laatikkoremontin osaavia korjaamoja Oulun seudulla?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 15.1.2003.

  1. orvivee

    orvivee 1st gear

    Loimaan US Centerissä osataan vaihtaa vaihdelaatikko 100% varmuudella eikä siellä oo mulle ainakaan tehty "sutta". Mun autoo on korjattu siellä useampaan otteeseen ja yhtä remonttihinnan virhearviointia (toisaalta vitustako sen varmuudella tietää kauanko jossain hommassa menee) lukuunottamatta kaikki on mennyt hienosti. Henkilökunta on ammattitaitoista. Ne ei itse tee laatikkoremppoja vaan teettää ne Automaattihuoltoliikkeessä Huittisissa(äijä on muistaakseni joku Reunanen).
     
  2. srontti

    srontti 1st gear

    US-Centeriin veisin, jos olis vaan lähempänä Oulua. Ammattitaitoista porukkaa ja luotettava palvelu, ainakin mitä osien hankinnassa on ilmennyt. Lisäksi hyvät www-sivut ja web-shop jostanäkee suuntaa hinnoille. Itse voin kyllä suositella kaikille US-centeriä ainakin osien hankintapaikaksi.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Kiitos Loimaan Us centerin vastauksista....Ajattelin ettei se tunnu ainakaan kalleimmalta ja olisi aikas lähellä...Mitens ton Hämeenlinnan american powerin kans..onko siellä osaavaa porukkaa.mitens vaihtaako Päivinen laatikoita vai korjaako se vain....Meinaan laitatuttaa lootani pian ja en haluaisi maksaa ylimääräisiä ja haluaisin myös ettei tarvis tosiaan kesällä taas uudestaan laittaa......KIIRE


    nimim: tietämätön
     
  4. Blazer-83

    Blazer-83 1st gear

    Kyllä päivisellä kuulemma onnistuu laatikon "pudotuskin" ja paikalleen asennus tarvittaessa. Toki hintaa tullee heti lisää tottakai, meneehän siihen tunteja. En tiä mut äkkiä 100-200€ varmaan lisää ainaski ?
     
  5. Lettu

    Lettu Gearhead

    Srontti missä ton blazeris lootan korjautit ku sippas noi nopeesti?
     
  6. srontti

    srontti 1st gear

    Blazeri oli viisi viikkoa korjaamolla nimeltä Tmi Arto Heinänen. alkuun lupailivat että viikon homma, sitten vissiin homma repes käsistä ku ei ollut ammattitaitoa. Käyttivät kertaalleen laatikon paikallaan ja kaikki ei toiminut niinkuin piti (nelosta ei löytynyt ollenkaan) niin laatikko irti ja uudelleen syyniin. Sanovat että kasauksessa "vissiin" oli joku hauli mennyt väärälle puolelle jotain tms.. Lopulta saivat kuitenkin kasaan ja kaikki vaihteet toimi. ei kestänyt kuin vajaa kuukausi niin loota alkoi temppuilemaan ja lopulta katos taas kaikki vaihteet. oljyäkin vuoti heti alusta alkaen (josta kävin huomauttamassa heti seuraavana päivänä), vissiin pistivät samat tiivisteet reklamaation jälkeen tai jotain siellä oli vialla. Lupasivat palauttaa puolet maksetuista rahoista, mutta ei oo kuulunut vielä tänäkään päivänä, eikä piruparka vastaa edes puhelinsoittoihin. Vituttaa tonnilla...
     
  7. Lettu

    Lettu Gearhead

    sviddy mikä tsäkä.. oliko tää Heinänen oululaisia kans vai kauempaa? ja siis myönsi tunaroineensa ja lupas puolet rahasta palauttaa.. kaikki kai sen ois pitäny palauttaa ja korvata sulle kuluja vielä päälle??.
    saiskohan noita rahoja oikeusteitse tms takaisin, edes sitä lupaamaansa puolta?
    ps. tuttua seutua näytti olevan tossa sun blazeri kuvassa, teknologiakylässähän tuota tulee itekki nysvättyä :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Lettu 2003-01-20 00:32 ]</font>
     
  8. mercuryblues

    mercuryblues 1st gear

    Kannattaa kysyä kaverista nimeltä Kortelaisen Jussi. Osaa hoppa ja lervosettilaatikoista aika paljon.

