Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. Kasi-Pasi

    Kasi-Pasi Gearhead

    Kiitos järjestäjille korkeatasoisesta näyttelystä! Suuri ulkomainen kalustomäärä toi vaihtelua pääosin jo nähtyyn kotimaiseen tarjontaan, ja etenkin tuollaisessa seurassa oli mukava poimia myös pokaali kotiin. Niitähän tosin riittikin melkein kaikille Hippo-kisojen tyyliin, mutta hyvä niin.
    Mild Kustom -luokassa tavallaan kolmoisvoitto Suomelle, vaikka kolmospytty lähtikin Ruotsiin... :wink: Kakkoseksi rankattu Helgen hieno avo-Buick hieman ihmetytti tuossa luokassa, kun kyseessä on kuitenkin yksi tämän maan rankimmin leivotuista ja viimeistellyimmistä full-kustomeista!
     
  2. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Minä ymmärsin kekustelun pohjalta että tuo on vain demo- ja sovitus runko. Oikeat ajorungot tulee vesileikatuista alumiiniosista.
     
  3. Fileeraus

    Fileeraus 3rd gear

    tämä taisi olla vieressä pyörineen videon mukaan lamborghini http://i.imgur.com/AMIlzJb.jpg
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Tällainenkö siitä olisi tulossa? Ainakin jossain kuvassa häkkyrän kyljessä näkyi sama nimi.

    http://finnluxury.com/
     
  5. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Kyllä, juuri toi
     
  6. rötkö

    rötkö Gearhead

    Kivaa oli joo. On minun suosikkitapahtuma tällähetkellä ainakin suomen maalla. Tulipahan 500km yhteensä chargerilla taitettua. Ja autokin oli ekassa näyttelyssä. Ei tullu pokaalia mutta pää tuli kipeäksi :)
     
  7. renezz

    renezz 1st gear

  8. 1320

    1320 Gearhead

    Joo Lahden näyttely oli kyllä jälleen kovatasoinen, ja taas oli mukava käydä Lauantaina paikalla. Aamulla FHRA Swapista ajelin Impalalla näyttelyyn, jonka jälkeen Cruising ja näyttelyn iltabileet vielä siihen päälle eikä aika käynyt pitkäksi. Mä tykkäsin etenkin noista hienosti viimeistellyistä Customeista joista komeimpana silmään pisti Herstin Ranchero. Mutta vielä niitäkin enemmän säväytti uskomattoman hieno '59 Impala Convertible, jossa lisävarusteiden määrässä ei oltu säästelty. Armottoman hieno auto ja tietysti isolohkolla. 8) Sitä tuli pitkään kierrettyä kuola valuen...

    Tuninkihallin kiertämiseen ei montaa minuuttia kulunut, mutta muissa halleissa aika kului sitäkin nopeammin. Eli siis ensivuonna varmasti uudestaan.
     
  9. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Kovatasoisia on kyllä sun kuvatkin ^^ :D
     
  10. ata

    ata Gearhead

    Tässä muutamia kuvia näyttelystä sunnuntailta:
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Tuommoinen kuva jäi mieleen näyttelystä sunnuntaina. Täytyy jatkossa muistaa, ettei kannata lähteä sunnuntaina enää näihin näyttelyihin, oli semmoinen fiilis, että lauantai on ollut se näyttelypäivä ja jos silloin ei päässyt, niin sunnuntaina sai maksaa 20 euron lipun ja 5 euron parkkimaksun ja näyttely oli kuitenkin varsinaisesti auki vain 4,5 tuntia. Olihan se teoriassa vielä puolitoista tuntia sen jälkeenkin auki, mutta puolet autoista oli jo poissa ja muutenkin jäi sellainen purkufiilis joka puolella. :(

    Omasta mielestäni on todella huono idea tuo, että merkittävä osa autoista poistuu etukäteen näyttelystä eikä tätä oltu taaskaan kommunikoitu yleisölle tarpeeksi selvästi (juu, ohjelmasta löytyi lopulta wtf-fiiliksen jälkeen pienellä painettuna tieto, että ruotsalaiset autot poistuvat klo 15, tosin ne kyllä poistuivat jo ennen sitä todellisuudessa.)

