Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Luulen, että aikomus on ollut hyvä, mutta toteutusvaiheessa onkin sitten jokin mennyt pieleen. Eiköhän tapahtumaorganisaatiossa olla asiasta vähintään yhtä harmissaan kuin yleisökin - todennäköisesti vielä enemmän. Uskon, että ensi vuonna homma toimii paremmin, koska ainahan sitä voi ottaa ongelmista opikseen.
     
  2. starcraft

    starcraft Gearhead

    Parkkipaikasta lie keskusteltu jo riittävästi joten siirrytään sisälle. Suurin ero muihin isoihin etelän näyttelyihin, joissa oon käyny, oli tunnelma. Myyjätkin oli hyvin aiheeseen sopivia ja kaikki kännykkäliittymien väkisin kauppaajat sun muut kengänkiillottajat loisti poissaolollaan. Siitä suuri kiitos.

    Velinin rodi oli huikea ilmestys! Viimeistelytaso on todella kova ja täynnä hienoja yksityiskohtia.
    Toki monia muitakin upeita laitteita oli hallit täynnä. Mukavan monipuolinen kattaus eri tyylisuuntia oli saatu paikalle.
     
  3. ministeri

    ministeri 3rd gear

    Tapahtuma ihan jees vaikka en niin näyttelyistä perusta. Mutta kyllä minäkin mieleni pahotin kun joku innokas pitkä zoomi mies sanoi 6-vuotiaalle pojalleni vitun apina kun eteen tulee onnes ei poika kuullu ois se kamera ollu suikaleina siinä lattialla. En enää tuo poikaani yhteenkä näyttelyyn osa syynä se että ei enää ilmases pääse eikä noi taida oikein lasten paikkoja olla.
     
  4. stana

    stana 3rd gear

    Tuo on pertsiistä oli mikä tapahtuma hyvänsä.
     
  5. oolanti

    oolanti Gearhead

    Tuollainen käytös on kyllä tuomittavaa, mitä lie zoomimiehen päässä liikkunut - arvatenkaan ei mitään :mad:

    By the way, moniko lapsi pääsee ilmaiseksi esim. Särkänniemeen tai Linnanmäelle, elokuvista puhumattakaan ;) Miksi tällaiseen näyttelyn pitäisi ylipäätään lapsen päästä ilmaiseksi??? On meinaan melkoisen hulppea kulurakenne tällaisen näyttelyn järjestämisessä, joten on ymmärrettävää, että käytössä on myös ns. lastenliput tietyn ikäisenä. Tiettyyn ikään saakka on toki ilmainen sisäänpääsy ymmärrettävää ja perusteltuakin, mutta jos jättää näyttelyssä käymisen väliin vain ja ainoastaan sen takia, että tapahtumaan on sisäänpääsymaksu lapsellekin, niin silloin pitänee jättää väliin kaikki muutkin huvitukset :(
     
    jusku1 tykkää tästä.
  6. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Minun mielestä perhelippu oli ihan siedettävän hintainen.
     
  7. Plum Crazy

    Plum Crazy 1st gear

    Tässäpä vielä tällaiselta hitakaiselta kuvia näyttelystä. Autot olivat taas tässä näyttelyssä todella kauniita. Kiitos järjestäjille!

    https://flic.kr/s/aHskMi6RnL
     
  8. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kiitos kaikille runsaista palautteista. Vain teidän kokemuksella me voimme kehittää tapahtumaa toivomaanne suuntaan. Arvostamme jokaista saatua palautetta kovasti ja ne missä on parannettavaa, on otettu huomioon. Mutta toki iso hyvien palautteiden määrä lämmitti erityisesti. Liikennejärjestelyihin olemme saamassa asiantuntijoita avuksemme ja siten toivomaamme kehitystä sillä saralla. Siitä myöhemmin lisää.

    Mutta se on taas se aika vuodesta, jolloin autojen ilmoittautumisia otetaan kauden päätösnäyttelyyn urakalla vastaan osoitteessa: www.jenkkiautonayttely.fi. Jos tiedät jonkun upean auton, joko itselläsi tai haluat jostain autosta meille vinkata niin yhteydet lahti at x-treme.fi sähköpostiin tai nettisivujen kautta ilmoittautumislomaketta hyödyntäen.

