Lahden Jenkkiautonäyttely

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

 1. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  Kiitos vinkistä. Oli kiva klippi.
   
 2. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Moi, uusi vuosi ja uudet kujeet!

  Lahden Jenkkiautonäyttelyn näytteilleasettaja ilmoittautuminen on avattu. Tapahtuma järjestetään 1.-2.10.2016 Lahden Messukeskuksessa. Tapahtuma on osa Autot ja Viihde -viikonlopun kokonaisuutta.

  Mikäli sinulla on tiedossa näyttelykelpoinen USA-auto tai mielenkiintoinen projekti, ilmoittaudu mukaan.

  Yritys-, ajoneuvo- ja kerhopaikkavaraukset osoitteessa:
  http://www.jenkkiautonayttely.fi

  Lisätiedot ja suorakontaktit näyttelyn järjestäjään myös
  sähköpostilla osoitteeseen lahti@x-treme.fi
  tai puhelimitse 046 8782 479.
   
 3. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Lahden Jenkkiautonäyttelyn ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Suoraan ilmoittautumislomakkeeseen pääset alla olevan linkin kautta. Ensimmäistä karttaversiota ollaan parhaillaan luonnostelemassa, ja mikäli esim. kerhoilla on ajatus tulla mukaan useamman auton voimin, olisi ilmoittautuminen suotavaa tehdä hyvissä ajoin.

  Ajoneuvot
  http://bit.ly/1TuXr5u

  Yritykset
  http://bit.ly/1nC8ywz

  Kerhot
  http://bit.ly/1RbDZFG

  Jenkkiautonäyttely päättää ajokauden. Ilmoittautumisten perusteella voidaan jo nyt todeta, että hieno näyttely on tänäkin vuonna tiedossa. Samanaikaisesti Jenkkiautonäyttelyn kanssa X-treme Car Show, Rokki Night sekä Lahti Cruising-kauden päätösajot.
   
 4. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Vime vuoden Lahden Jenkkkiautonäyttelyssä Heath Garagen livenä kaasaama vihreä A Ford myytiin eilen Ruotsin Elmian näyttelyssä Gas Monkey Garagen Richard Rawlingsille. Aivan huikea juttu. Aiheesta lisää Jenkkiautonäyttelyn Facessa ja lisää tulee jahka reissusta kotiudutaan.

  https://m.facebook.com/Jenkkiautonayttely
   
 5. wizkid

  wizkid 3rd gear

  lupasko richard tulla lahen näyttelyyn syksyllä? :)
   
 6. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Mahtaako se silti päätyä Texas:n...veikkaan että kovana kauppamiehenä Richard myy auton Ruotsisssa jollekin.

  Hieno juttu joka tapauksessa :cool:
   
 7. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Kyllä lähtee Texasiin. Richard kertoi auton tulevan hänen henkilökohtaiseen kokoelmaansa.
   
 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Siinä tapauksessa todella hieno juttu :)
  Toivottavasti auto nähdään vielä jossakin vaiheessa...aika paljon tuli räpsittyä kuvia näyttelyssä sen kasauksesta.
   
 9. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Kyllä. Tomin ja Anna-Stinan hot rodin myynti on hieno uutinen koko suomalaisen autorakentelun eteen. Harvoin tulee vastaan tilanne jossa edessä seisoo kansainvälinen superjulkkis ostamassa suomalaista harrasteautoa. Ruotsalaisia tilanne tietenkin harmitti, mutta suhtautuivat asiaan lopulta hienosti. Sana ostosta kiiri messuilla nopeasti ja onnitteluja kaupasta tultiin tekemään runsaasti.
   
 10. PPRCuda

  PPRCuda Gearhead

  Harmitti? Miks olit harmittanut??
   
 11. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  No olisivat tietenkin mielellään "myyneet" Ruotsissa ruotsalaisen auton jenkkeihin kuin suomalaisen...
   
 12. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Kankaiden rakentama A Ford sai Ruotsissa lisää huomiota kun Boyd Coddingtonin pajallakin automaalarina toiminut, amerikkalaistunut ruotsalais-automaalari Bernt Karlssson palkitsi auton nimeäänsä kantavalla Special Awards -palkinnolla. Hieno tunnustus itsekin tunnettuja autoja ja moottoripyöriä rakentavalta Karlssonilta.
   
