Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. MudMax

    MudMax Gearhead

    Koska se harrasteparkki on vähän niin kuin näyttelyn jatke, niin silloin ajoneuvon tuojalle olisi kohtuullista olla siitä jotain etua (ja onhan siitä, lyhyempi kävelymatka).
    Esimerkiksi samassa paikassa järjestettävässä Classic Motor Showssa on ilmainen pysäköinti yli 30-vuotiaille ajoneuvoille.

    Mutta jos maksullisuudestakin huolimatta harrasteparkkiin saadaan tavoiteltu määrä tavoitellun laatutason ajoneuvoja ja vielä tavoiteltu määrä maksaneita näyttelyssä kävijöitä, niin silloinhan asia on markkinataloudessa kunnossa.
     
  2. BBC

    BBC Guest

    Minoon luullu notta harrasteautoparkki on aina maksuton kehäkolmosen tai kehäykkösen ulkopuolella, tosin ei siihen kukaan kuole mutta eikö lahti oo kuitenkin normaalikokoinen kaupunki samaa kategoriaa oulun, turun, Tampereen kanssa.

    Tai jos siellä porukka on vaan enemmän business henkistä ja tajuavat että rahat pois persaukisilta,...
     
  3. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Empä ole tosiaan Tampereen soussa ja muissakaan harrasteparkeissa maksanut. Onhan kinneri ollut kansan töllisteltävänä. Jos olen mennyt arkikinnerillä, niin sen olen jättänyt esim Pirkkahallilla hieman kauemmaksi vanhalla kiitoradalla. Ei maksua.

    Jokainen taaplaa tyylillään. Ei herneitä. Maksaa kuka viittii... ja ihan mistä vaan.
     
  4. kippis

    kippis Gearhead

    ota ny kuitenkin eväät mukaan, niistä on turha siellä maksaa, maltaita kun pyytävät niistä(kin). ja pakolliset herneet tähän väliin...
     
  5. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Mistäs tiesit... kalakukkoo ja räätikkälooraa... nam...
     
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Vaikka meidän perhe ei kerkiä Lahteen niin on toi oikeesti per¤#"#¤ä jos pitää maksaa harrasteautoparkista vaikka vaan 5€ siitä että tulee paikalle harrasteautolla joka/jotka vetää lisää väkeä paikalle. Tää joka hele¤#"#¤in asian rahastus kaataa vielä kaiken harrastuksen. Joo bisnes is bisnes tiedän mutta.... Lueskelin tossa kesän lopulla erään harrastajan avautumista ettei lähde ajamaan 600km matkaa jos ei saa kavereita jakamaan kuluja. Ymmärrän tämän sillä moni meistä on heikolla hapella taloudellisesti. Ok meillä ajetaan 5000km vuodessa bensa vanilla tapahtumiin mutta oikeesti harrastusajo on ok kun mennään tapaamaan KAVEREITA mutta tommonen typerä rahastus on pers¤#"#ä. Sama asia kun valtio keksii uuden veron jolla rankaistaan. Anteeksi avautuminen mutta oikeesti järki käteen ja joka järjestää jotain niin ylimääräiset rahastukset pois niin saadaan enemmän porukkaa liikkeelle jolloin tulee myös enemmän tuloja. Bisnes is bisnes. Jos oltais päästy lähtemään Lahteen olisin jättänyt auton kaverien pihaan ja liikkunut paikalle jollain kyydillä jolloin ei olisi tarvinnut jättää autoa maksuparkkiin. Nostan hattua juhpih:lle mies tekee mitä miehen pitää tehdä.
     
  7. Esaa

    Esaa Gearhead

    Mul on ja sellain tunne et en viitsi viittä e maksaa, kiva olis mennä mut mut...
    seuraavaksi arvatenkin maksaa rompetorille prk... olen kyllä samaa mieltä juhpih;in kanssa
     
  8. talonmiehen vapaapäivä

    talonmiehen vapaapäivä Double Gearhead

    Näinhän se pyörii, tän köyhän rahat menee aina sinne missä on ilmainen pysäköinti :poff:
     
  9. juhapih

    juhapih Double Gearhead

    Näyttelyn tai rompetorin järjestäjälle maksan piletin, koska saan vastinetta rahalle.

    Yksityinen parkki/kiinteistöfirma ei anna muuta kuin moneen kertaan "myydyn" ruuden. Ei edes vartioitua pysäköintiä.

    Saman saan naapuri tontilta pikkuisen kävelymatkan päästä.
    Ei ole rahan määrästä kiinni, vaan ihan periaatteesta. heittäköön kukin rahansa vaikka kaivoon.

    Mutta... kukin tekee tavallaan. Viime vuonna oli auto tuolla Lahessa sisällä... ei maksua... heh
     
  10. Pontiac-301

    Pontiac-301 1st gear

    Minun mielestäni harrasteparkin hinta voisi olla 15€,
    olispahan enemmän tilaa parkkeerata.

    8)
     
  11. onre

    onre 3rd gear

    No justiinsa tämä. Kyllä se vitonen taskusta löytyisi mutta tuntuu kyllä ihan erityisen hölmöltä maksaa ensin pääsymaksu ja sitten vähän lisää rahaa siitä että kiikuttaa paikalle lisää katseltavaa. Mitä nyt markkinataloudesta oon lukenut niin käsittääkseni se ei toimi niin, että se taho maksaa, joka lisää arvoa.
     
