Lada ajatuksia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Street Freak, 16.12.2012.

  1. hopolandia

    hopolandia 1st gear

    hehh nuo valkokylki donitsit ja punakat vanteet kromikupeilla antaa ilmettä aika hyvin :D
     
  2. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Tyylikäs 8)
     
  3. nixon

    nixon 3rd gear

    Positiivisia ajatuksia. Yks nappis oli jokunen vuosi sitten ja välillä tekee mieli uutta. Periaatteessa vois ihan hyvin ostaa tällaisen kolmanneksi seisotusprojektiksi, ei missään nimessä käyttikseksi koska niitä on jo yks liikaa.

    Tosin itse korottaisin jonkun sentin.
     
  4. juk1

    juk1 3rd gear

    Mul oli jokunen vuosi sitten nappis 1700 motilla, fiatin 4-suutin ruiskulla(modatulla turbo unon imusarjalla), fordin edis4:lla ja megasquirtilla. Ihan mukava peli talvella. Tuli myytyä pois et sai ostettua uuden walliuksen migin. Hyviä katseita sai kun oltiin suorittamassa säätöajoa kaveri istu apparainpaikalla läppärin ja nakukuulokkeiden kanssa hieromassa sytkä ja bensa karttoja.
     
  5. nixon

    nixon 3rd gear

    Hyvistä katseista tuli mieleen, että millään muulla autolla ajellessa ei oo jalankulkijatytöt hymyilly.
     
  6. Slant6

    Slant6 3rd gear

    Totta. Virolaiset duunarit näyttävät peukkua lähes aina, poliisi unohti kysyä papereita kun oli niin tohkeissaan ja kyllä, vastakkainen sukupuoli tuntuu tykkäävän. :)

    Tarkoitus olisi pudottaa vielä n. 2cm, mutta vasta kun lumet lähtee keväällä. :D

    Taakse tulee vielä 20mm spacerit TAI käännän vanteet, mutta ei ole just nyt ajankohtaista. Teen aina muutoksia fiilispohjalta, koska harrastamisesta kun tulee pakkopullaa, se ei ole enää hauskaa.

    Ah, posti toi juurikin tätä kirjoittaessa ratin ympärille punottavan nahka(keino) räimäleen... Saa vähän 70-80-lukua sisälle lisää sekä pitoa rattiin, mikä on ihan oikeesti vähän turhan ohut ja KYLMÄ talviajoa ajatellen. :)
     
  7. juk1

    juk1 3rd gear

    Niin ja onhan meil muutaman kaverin kanssa sellanen kanttis jäärata-auto jos on 1300 turbo unon kattila. Tekniikka pitäs heivaa toisen laatokan keulalle ku kaveri kaato sen toissatalvena komeesti heinolassa jääradalla meni hytti hieman kenoon ja tuulilasi päreiksi. Nohevina poikina katottiin että perhana kyl me viel ajetaan ei muutakun takalasia kampeemaan irti ja jesarilla&alumiini lirpakkeilla tuulilasin paikalle. Ajettiin sillä viel joku 30 kierrosta.
     
  8. Rust Devil

    Rust Devil Gearhead

  9. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    http://www.iltasanomat.fi/autot/art-1288526956712.html

    "
    Datsun tulee markkinoille jälleen vuonna 2014. Asiasta on huhuttu jo jonkin aikaa, mutta nyt asia on saanut lisää lihaa luiden ympärille, kun Nissan on ilmoittanut, että Datsunia aletaan tehdä Ladan tekniikan ympärille. Asiasta kertoo Suomessa ensimmäisenä Tekniikan Maailma.

    Datsunin ensimmäinen malli perustuu Lada Grantan tekniikkaan. Autoa aletaan valmistaa Venäjällä AutoVazin tehtaalla Togliatissa sekä Indonesiassa. Tekniikaltaan Datsunin ensimmäinen uusi malli perustuu vahvasti Ladaan, mutta muotoja pistetään uusiksi, ennen kuin Datsunin merkit lyödään kiinni autoihin.

    Nissan tekee siis Datsunin kohdalla saman tempun kuin Renault-Nissan -allianssin toinen osapuoli teki Dacian kohdalla. Daciat tunnetaan Renault'n halpismerkkinä. Joidenkin tietojen mukaan ensimmäisen uuden Datsunin hinta olisi 3000-5000 dollaria eli Suomessa hinta jäänee 10000 euron paikkeille."
     
  10. Street Freak

    Street Freak 1st gear

  11. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Virolaiset duunarit=jalankulkijatyttöjä?
    Mistä hankit tuon ratin räimäleen? Saako kirkkaan punaisena? Mä oon vuosia ettiny Jaggeen missä on vielä ohkaisempi ruori. Mätänetissä eikä biilhelvetissä ei ole. AD kuvastossa on mutta myyvät ei oota. Vuoden ollut niillä tilauksessa. Pakko saada kirkkaan pornopunaisena ja ostan heti mistä löytyy. Paatko tänne tai yv mistä saa? Muoviratti on todella KYLMÄ eikä sitä villatumpuilla ajeta vaikka on ohjaustehostin.
    Siisti Latukka, katoavaa kansanperinnettä!
     
