Lämpömittarin asennus Buick electra

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja kerma, 15.10.2015.

  1. kerma

    kerma 1st gear

    Joo eli 85 vuoden pitkäkattoon, oldsin 307 motilliseen pitäs lämpömittari asentaa. Onko tässä joku varotusvalo joka joskus sitten syttyy, en tiedä enkä luota.
    Pari lämpöanturia huomasin siinä koneen päällä etuosassa. Oletan että toinen auton käynnille tarpeellinen ja toinen mittaristolle? Voiko toisesta ottaa tiedon omalle mittarille ja jos voi niin kummasta? Jos on joku toinen idea niin saa esittää mutta letkuihin en asenna mitää välihärpättimiä. :lol:
    Jos molemmat on tarpeellisia niin se tuli mieleen että voiko yhteen anturiin liittää 2 eri tuotetta jotka vaatii vedenlämmön arvon toimiakseen?
    Kiitos jo etukäteen.
     
  2. Substitute

    Substitute Gearhead

    Yksijohtoinen alkuperäinen anturi on varotiusvalolle ja kaksijohtoinen on moottorinohjaimelle. Merkkivalon voi korvata mitarinanturilla jos niin haluaa tehdä ja muuta paikkaa ei löydy tai pysty tekemään.
     
  3. kerma

    kerma 1st gear

    Kiitoksia tyhjentävästä vastauksesta. :)
     

Kerro tästä muillekin!