    Terveisiä vaan Jussille.
     
  9. KTM

    KTM Gearhead

    Jusu K on nykyään aika kiireinen, siis leipätyöltään ja perhe-elämältään. Mies on nimittäin suurperheen isä :smile:

    Voi olla vaikeaa saada rappaamaan laatikoita lähimmän 5-10:nen vuoden aikana.
     
  10. 454SS

    454SS 3rd gear

    päivisellä ei ole tallia, johon auto mahtuis sisään joten en tiedä tekeekö se talvella irrotus/asennus hommia. sellanen paja jossain kuopion kulmilla missä toimii "laatikkomestari" siekkinen kannattaa kiertää kaukaa. mun auto oli lainassa ja laatikko hajos kuopiossa. jätkät sitten vei sen siekkiselle, joka vaihto siihen käytettyjä osia hyllystään. auton tullessa mulle takas öljyt oli ruskeat ja sitä oli tuhottoman paljon liikaa. ei muuta ku laatikko irti ja päiviselle parolaan. selvis että laatikkoon oli vaihdettu pieni boorinen turpiini ja sen vaatimat muut osat. takuuta korjauksella ei ollut, vaikka se oli maksanut 3500mk. jouduin teettämään rempan uudelleen ja homma maksoi reilusti enemmän, kuin olisi maksanut ilman siekkisen pajalla käyntiä. toivottavasti mies tulee joskus vastaan... :smile:
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    hmm,meinasin viedä just siekkiselle kuopioon 700:sen.onneks luin tämän,muilla kokemuksia siekkisestä ?
     
  12. srontti

    srontti 1st gear

    Lettu: Heinänen on Rovaniemeltä (harmi sinänsä rahojen takaisin perimisen kannalta...). Miettinyt tuota asiaa, oikeusteitse taitaa tulla turhan pitkä prosessi, käsienkatkojia kyllä harkinnut. Mutta taitaa mennä omaan piikkiin ku ei viittis alkaa meiskaamaan mokoman takia. Toivottavasti ei kävele vastaan.
    Oikein muuten tunnistit kuvan sijainnin!
     
  13. Servoletti

    Servoletti 1st gear

    Huomenta kaikille!
    Onko kukaan kerännyt vielä listaa "kunnon" laatikko korjaamoista?
    Lumi alkaa sullamaan ja pitäis saaha aski kuntoon.
    Ois varmaan kaikkien alan harrastelijoiden etu saada rankattu listaus ko. korjaamoista, vieläpä jonkinlainen hintatasokin antais lisää valinnan perusteita.
    :odroll:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Servoletti 2003-01-22 14:01 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Servoletti 2003-01-22 14:01 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Servoletti 2003-01-22 14:02 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Servoletti 2003-01-23 08:32 ]</font>
     
  14. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Hei!!

    Vaikka tunari olenkin niin avasin huvin vuoksi sivut johonka aion kerätä laatikko korjaamot ja ehkä myöhemmin rankatakin niitä.Itsellänikin kun on tuo laatikkoremppa lähestymässä niin kiinnostaa kyllä tietää mihinkä laatikkonsa vie.Samalla kerään kaikkee muutakin krääsää jenkkeihin liittyen.

    http://kotisivu.mtv3.fi/ChevroletAstro/
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

  16. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Kiitosta vaan postista..!!!!

    Ajatukseni oli todellakin kerätä ainakin nuo yleisimmät laatikko korjaajat ja kyllä kerään myös hyviä linkkejä.Ketään en oikein viitsi ruveta haukkumaan,kun ne näkee kyllä keskustelu palstoiltakin.Voi olla että jossain vaiheessa rupean kyllä antaan tähtiä maailmalta tulleista palautteista ja kokemuksista.


