Läheltä piti - 1981

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja sampop, 11.1.2010.

  1. sampop

    sampop 1st gear

    http://www.mtv3.fi/erittainsalainen/

    ...Suurlähettiläs pohdiskeli myös sitä, että kauppa saataisiin tasapainoon, jos Suomi ostaisi kaikki henkilöautonsa Neuvostoliitosta seuraavan viiden vuoden ajana...

    Vaikka tuo aika ei minkään maalaisten autojen osalta olekaan mielestäni sitä kunniakkainta, ehdotuksen toteutuminen olisi tehnyt maastamme vähintäänkin ankean. Vaikka olihan se sitä joka tapuksessa, kiitos autoveropolitiikan.
     
  2. jake.m

    jake.m 3rd gear

    Ja nyt kolmisenkymmentä vuotta myöhemmin, lienee kohta sallittua ostaa vain kiinalaisia sähköhybridiekomuovimunia.

    -Ei siis mitään uutta auringon alla...? :poff:
     
  3. T.hilter

    T.hilter Gearhead

    Kyllähän Tsaika esimerkiksi olisi helvetin hieno, tuskinpa se sen epävarmempi on kuin nämä muovikikkulat joissa on eksotiikkaa(=sähkövikoja) kuin tietokoneessa.
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Entä, jos Lada olisi Fiat 124:n sijasta ollutkin Renault 16 ?

    Renaulthan kilpaili projektissa Fiatin kanssa.

    Minusta se olisi ollut hienompi auto.
     
  5. riku rinkeli

    riku rinkeli 1st gear

    Voi kauhea, hirvittää jo ajatuskin jos itäplogissa olisi kaikki autot ollukin rellu pohjaisia. Mitäköhän ne ois kiskonu polskin ja zaztavan tilalle?
     
  6. Qjet

    Qjet 1st gear

    dacian kopioita...?
     
  7. impala67

    impala67 Double Gearhead

    argh. masentavaa lukea noita juttuja joita jo tiedettiin tosiksi aikanaan- mutta viralliset linjat vaikenivat ne molemmilla kanavilla...

    että myös kyrsii ne aikalaispoliitikot ja niiden jahkailut ja velliperseilyt vaikka ryssän uhka aina olikin todellinen kuten historiankirjat osoittavat.

    rellu 16 fiat 124:sen sijasta... hmm. oliskohan enemmän ryssäläisiä "ralli"-asentoon asennettavien kaatuvien penkkien ansiosta... veikkaanpa että ryssät olisivat saaneet rellusta kehitettyä VIELÄ rumemman "21-16 TS"-mallin kuin mikä kanttiladan päivitys malli oli. mutta samaralta olisi maailma välttynyt. mitä muuta olisi keksitty suunnitelma-taloudellistaa kansalle...? caucescun porukka ei pahemmin saanut kehiteltyä lisenssillä tekemäänsä renault 12:sta... jonka jälkeläisiä uudet halpa-daciat lienee, vaikkei samoilta näytäkään.
     

Kerro tästä muillekin!