Lähetyksenvälitysfirmat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Heko, 18.2.2010.

 1. Heko

  Heko 1st gear

  Hei, eli olisi tarkoitus tilata USAsta tavaraa firmasta jolla on toimitusta ainoastaan USAan. Netistä löytyy useampiakin välittäjäfirmoja, joiden osoite ilmoitetaan myyjälle, ja tämä välittäjä sitten korvausta vastaan edelleenlähettää tavaran tänne Suomeen.

  Onko kenelläkään foorumilaisella kokemuksia näistä firmoista? Koetin lueskella googlen kautta juttuja noista, ja ei oikein varmuutta yhdestäkään syntynyt kun useimmat kannanotot foorumeilla vaikuttivat ko.firmojen työntekijöiden propagandalta... :soosoo:
   
 2. T5

  T5 Gearhead

  Benzboyn/Iivanaisen kautta tullut nyt kerran osia ja homma toimi ihan hyvin. Plussana se, että Benzboy voi tehdä tilauksen puolestasi, niin varmasti menee osoitteet yms. oikein.
   
 3. Fc

  Fc 3rd gear

  5.3 on seuraavien konttien pakkuu Floridassa. Multa saa osoitteen kontituspaikalle jos joku on tavaraa tilaamassa kontteihin. Kontit huhtikuun puolen välin kieppeillä Suomessa. Tullataan tavarat asiakkaiden puolesta.
   
 4. Pertura

  Pertura Gearhead

  Mä olen kanssa hommannut osia Benzboyn kautta. Isommat konttirahtina ja pienempää USPS:n kautta lentorahtina. Hyvin on toiminut ja kohtuuhintaistakin palvelu on.
   
 5. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

 6. Heko

  Heko 1st gear

  Moi, mun tarpeet on tosi pienet, siis kenkälaatikon kokoluokkaa (kengät siis :D), ja sikäli lentorahtikaan tuskin kauhean kalliiksi vielä tulee.

  Kävin tuon listan läpi, ja sieltäkään saati haulla en löytänyt näistä mailin välitysfirmoista mitään juttua. :oops:
   
 7. vinkkeli

  vinkkeli Gearhead

  eiköhän näistä "meidän" konttifirmoista ne joku suostu Tilaamaan/lähettämään, kun soittaa ja sopii?
   
 8. TexFinn

  TexFinn 1st gear

  25-30 taalalla tulee pikkupaketit FedExilla (saan 75% alennusta heidan taksoistaan). On Suomessa 3-4 tyopaivassa. 8)
   
 9. musse67

  musse67 3rd gear

  Alpine Traden Petri laittaa tavaraa kontissa ja lähettää myös lentorahtina länsirannikolta. www.alpinetrade.com
   
 10. Tojander

  Tojander 1st gear

  kenkälaatikko

  Tilasin Ramiin byllydogin telineen, pienen 100g muovinpalan joka mahtuu kenkälaatikkoon, osa maksoi 40 taalaa, rahti (jota ei voinu valita) 172 euroa DHL:llä, tuli viikossa. Vähän harmitti kun tuli lasku...
   
 11. Kleevi

  Kleevi 1st gear

  Hei
  Olkaa helkkarin varovasia näiden suomalaiste tuojien kans. Niil on helkkarin kovat hinnat ja velottavat ostajalta koko kontin hinnan ja kummiski teettävät sen jenkeis jollain muulla. Sinä maksat ja saat auton heidän konttiinsa. he tuovat loppukontillisen tavaraa sun kustannuksella. Ainaki etelä-pohjanmaa ja pohjanmaa on helkkarin kalliita. Laittakaa lisää tietoa et mikä olisi edullisin niin saadaan noi huijarit pois jaloista
   
 12. Gerball

  Gerball Gearhead

  Itse suosin enään näitä jotka pääasiassa autoja lähettelee, tulee ainakin kontti nopeasti täyteen ja lähtövalmiiksi.
  Pikkupaketteja kontituspaikalle keräilevät harrastelijat saavat keräillä muiden kuin minun kamoja.
  Erehdyin tuollaisen keräilijän tontille kamani joskus tilaamaan. Kontin piti lähteä kesäkuussa, vaan eipä tullutkaan täyteen ja kamat jäi rannalle odottelemaan seuraavaa lähtöpäivää joka piti olla elokuussa. No eipä lähtenyt vielä elokuussakaan kun ei tullut se kontti vieläkään täyteen. Sain lopulta kamat kotiin joskus joulun tienoilla. Onneksi kamoilla ei ollut kiirettä, mutta ko. keräilijältä ei tullut yhtäkään ilmoitusta !!! siitä että kamat eivät olekaan matkalla. Asia selvisi vasta sitten kun niitä kyselin luullen niiden jo kotimaassa olevan. Asiasta s.postilla mielestäni oikeutetusti huomautettuani, tämä keräilijä otii herneet nenuun ja rupesi vittuilu linjalle.
  Ko. keräilijä varmaan itsensä tästä tunnistaa, tokko paljastumisen pelossa vastaa.
  Liikoja mainostamatta välittäjä P.V saa täältä täyden kympin. Varmasti moni muukin näistä tunnetuista ihan yhtä hyviä, ei vaan omakohtaista kokemusta.
   