    Sivut ovat vasta tekeillä.Joten jossain vaiheessa on jotain jo ylhäällä.Laatikonkorjaajia halutaan lisää listaan jos joku on käyttänyt jotain vähemmän yleisiä mutta laillisia niin kelpaa.Ja ammattitaito hallussa.Lista pitenee.....koko ajan lisää tulee...Ilmotelkaa jos lopettaneet tai virheitä.

    http://kotisivu.mtv3.fi/ChevroletAstro/
    e-mail juniorijussi@hotmail.com


    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: juniorijussi 2003-01-27 19:15 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: juniorijussi 2003-01-27 19:17 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: juniorijussi 2003-01-28 21:05 ]</font>
     
  17. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Voi jumankauta että on ihmeellistä hommaa,
    melkee kaikki loota korjaajat oulun seudullaki on jotenki hämäräperäistä porukkaa josta ei ota yhtään selvää mitä ne oikeestaan osaa ja mitä ei..mutisevat ja ärhentelevät vaan kun jotian yrittää kysellä,,laatikkoja muka korjataan ja kerrotaan että tällaista ja tällaista osaa on paikalleen laitettu ja nyt pitäisi kestää seuraavat 5vuotta,,pari viikkoa ajat ja taas on loota levällään ja kun koittaa soittaa asiasta korjaamolle niin vastaus kuuluu tähän tyyliin"valitsemanne numero ei ole käytössä"

    En tiiä mutta mua alkaa pikkuhiljaa risomaan tällanen kusetus ja totaalinen ammatitaidon puute, :mad:
    Pitänee varmaan ruveta tässä itse perehtymään oikeen urakalla noihin lootan korjauksiin ja perustaa ainakin yksi REHELLINEN korjaamo ouluun,, :wink:

    Ja lettu,,elä vain rupea leikkimään sen henryn kanssa,puhelin tässä yksi aamu tebiksellä jonku vani kuskin kanssa ,oli kussu sitä silmään oikeen urakalla jossain venaremontissa,
    Äijä meinas että kun saa "henryn" kiinni nii vetää turpaan niin että kusi tippuu.

    Että tälläset fiilikset tänä maanantaina.. :smile:
     
  18. juniorijussi

    juniorijussi 1st gear

    Kyllähän toi pelottavalta tuntuu kun rahaa tarttis syytää joka paikkaan ja muuta ei sit osata tehäkään kuin rahat ottaa ja kehua että hyvä tuli ja sit vaihdetaan maisemaa.Itsekin olin pitkään kahden vaiheilla että vienkö lootan jollekin "RÖLLILLe" mutta nyt kun näitä juttuja on kuunnellut ja lukenut niin itsekin vein oman autoni laittoon jossa laitetaan ammattimiehen(yli 15 v tehnyt pelkkiä automaatteja) tekemä vaihtolaatikko kiinni ja saa vielä takuunkin.Toivotaan ettei kaduta.Rahat ainakin lähtee se on varma.

    Tuo olisi muuten hyvä idea pistää lootakorjaamo pystyyn jos ammattitaito riittää.Tuntuu ainakin noi kuuluisimmat laatikon laittajat olevan aikas työllistettyjä.Eli voisi olla siellä Oulun suunnallakin hyvä olla joku ammattimies mihin turvautua vaikka Lapin reissulla....
     
  19. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Aivan,tarkemmin kun tuota miettii niin varmasti olisi kovasti kysyntää täällä pohjoisessakin korjaamolle jossa todella hommat ja takuu pelaa. :wink:
     
  20. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Lisää kokemuksia "henryn autopajasta"
    ,kaveri soitteli henrylle että joutasikko kattoon vanin reistailevaa laatikkoa,henry tähän= ei nyt varmaan ku on niin komia auringon lasku ja kaikkea..tässä vähän kaljottelu hommissa ollaan,mutta tuo se auto pajan pihalle niin mä katon 2viikon päästä mitä sille voi tehdä..tai onko enään mitään tehtävissä,jätä avaimet paikolleen ja vähän korjaus "pantti rahaa" hanskalokeroon..kyl maar mää sen kuntoon saan..oli viime viikolla yks kaveri jonka autossa sytys reistaili mut määhän sen laitonki 15min kuntoon piti käytää kaasarit ja kaikki irti,, :odroll:

    Aika henkevää palvelua? :mad:
     

Kerro tästä muillekin!