Lada ei kiihdy kunnolla, nykii ja kangertelee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Karpov, 8.11.2014.

 1. Ana67

  Ana67 Gearhead

  Venttiilivika siinä 3-pytys. Ja/tai kaasarin 2-kurkku ei aukee.

  (Olettaen että sytytysjohdot/puolanjohto, pyörijä, kansi, kärjet, konkka OK)
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Kärjet vaihdoin, jakaja tuntu timakalta. Kosketuskulmamittari näytti lievää heittoa esim 55,30 55,40 55,30 ja tältä väliltä, kymmenyksiä siis.


  Jakajan alipainekello toimi mutta vivun tappi jakajan levystä oli irti, ei oikeen pysy siinä. Eli tuo joka alipaine-ennakkoa levyyn kiskoo.


  Yksi tulpanjohto löi läpi, pimeällä näki. Ei kyllä tehnyt sitä ennen.  Nyt toimii toistaiseksi ja omalta osalta auto käsitelty, enää puola vaihtamatta.
   
 3. LPV

  LPV 3rd gear

  No niin, taas oli Puolan johdossa vikaa, kun Ryssä ei toimi. :)
   
 4. onre

  onre 3rd gear

  Minua nauratti, kun huomasin että Ladan Puola on valmistettu Bulgariassa.
   
 5. jrasi

  jrasi Gearhead

  Mulla oli viisyliysissä (2105, 1500 ketjukone) vähän samaa ongelmaa, Daaz Ozonella sekin. Silloin nappasin alipainekellon toisiokurkulta pois ja modasin toisiokurkun aukeamaan mekaanisesti.
   
 6. CHEVY HESSU

  CHEVY HESSU 3rd gear

  vähän ajettu , siis kaiketi pätkäajoo , vaikk päästöiltään ok , mut olisko moottori tukkonen(karstaa) ja siten ehkä myös pakoputkisto tukkonen , eli masinooli tankkiin ja mahd. vesisuihku-putsi kierroksilla käytellen koneelle , niin vois löytyy ne hukas olevat 10hp ?
   
 7. hantta

  hantta Double Gearhead

  Pikku ot tuosta laatokan kaasarista: Laitoin aikoinaan Tuollaisen kaasarin Anglian 1750 koneeseen imusarjoineen, eli pienellä kohdistamisella meni paikoilleen kenttiläiseen. Ja tuossa kaasarissa luki lisenssiWeber, mutta kerran törmäsin Weberiin, jossa luki Holley!?

  Hantta
   

Kerro tästä muillekin!