 13. MIAMIRACING

  MIAMIRACING 1st gear

  Cambria enterprisess floridassa panu virtanen.Useempi auto tullut ja muutakin tavaraa.Heppu yli 20v toiminu siellä ja 110% luotettava.Kontit lähtee useemmasta paikasta usein voi vaan suositella.
   
 14. pfp

  pfp 1st gear

  Minulle on nyt tulossa kasa pikkupaketteja Finn-US:n kautta, http://www.finn-us.com/ .

  Ainakin tavaran tilaaminen varastoon LA:ssa ja kommunikointi firman kanssa sujui asiallisesti. Kaikista laatikoista tuli saapumiskuittaukset ja seurantalinkit ajallaan -- 0-1 vuorokauden sisällä siitä, kun paketti oli saapunut varastoon). Laskin hinnastosta, että 150 litraan asti lähetyksillä on kiinteä hinta, sen jälkeen maksetaan per dm3.

  Jostain syystä firman sivuilla ei kerrota Suomen pään järjestelyistä mitään. He kertoivat kuitenkin mailitse, että kontin purkamisen ja tullaamisen hoitaa Etelä-Suomen Sijoitus Oy Hämeenlinnassa. Tavarat täytyy joko hakea sieltä itse tai matkahuollottaa omaan laskuun muualle.

  Paketinseurannassa näkyy mm. konttia kuljettavan laivan nimi, jonka avulla voi kytätä paatin matelua merellä... http://aprs.fi/#!call=i%2F636091380&tim ... &tail=3600 :odroll:
   
 15. solar4

  solar4 2nd gear

  Kolmatta kertaa Finn-US:n kautta tulossa, enkä meinaa firmaa vaihtaa vastaisuudessakaan. Homma toimii ja palvelua saa kun tarvii. Pisteet sinne.
   
 16. -vellu

  -vellu Gearhead

  Toimii: http://www.shipito.com/

  - Voit tilailla monista paikoista pitkällä aikavälillä tavaraa omaan osoitteeseen.
  - Kamat laitetaan omaan hyllypaikaasi.
  - Jokaisesta saapuneeesta lähetyksestä tulee kuvat sähköpostiin.
  - Kun haluat kotiuttaa kamat, niin se onnistuu nopeasti.
  - Purkavat tarvittaessa pakkaukset ja tiivistävät yhteen pakettiin ja saat kuvan kokoelmasta.
  - Hyvät ja havainolliset videot kertovat koko toimitusprosessin.
  - Maksat lähinnä varastopaikasta ja paketointipalvelusta.
  - Kun kotiutat, voit valita kuljetustahon eri vaihtoehdoista.

  Toimii parhaiten juuri pikkutavaran ostoissa useammasta paikasta esim. kuukauden aikavälillä.

  Pari kertaa tuon systeemin nyt 2013 aikana tehneenä, voin suositella.
   
 17. Karck

  Karck 3rd gear

  Laitoin jo tonne toisaalle tämmöse vastaukse mut kopsaan sen tännekkin.

  Tuumacid tuo 3 viikon välein lentorahtina tavaraa suomeen ja palvelu on ihan A-luokkaa. Kamat pistetää MH:lla tai Postitse heti liikkee seuraavana päivänä kun ne on tullista ulkona. Ja jos tilaat sopivaan saumaan tosiaan ni osat jopa täällä jopa seuraavalla viikolla tilauksesta.

  Ite oon ostanu tätäkautta esim. Ebay kamaa (Kamaa jota myyjät ei esim lähetetä suomeen!), liikkeistä jotka myy vaan usan sisällä, rokkiauto kamat, oikeestaan kaike mikä ei o nii halpaa että tulis kirjekuori postina sieltä tänne.

  Ja kaikki mitä tos ylhääl oleva firma tarjoo ni toimii täällä kans aika lailla samoin, riippuu kuinka sovitaan.

  http://www.tuumacid.com/ -Elkää antako vanhahtavien sivujen hämätä.
   

Kerro tästä muillekin!