Länsisataman tulli/kiire

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Jordan, 6.3.2012.

  1. Jordan

    Jordan Gearhead

    Tietääkö kukaan saako länsisatamasta tänään vielä tullin siirtotarrat?
    Lautalla ollaan ja kiirettä pukkaa jo

    Jori
     
  2. 660

    660 1st gear

    tällainen tiedote löyty tullin sivuilta vissiin joutuu ajaan vuosaareen

    Tulli vahvistaa käyttöönottoilmoitukset matkustajalaivoilla saapuville ajoneuvoille Hansaterminaalissa (rakennus V4) ja rahtina saapuville ajoneuvoille Gatehousen (rakennus V1) 1. kerroksen tullaustoimistossa.

    Siirtomerkkejä Vuosaaren sataman alueella myyvät:

    K1-katsastajat-Vuosaari
    Sataman porttialue, Rahtarinkatu 5, 00980 Helsinki
    Puh. 0306 100 430, faksi 0306 100 431
    Avoinna: ma–pe 9–17, la ja su suljettu

    Tulli
    Matkustajalaivojen saapumisaikoina
    Hansaterminaali (V4), Provianttikatu 5, 00980 Helsinki
    Puh. 020 690 627
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Mä toin skattan terminaaliin illalla pyörän ja sain tullin kännykkään soittamalla partion paikalle tullipapruja täyttämään.

    Tulli yheystietoja

    Soittoa tuonne.
     
  4. Bubbles

    Bubbles 3rd gear

    Ilmeisesti Virosta tulossa?

    Jos Tallinkilla niin ne tullimiehet päivystää hetimiten sen 90-mutkan jälkeen jossa ajonestopuomi ja perään korotettu asfalttipätkä. Siinä jos seisoskelevat niin auto siihen etuviistoon vasemmalle parkkiin ja kysymään lähimmältä patastelijalta käyttöönottoilmoitusta ja tarralappuja niin ohjaavat sisälle papereita täyttämään.

    Jos siinä ei ole ketään (riippuu säästä ja tv-ohjelmista) niin läpi vaan portista autolla ja jonnekin parkkiin se menopeli hetkeksi.
    Sitten lompsitte sinne matkustajaterminaaliin josta matkaan lähdetään ja heti liukuovien jälkeen vasemmalla seinällä pieni ovi jossa lukee Tulli. Rohkein ja suurikokoisin soittaa kelloa ja sieltä joku tulee avaamaan. Itse olen sieltä saanut muutamat kerrat kotiinajoluvat kun eivät ole viitsineet pihalla seisoskella.
     

Kerro tästä muillekin!