  12. Slant6

    Slant6 3rd gear


    http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksi ... &_from=R40

    Tuolta tilasin omaani, tuli reilussa viikossa postilaatikkoon. Punaista en löytänyt..
     
  13. JayJay

    JayJay 3rd gear

  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Kiitos toveri JAY JAY! Tuo uuri sitä mitä etsin. Tosin ei olisi tarvinnut ollla Real Lether, vaan oli kelvannut se reijitetty meriketunvitunnahkaakin, mutta niitä ei saa enääl. Nokiallla koitin tillata tuota eikä onnistunut. Koko aika osta painaessa hinta ja kpl nousi, mutta en päässyt pidemmälle. Soitin niile ja kerroin ongelmastani. Myymälää niillä ei ole ja kerroin kun yritin nokiallla tilata kävi niin kuin kävi ja aloitussivulta tuo tuotenumero tarjosi jotain motinkiinnikettä. Puhelinmyyntiä heillä ei ole ja ttarkasti kuitenkin nuo tuotenumerot. Kotona niillä ei ole (onko niilläl mitään kotona?), mutta tuote löytyy ja se pitää tilata. Ei onnistu nokian nettiversiolla mutta huomenna heti aamusta sairaalan kirjastoon oikealle tietsikallle niin pitäis onnistua. Otan kaksi. Mun punaisella sisustalla olllevaan Pyhimykseen kanssassa.
    Spasiva tavarits!
     
  15. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Edittiä. Lada juttua multa tulee, kun toi ratinpiällinen on ensin The Rebel Jagissa ja niitä juttuja on paljon.
    Harasoo 2101!
     
  16. WBBC

    WBBC Double Gearhead

    Noin vuonna 1986 pari nuorta kaveria nieli ylpeytensä, ja lähti kauniina kesäisenä lauantai-iltana sukulaismiehen mittarimadon värisellä uudenveroisella Ladalla Helsingin keskustaan. Mielessä tietysti nättien tyttöjen metsästys.

    Siinä Rautatientorin tuntumassa näkyi pystiksellä pari pimua. Kaveri veivasi ikkunan auki ja kysyi "lähteekö tytöt Kaivariin istuskelemaan"?

    Vastaus: "oikeesti, menkää vittuun tuon kanssa, köyhät!"

    Olis ehkä kannattanut mennä kyytiin, Fiksuista kavereista toinen on nykyisin Finnairin lentokapteeni ja toinen oman menestyvän firman toimitusjohtaja.
     
  17. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hey W rervi tästä. Olipa kerran nuori repeli ja hän joutui joskus ajamaan mutsin Lamalla minkä se vaihtoi kerran vuodessa uuteen, ellei poika ollut saanuut lunastukseen ennen sitä. Konelan yya oli kilpailun vastaista vielä silloin. 10. Lada kun mutsi otsi tuli sotshin matka ja mahd ostaa konelan pomon candy punainenen kerskavehkeillä oleva 2105. Arvaa ostiko? Osti. Muttaa aisaan. Mun firma pyöri hyvin ja olin miljunääri. Sattumalta oli Hemit ja 58 Buickit paskana. Samoin kaikki farkut ja vanit mitkä oli myyty tai paskana. Varakiesetkin paskana. Viimeinen varaluupääkin pöllittiin mistä sain syytteen kun voro mikä nykyään kuuluisa poliliitikko ja päivittälin uutisissa. Se veti viisi autoa Vaasankadulla paskaksi ja mä sain maksun niistä samoin kuin luupääni romutuksesta. Asia vieläkin kessken koska mulla ei varaa palkata huippujurista puttosta vastaan.
    Kas lähetiin perjantaina vain kruisaa ilman pillunkiiltoa silmissä. Pakka oli kunnossa eikä vittuukaa tehny mieli takseilla tai helikoptrilla vaihtaa kapakkaa. Niin oltiin tehty. Ilman päämäärää kuunneltiin musaa mutsin Ladassa ja yöllä tuli nälkä niin mentiin kukkikselle snagarille syömäläln. Pari tosi missityyppill tuli kysyy voidaanko heittää ne Westendiin. Vama nakki. Sanoittiin ettei kiinnosta koska oltiin menossa Haagaan vetää kallsarikännit ja runkkaamaan. Ok sano kaunokaiset koska me oltiin Ladallla ja kaikki jenkkiautoillijat oli pervoja.
    Ei, te ette hallluu kuullla mitä tapahtui, mutta sunnuntai päivälllä kysyin halluatteko kotiin 70 Hemi Cudalla vai uudella Lincolnilla? Llincon ottivat koska siinä takaovet eikä enää puhuttu. Ehkä se oli nuorille extreme reissu köyhällistöö? Mutta kyllä Ladalla sai enemmaln kuin uudella Lincollla.
     
  18. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

    nyt on larssi minulla. :lol:

    ei lähe käyntiin alkoi puutuun konetiellä. pihaan asti olivat päässeet.

    joskus jäin sillä johkin alastaron pätkälle pakkasella kun oli tankin päästä joku anpin liitin irronnu. tod näk sama nytkin :poff:

    edit: mutsi sano että savua tuli nokkapellin alta. ei kuulemma öljyn vaan pikemminkin kumin käryä :eek: eikai siellä mitään laturin tai vesipumpun päässä anturia ole?
     
  19. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

  20. cb125twin

    cb125twin Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!