin tällöin pulpahtaa pinnalle. Eli kaikki tieto laatikkopajosta koottaisiin yhteen paikkaan ja luetteloitaisiin (pisteytettäisiin)käyttäjien kommenteilla varustettuna. Ikävä kyllä minä en ole se joka materiaalin kasaisin (peukku vähän liian keskellä...), mutta jos joku vaikka omille sivuilleen.
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

    röllin paja ei ole sama kuin henryn paja.
    rölli ei taida tehä nnykyään enää ammattimaisesti laatikoita.henryn autopaja korjasi 67 barracudan laatikon ja 30km ajon jälkeen stop.. henry sano että siitä on tietokone boksi rikki..... halooooo.... vuonna 68 tietokonebokseja.......

    kyllä se varmaan on viisaampaa soittaa sinne koskiselle.. terv-69 GT
     
  11. srontti

    srontti 1st gear

    Eikös tuo Koskisen Kauno asustele tuolla Hartolassa jossain etelässä? Meinaan pitkä matka lähteä hinailemaan chevyä oulusta sinne:) Ja itse taitamaton laatikon irroitukseen. Täytynee varmaan miettiä tehdaskunnostettua laatikkoa ja uutta turbiinia jos ei löydy Oulusta laatikkokorjaamoa. Tulis ainakin laatikon puolesta taas pitkäksi aikaa autoa, toivottavasti. Tosin taytaa olla se kallein vaihtoehto. Kai nämä röllit ja henryt kuitenkin osaisivat uuden laatikon paikalleen temuta.
     
  12. Minttu

    Minttu 1st gear

    Siinä samassa hallissa, missä Usa Parts ennen toimi, on sellanen paikka ku Autokorjaamo Mika Kaukko Ky . Siellä on asiallinen ja osaava heppu siihen hommaan. Laitto meidän vaniin tehdaskorjatun laatikon paikoilleen ja hyvin on pelittäny. Muutenki teetetään kaikki tarpeellinen siellä, jo muutaman vuoden ajan, eikä oo ollu mitään valittamista.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Minttu 2003-01-16 09:27 ]</font>
     
  13. srontti

    srontti 1st gear

    Kiitti tiedoista Minttu! Minkä hintainen operaatio tuo laatikon paikalleen laitto oli siellä?
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    Hyviä korjaamoja on vähän ja hyvät ovat kalliita (mm. Nätkin) mutta kokemukset ovat hyviä verrattuna esim. Koskiseen. Käyttävät halpoja ja huonoja turbiineja (tristar)
     
  15. Minttu

    Minttu 1st gear

    Meillä on G30 vani, se laatikkoki painaa n 80 kg, joten siihen laittoon meni päivä. Lasku oli 300e ja siihen kuulu kohtuullisen kalliit öljyt (n.100e) ja suodattimet, olisko ollu työnosuus jotakuinki 200e.
     
  16. Anonymous

    Anonymous Guest

    En kyllä veis sinne Kiimingin Tirinkylään (Henrylle) mittään säilöön enkä huollettavaksi, mikäli ommiin silimiin ja korviin on uskomista.
     
  17. Lettu

    Lettu Gearhead

    perusteleppa
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    Laatikonkorjaus asiaa sivuten, onko kellään kokemuksia Loimaalla olevasta Us partsista ajattelin jos sinne veis lootan vaihdettavaksi(th700) peruskorjattuun ja vahvistettuun..???aattelin kun noi muut koskiset ja kumppanit on vähän turhan kaukana.Että onko pojilla kokemuksia ja laatu kohallaan.Onko Nätkinillä asennusta vai pelkkä laatikon korjaus...

    nimim: tietämätön
     
  19. Anonymous

    Anonymous Guest

    LETTU, kyseleppä muutamilta Corvette miehiltä, miten on autot toiminu Henryn huollon jälkeen. Voit kysästä myös tyytyväisyyttä auton talvisäilyttäjiltä, eräältäkin vaikka amerikasta asti...
     
  20. Lettu

    Lettu Gearhead

    jos uskot niin vähän harvemmin tulee tolla vm 82 starletilla pyörittyy corvette tyyppien kans eli vähän heikosti tunnen niitä :smile:
    kerro ny ihmeessä ni porukka tietää kannatteeks sille viedä lootaansa korjattavaksi. Ei mulla oo muuta tiedossa ku toi "keräsen" tapaus.
     

Kerro tästä muillekin!