  12. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Hei
    Olemme halunneet pitää kaikki hinnat niin maltillisena kuin mahdollista. Valitettavasti Lahden Messukeskuksessa on rajallinen pysäköintimahdollisuus ja tätä organisoimaan on otettu iso määrä työvoimaa, joka Suomessa maksaa! Hinta on vähintäänkin kohtuullinen, huomioikaa myös siis edulliset sisääpääsyliput, joita olemme alentaneet viimevuodesta juuri tätä asiaa varten, että kävijöiden kustannukset eivät kasvaisi. (peruslippu ennakkoon 22€, rokki lippu ennakkoon 18€, mutta jos ostat yhdistelmälipun, maksat 25€ yhteensä ennakkoon, sillä 2 näyttelyä ja vielä rokki ilta ja erotuksella parit bisset) Lisäksi annamme näytteilleasettajille ilmaisen parkkilipun, jolla maksuton sisäänkulku koko viikonlopun ajan. Yritämme parhaamme jotta olisitte kaikki tyytyväisiä ja iloisia tapahtumasta, että sellainen syksyllä toteutetaan ja viedään harrastustoimintaa pitkälle talveen.

    Hieno näyttely tulossa, paljon katseltavaa, ja laadukasta ohjelmaa. Toivotamme teidät kaikki sydämmellisesti tervetulleeksi viikonlopun tapahtumaan!

    Kirsi
     
  13. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Tulossa ollaan. Suorinta reittiä täältä poliittisesti kuumalta valtakunnan rajalta Vaasan (osakauppaa), Tampereen (tuulilasikauppaa), Helsingin (Us Parts & Stadin Cruising) ja Espoon (FHRA Swap) kautta Lahteen. Kun torstaina yöllä lähtee niin lauantaina iltapäivällä pitäis olla Lahdessa. Kilsoja silloin takana ehkä joku 1.100 kotimaista.

    Perse on vähintäänkin auki ja kaikki on kallista sen myönnän. Kaivelin kuitenkin säästöpossusta sen verran, että pääsen hyvään näyttelyyn ennenkuin kattelen pirtin ikkunasta kun räntää tulee 5 kuukautta vaakasuoraan ja muutenkin vituttaa. Hotelliakaan en enää saanut kun heräsin liian myöhään, mutta kait sitä jossakin saa nukahdettua. Yks 09 -mies teki oharit sovituista kaupoista - olipa ylläri. Sltikin meinaan tulla ja nauttia koko rahan edestä.

    See You There!
     
  14. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Haa, Mä tulen dösällä ja otan peltisen matkalaukun kahdella pannalla mukaan. Määlta kun lähtee "kirkonkylälle" niin on syytä olla eväät mukana. Tuo laukku jatkaa toivottavsti Liminkaan.. :wink:

    Ja nautin olusen vielä nayttelyssä. 8)
     
  15. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Allekirjoittanut löytyy Low Brow Art-osastolta. Saatavilla tänään valmistunutta uunituoretta Siipimopar-paitaa, painos tällä erää varsin rajoitettu.
    Tervetuloa!

    [​IMG]




    -
     
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Etkö pääsekään näyttelyyn ja varattu hotelli jää käyttämättä? Soita 040 7122 346 - tarvetta olis.
     
  17. BBC

    BBC Guest

    Pepe, jätä käyttöauto Hki ja ota hotelli Pasilasta, aja junalla näyttelyyn, näyttelybileisiin jne ja junalla takaisin isollekirkolle.
    Juna lähtee naapurista olit sitten ihan kylillä tai pasilassa.

    Ei tarvi etsiä parkkipaikkaa ja on helppo lähteä kotia kohti Helsingistä kun on tyhjä kylä sunnuntaina eikä tarvi ihmetellä majoitusta lahdesta.

    aulis
     
  18. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Ollaankin täällä Isolla Kirkolla neonvalojen sykkeessä ja kohta FHRA swap. Mulla on paku täynnä kamaa, joista suurimman osan luovutus/vastaanotto sovittu lauantaiksi Lahden parkkikselle. Muuten loistava tuo sun suunnitelma.

    BTW. Olen ollut Scandikin varauslistalla 1.5 viikkoa paalupaikalla. Tosin kun soitin eilen, että eikö tosiaan ole tullut koko aikana yhtään peruutusta, niin respan tyär sanoi, etteivät he ehdi varauslistoja katseleen, vaan vapautuvat huoneet menevät sopivaan saumaan soittaville. Great service sanois amerikkalainen!

    Onneks Reksa on mukana. Se lupas hoitaa reisimajoituksen!
     
  19. BBC

    BBC Guest

    Hotels. sivuston mukaan olisi 21-26km päässä majoitusta vapaana.
    Sinne tai sitten äijien tallimajoitukseen (kuten itse olin Kuapiossa viikolla, kiitos Pommimikon ja reilusti kuudettakymmenettä käyvän Pällin).
    , jos semmosta on Lahdessa tarjolla.
     
  20. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Ei mitään valittamista, kalusto upeaa, puitteet kunnossa jne.
    Huomaa että on nähty paljon vaivaa. Respect!
     

Kerro tästä muillekin!