Lääppiminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Tulilanka, 15.6.2009.

  1. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Tuli siit teininä jostai luettuu. :rotfl:
     
  2. archbishop

    archbishop 1st gear

    Joskus nuorempana olin oman auton repsikassa kiskomassa kaljaa naamaan ja kaveri kuskina. Ravintolaan mennessä pari jannua hyppäs lavalle jossain risteyksessä pokkana. Ei muuta kun kuskille kehotus käytellä oikean puoleista poljinta, auto oli camino 454:lla. Ei kiinnostanu eikä edelleenkää kiinnosta käviks kummallekkaan mitään, kun lavalta tippuivat yks kerrallaan.
     
  3. nyffikaakoo

    nyffikaakoo 1st gear

    Oikeus ja kohtuushan tuossa tapahtui, eikä sen kummempaa...
     
  4. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    mää suunnittelin joskus muinoin et kytken " sähköisen paimenpojan"autooni kun jätän sen parkkiin! :poff: en sillä et mun kotterot ois hienoja näyttely vehkeitä vaan kun jotku puna nuttuset homo-pojat liimaili pysäköinti sakkoja ikkunaan.. :odroll: siihempä ois sitte jonkun juopon mukava kusta kylkeenki ku rupeis makkara tärisemään.. :poff:
     
  5. GMies

    GMies Gearhead

  6. Helmsman

    Helmsman Gearhead

    Kaverihan nojaa loksuun kuin omistaja konsanaan... misäs skeidasssa on tommoinen konehuone.. tuplakaasarit ja kaikki :eek:
     
  7. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Jos auto on käynnissä ni pitäähän sitä pitää paikallaan ettei kuvasta tu tärähtäny! Vai onkoha se pitäjä vaa tärähtäny vai tän kirjoittaja...
     
  8. Käkö

    Käkö Gearhead

    Näinpä kerran episodin tsadissa, parkkeerasin Dartin erään hoodeen perään mannerheimintiellä ja kaveria ootellessa kattelin et on kommeen näkönen hoodee, molemmin puolin oli pienet tarrat "don't touch if you wanna live longer", siihen tuli sit yks naikkonen, vaalee blondi tiätysti ja asetti perseensä satulaan ja nosti koipensa ylös, samalla joku äijänkuvatus kuvas kameralla sitä blondii, tulipa siihen sit samantien pyörän omistaja joka otti niska/pers-otteen blondista ja nakkas sen katuun, tää kuvaaja hemmo tuli siihen kirkuun ja kävi hoodeen omistajan päälle ja tää hoodeen omistaja löi sitä kuvaajaa kax kertaa ja se putos siihen katuun blondin kaveriks, muutaman sekunnin kuluttua siihen tuli jo poliisitkin (miten ihmeessä ne niin nopeasti siihen tulikin) ja kävivät tän hoodee tyypin päälle, nää kuvaussankarit on nousseet jo ylös ja alkavat selittää suu vaahdossa jotain sen tapaista et ne oli kulkenut aivan rauhassa kunnes toi hoodee tyyppi kävi päälle :eek:
    Täs vaiheessa mä olin ollu jo autosta ulkona jo jonkin aikaa ja menin siihen väliin selittää kytille mitä se blondi oli tehnyt ensin ja kas kummaa, hoodeen tankkiin oli jäänyt jäljet blondin korkokengistä...
    Kytäthän ei tiennyt mitä uskoa joten siihen tuli vielä yks partio lisää selvittään asioita ja mäkään en enään päässy siitä lähteen kun oli kaks niin erilaista tarinaa, se hoodee heppu poltti hihansa totaalisesti ja kyttien välistä tarras siihen kuvaus hemmoon kiinni ja karjas et nyt loppu paskanpuhuminen, kuvaushemmo kalpeni ku lakana ja kytät repi hoodee tyypin veks ja loppupelissä kukaan ei saanu sakkoa ja ketään ei syytetty mistään...

    Kannattas jättää lääppimiset kotiin.
     
  9. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Hyvä tarina, tossa vastuu oli sillä kuvaustyypillä kun ei blondit tajua kummiskaan mitään. :wink:

    MUTTA! Väittely oli turha sillä todisteet pyörän päällä temuamisesta oli siinä kamerassa.
     