 13. BBC

  BBC Guest

  Se on hyvä että kamppeet menee kaupaksi ja jos ei kotimaassa arvosteta tai makseta kunnolla täpäkkää niin ulkomaille vain menemään.

  Itse olen n. 10autoa myynyt ulkomaille ja tiedän se on hyvä vaihtoehto.

  Maailmasta ei romut lopu ja uusia voi rakentaa lisää,....
   
 14. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Kyllä se näin on. Tällä hetkellä suomalainen autorakentelu on kovassa arvostuksessa ulkomailla samanaikaisesti kun ralli ja mäkihyppypuolella emme ole viimeaikoina päässeet entiseen malliin maailmalla loistamaan.
   
 15. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Kirsi, eipäs nyt mollata suomalaisia rallikuskeja :) Ei se mestaruus ole aina kaikki kaikessa, kyllä ne kotimaiset kuskit on vuodesta toiseen kärkkyneet siellä kärkitiloilla, vaikka sitä kirkkainta pokaalia ei olla napattukaan. Itse vanhana kilpaurheilijana tiedän, että urheilussa on muitakin haasteita ja argumentteja kuin vain ja ainoastaan voittaminen ja menestys ;)

  Tompan ja Anna-Stinan geissi oli kyllä yksi kovimmista jutuista, mitä kotimaisessa jenkkiautoilussa on koskaan tapahtunut. Eihän auto ollut edes myynnissä, vaan se tultiin ja ostettiin heiltä kansainvälisen superjulkkiksen toimesta, hänen omaan kokoelmaansa. Jokainen, joka on vieraillut Elmiassa tiuhaan yhtynee seuraavaan, yksikään toinen kansainvälinen vieras ei ole saanut milloinkaan Elmiassa samanmoista vastaanottoa kuin huomenna 47-vee täyttävä Richard Rawlings "poikanen" (30 pvä nuorempi nääs, heh) :rolleyes:
   
 16. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  ;) Juu, enpäs tosiaankaan tarkoittanut rallikuskeja mollata, päinvastoin, hattua nostan ja syvästi kumarran, kova laji kaikkine siihen liittyvine asioineen, kuten kaikki muukin ammattiurheilu, mutta vertauskuvallisesti, suomalaisella autorakentelulla on mahdollisuus nostaa kovastikin päätään, sillä tässä maassa rakennetaan kyllä ihan huimalla pieteetillä ja hyvällä maulla. Siitä voisi nousta jonkinlainen vientituote ulkomaille, vaikka ihan muutamiakin yksilöitä. Ja olisiko tämä Kankaiden rakentama ja nyt myyty rodi jonkinmoinen päänavaus. Toivotaan niin. :)
   
 17. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Hei Overdrivelaiset!

  Nyt on Autot ja Viihde -online magazine julkaistu. Tässä lehdessä palaamme vielä viime vuoden upeaan näyttelyyn, seuraavissa tulevissa lehdissä sitten jo paljastuksia tämän vuoden tulossa olevasta Autot ja Viihde -viikonlopun eri tapahtumien, Jenkkiautonäyttelyn, X-treme Car Shown ja Rokki Nightin sisällöistä.
  http://bit.ly/1T7bIEl

  Saa jakaa. :)
   
 18. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  Lahden Jenkkiautonäyttelyn ilmoittautuminen on vielä hetken käynnissä, joten nyt mattimyöiset tai ne, jotka ovat tulossa näyttelyyn mutta eivät ole "virallista" ilmoittautumista vielä tehnyt, niin näpytelkää tiedot lomakkeisiin.

  Ajoneuvot
  http://bit.ly/1TuXr5u

  Yritykset
  http://bit.ly/1nC8ywz

  Kerhot
  http://bit.ly/1RbDZFG
   
 19. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

  [​IMG]

  Fast N' Lound TV-sarjasta tuttu apinamies, Richard Rawlings on mukana Jenkkiautonäyttelyssä lauantaina ja sunnuntaina. Nyt on todella jännittävä nähdä, laittaako mies ostohousut jalkaan ja ostaa Tomi ja Anna-Stina Kankaiden Hot Rodin lailla lisää suomalaisia autoja Texasiin. Kuulemamme mukaan, mies on kovin kiinnostunut maamme autoista.. Hyvät bileet Lahdessa ainakin miehelle tullaan järkestämään!
   
 20. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

Kerro tästä muillekin!