    Muistin kyllä että tämä sama asia on haitannut näissä x-tremenäyttelyissä ennenkin, mutta kuvittelin että sunnuntain todella aikainen klo 16 sulkemisaika oli tämän takia. Todellisuudessa se olikin sitten vielä paljon lyhyempi, kun näyttely oli kokonaisuudessaan nähtävänä vain klo 10-13 (jolloin ensimmäiset osastot jo purettiin). Ja kun itse ehti tulemaan paikalle vasta klo 12 jälkeen, niin aika ei riittänyt, kun oli suunnitellut näyttelykäynnin sen klo 16 mukaan jo tiukaksi. Ei olisi siis pitänyt jutella kenenkään kanssa, jättää lounas syömättä ja niin edelleen.

    Juu, ehkä olen ainoa joka tästä valittaa ja muiden mielestä tuo on ok, tai muut kävivät kaikki lauantaina, jolloin näyttely oli ollutkin auki pidempään... valitettavasti lauantaina oli itselläni muu meno.

    No tässä kuitenkin linkki kaikkiin kuviin, joitain autoja kuitenkin ehdin kuvatakin.
    http://ata1.kuvat.fi/kuvat/2015/X-treme ... hde+Lahti/
     
  11. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Atan kanssa samaa mieltä tuosta etuaikaan lähtemisestä.

    Muuten oli kyllä hieno näyttely, mukavasti porukkaa, upeita autoja, iltabileet mahtavat.

    Ensi vuodelle ehkä hieman suppeammin palkintoja, tuntui että niitä oli vähän jokaiselle tulossa.
    Samaten se lavan takana ollut näyttö voisi olla hyvä valjastaa siihen palintojenjakoon, auton kuva ja voittajan nimi.
    Myös palkittavia voisi etukäteen varoittaa jotta olisi hyvä olla paikalla, nopeuttaisi tilaisuutta huomattavasti.

    Ensi vuonna taas, hieno tapahtuma :)
     
  12. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  13. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Tosta aikaisemmin ulos lähtöön. Ymmärrän kirjoittajien mielipiteen, aikaisemminhan ne karkaa.

    Mutta olisin itsekin mielellään karannut Elmiasta pari tuntia aikaisemmin niin olisin ollut päivää aikaisemmin kotona.

    Palkintojen jaossa on parantamisen varaa.
     
  14. 1320

    1320 Gearhead

  15. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  16. Markuk

    Markuk 2nd gear

    Palkittuja yhtä paljon kuin oli autoja 8)
    Sorry oli pakko sanoa :rotfl:
     
  17. BBC

    BBC Guest

    Voi sitä parkaa, joka ei saanut pläkkipystiä.
    Kai sielä joku on ilman palkintoa, sehän tässä eniten kiinnostaa.
     
  18. fmila

    fmila Gearhead

    Juu, en saanut palkintoa, enkä sitä odottanutkaan. Mieltä lämmitti kovasti yleisön kiinnostus vanhoja valokuvia ja Räyskälän aikakortteja kohtaan. 80-luvun alun käsinkirjoitettu aikakortti oli useimmille ihmetyksen aihe tänä printteri-saasteen aikakautena :wink:

    t.AM
     
  19. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Näyttelyhän oli taas kerrassaan aivan huikaiseva...reilu nelisen tuntia vierähti hetkessä sitä kierrellessä ja jäi vaikutelma ettei silti nähnyt puoliakaan.

    Iso kiitos näyttelyn järjestäjille, sinne kalustonsa tuoneille ja tietysti myös harrasteautonsa parkkipaikalle näytille tuoneille.
    Jatkakaa samaan malliin, tämä on Suomen paras autonäyttely. :pinup:
     
  20. auburn

    auburn Gearhead

Kerro tästä muillekin!