  10. Käkö

    Käkö Gearhead

    Eipä tota kukaan paikallaolijoista tajunnut :oops: oli ns. tunteet pinnassa jopa kytillä :eek:
     
  11. CantBeDone

    CantBeDone 1st gear

    Uskon, poliiseja vitutti kun ei voinutkaan heittää hd miestä putkaan.. :rotfl:

    Hyvä kun menit väliin.
     
  12. sasupe

    sasupe 1st gear

    Omiin saa koskea, se on helppo sääntö. Ite en koske toisen autoon, pyörään, työkaluihin, vaimoon tai mihinkään mitä en ole ostanut. Ei se käpälöimalla kummene.

    Kun oikeen mieli tekee tiirata niin otaa toisella kädellä selantakaa toisesta ranteesta kiinni ja kumartuu kattoon lähempää mikäli tarve on. Näin kaikki näkee het kauas ettei ole aikomuskaan koskea ja omistaja ei ota turhaan kierroksia.
     
  13. 69

    69 Gearhead

    ^Päteeks toi tiiraus ohje myös toisen vaimoon :rotfl: Vai autooko vaan tarkotit?
     
  14. sasupe

    sasupe 1st gear

    No jopas ny :)
     
  15. Käkö

    Käkö Gearhead

    Ei päde vaimoon eikä tyttöystävään, seuraavasta tapahtumasta on jo ainakin 20 vuotta joten kait sen uskaltaa kertoo; mä kerran baarissa yritin olla tiirailematta ja varsinkin hipelöimättä erään kaverin tyttöystävää, sillä kun oli aikas isot tissit niin mä laitoin kädet just tolleen selän taa ja jatkoin tiiraamista, ehkä vähän turhan läheltä ku sielt suunnasta tuli kax avokämmentä yhtä aikaa molemmille poskille :rotfl: pikkaasen kuumotti poskia sen jälkeen... :rotfl: ja kaveri nauro ittensä kipeeks... :rotfl:
    Ja se tyttöystäväkin tokas sen jälkeen et kattoo saa mut ei just noin läheltä... :rotfl:
    Taas tuli opittua jotakin :rotfl:
     
  16. 69

    69 Gearhead

    :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Jotain tällästä aattelin

    Muuten kyllä Sasupen sääntö on ihan jees!
     
  17. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    eihän toisten autoihin saisi koskea, mut kerran jäi naurattaan, kun auton omistaja (gto judge) sanoi jollekin kollille forssan piknikissä, aika torkeesti et
    ÄLÄ KOSKE SIIHEN, TULEE SORMENJÄLKIÄ....

    kävi hieman sääliksi sitä auton omistajaa :rotfl:
     
  18. stw307

    stw307 1st gear

    Ihasteltiin Huittisissa Karhun parkissa ollutta härveliä, missä tuli kromiputsari pellin läpi. Katteltiin vaan kauempaa, kunnes broidi sai päähänsä kokeilla oikein sormella sitä putsaria. Just ehdin sanoa, et tuu ny helvettiin toisten härveleitä räpläämästä, kun auton omistaja tuli paikalle ja ilmoitti saman asian hieman fyysisemmin... Niskaperseote, ja pikku heitto, pikkubroidi lensi lähimpään katuojaan. Sain just jannun rauhoittumaan, ettei ralli jatkunu siitä pahemmaks. Jälkeenpäin nauratti aivan kipeesti, sitä sai mitä tilasi :rotfl:

    Joo, ja jos ikinä yksikään noista meidän rotkoista on jossain näytillä, kyltti laitetaan varmasti auton viereen!

    "Jos on välttämätön tarve hipelöidä toisten vehkeitä, jätä mun auto rauhaan. Istun itse takapenkillä ilman housuja."
     
  19. VSOP

    VSOP Gearhead

    Ratkesin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
     
  20. Ana67

    Ana67 Gearhead

    Taitaa olla 60-luvun alkupuolen Felicia, siinä ainaki oli tuplakaasarit. Tai sitten saman aikakuden TouringSport 8) . 53hv ja 140km/h :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!