    Jenkkiautonäyttely täyttää tänä vuonna 5-vuotta ja X-treme Car Show 15-vuotta, joten tehdään yhdessä hieno tapahtuma. :)
     
  9. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Autot ja Viihde - viikonloppu tapahtuma järjestetään Lahden Messukeskuksessa 30.9.-1.10.2017. Tapahtuman entistäkin edullisemmat EARLY BIRD -liput ovat nyt ennakkomyynnissä. Edullisemmat liput myynnissä vain 16.4. saakka.
    Siirry ostamaan ennakkoliput tästä: TIKETTI.fi

    [​IMG]
     
  10. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Syksy lähenee kovaa vauhtia ja harrasteajokauden päättävä Lahden Jenkkiautonäyttely. Ilmoittautuminen on käynnissä niin yrityksille, kerhoille ja autoille osoitteessa. www.jenkkiautonayttely.fi.
     
  11. kippis

    kippis Gearhead

  12. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Ehdottomasti kuuluu syksyn ohjelmaan, paras näyttely tässä maassa :odcool:

    Kolme vuotta yhdistänyt näyttelyn ja Lahden Cruisen, mutta tänä vuonna lauantaina vain pelkkä cruising ja sunnuntaina toinen reissu käyttiksellä itse näyttelyyn...tuskimpa se harrasteparkki ja sinne ohjaus tänä vuonnakaan toimii yhtään sen paremmin, ei jaksa enää sitä järkkäreiden sekoilua :odconfused: :wc:
    Uskoisin että sunnuntaina rauhallisempaa ja vähemmän porukkaakin näyttelyssä.
     
  13. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Kiva kuulla, että Lahden Jenkkiautonäyttely on osa syksyn menojanne. Lämpimästi tervetuloa!

    Tänä vuonna olemme panostamassa enemmän harrasteparkin toimintaan, jotta se toimii toivotulla tavalla. Sitä varten on tulossa oma ryhmä pelkästään pitämään huolta messujen piha-alueen harrasteparkista. Ryhmä koostuu autoharrastajista. Tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa koko parkki-alue tulee toimimaan harrasteparkkina. Aiheesta lisää kohta.

    Ilmoittautumiset käynnissä vielä hetken. www.jenkkiautonayttely.fi.
    Tapahtumaliput myynnissä www.tiketti.fi.
     
    TopyCa, billy the kid ja rb tykkäävät tästä.
  14. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    Lahden näyttelyt ovat parasta antia MUTTA kelit liian kylmät....
    Klassik Show liian aikaisin ja Jenkit liian myöhään. Kai jossakin on hyvä syy?
     
  15. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Eikös ne ole sisätiloissa? Ja järjestäjät ei varmaan keleille paljoa mahda. Miksi kaikki tapahtumat pitäisi keskikesälle ahtaa (jos tuo aikain ja myöhään tarkoitti vuoden- ei vuorokauden aikoja), eikä välttämättä ole sen lämpimämpää. Ja monesti vielä muita menoja kesemmällä, paremmin natsaa aikataulut keväällä/syksyllä ainakin itselläni.
     
    mikkis83, cdv70 ja rb tykkäävät tästä.
  16. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Kylmät kelit? Hiki tuli viime vuonna. Mutta en olekaan 09 enkä CA.
     
  17. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Usein lokakuun alussa on vielä hienoja kelejä...minusta hieno kauden päätös tapahtuma.

    Joo, lauantaina siellä hallissa voi tulla kuuma, on sen verran tungosta etenkin jos iltapäivästä tulee, yleensä yrittänyt heti aamusta sinään kun on väljempää vielä kuvaillakin.
    Tänä vuonna täytyy kokeilla sunnuntaita kun kuulemma vähän väljempää.
     
  18. janimm

    janimm Gearhead

    Me tullaan taas esittelemään 'Cudaa ja RealDash ohjelmistoa. Voi olla että saadaan myös yllätysvieras Ruotsista mukaan.

    Tässä uunituore RealDash esittely:


    Ja sitten rauhallisempiin hetkiin:
     
  19. TopyCa

    TopyCa Gearhead

    No, mä tarkoitin laihaa parkkipaikka miittiä... Muutama auto siellä täällä, ei avoja ja potenttiaalia olis suurelle harrasteparkille.
     
  20. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

Kerro tästä muillekin!