Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. z 900

    z 900 Gearhead

    Minä myös kiitän kuvaajia isosti !!!!!
    Mukava kattella kun kaikilla kuvaajilla on omat mieltymykset niin
    näkee kyllä kattavasti kaikenlaista kalustoa !!!!!
    Taisipa siellä olla näyttelyssä yksi maahantuomani laite sekä yksi parkkipaikalla.
     
    Gust tykkää tästä.
  2. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  3. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  4. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Harmi kun tänä vuonna ei päässyt paikanpäälle. Mutta onneksi on kuvia edes vähän välittämään sitä tunnelmaa, eihän se koskaan korvaa aitoa tilannetta mutta paikkaa vähän :)
     
    Camino'79 tykkää tästä.
  5. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Näyttely oli taas kovatasoinen ja monipuolinen.

    Harrasteparkkiin saapumista en päässyt testaamaan omalla kalustolla, mutta sen mitä kävin ulkona useampaan otteeseen kiertelemässä lauantaina niin homma näytti toimivan paremmin kuin aiempina vuosina. "Väärän" kaluston määrä oli vähäisempi ja harrasteautoja tuli ja lähti sujuvasti.

    Paikkojahan siinä oli vähemmän kuin saapuvia harrasteautoja eli jokaiselle ei omaa ruutua varmasti juuri saapumishetkellä löytynyt ja sitten kun oman auton on vienyt rahvaan sekaan yleisöparkkiin ja pääovelle harrasteparkin ohi kävellessä bongaa tyhjiä ruutuja niin varmasti se käy nyppimään, mutta se on todennäköisesti vaan sitä että sillä välin on harrasteparkista ehtinyt lähteä kalustoa pois ja ruutuja ei ole ehditty täyttää.

    Kokonaisuutena harrasteautojen määrän ja vaihtuvuuden huomioiden varmastikin harrasteparkki hoitui niin hyvin kuin mahdollista. Toki tässä on ehkä oma peltilehmä ojassa sen verran, että oli tutut tyypit siellä harrasteparkkia ohjaamassa ja tiedän ettei ne ainakaan tahallaan harrastajia ärsyttämään ole sinne lähteneet :D
     
    splitti tykkää tästä.
  6. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Vierailitko tapahtumassa? Nyt on aika risujen ja ruusujen!
    Kerro meille, miten onnistuimme tai emme onnistuneet. Sinun palautteesi on meille oikeasti tärkeä, jotta voimme tehdä jatkossa entistä parempaa tapahtumaa! Arvomme kaikkin osallistuneiden kesken ämpärillisen SONAX-autonhoitotuotteita.

    Palautelomake löytyy sivuilta:
    www.x-treme.fi/kavijapalaute/
     
  7. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Reilu tusinan verran löytyi lisää kuvia Lahdesta. Lisätty samaan kansioon, kun aiemmat. Klikkaa kivaa, niin pääset selaamaan nuolipainikkeella.
    [​IMG]
     
    esmi ja splitti tykkäävät tästä.
  8. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  9. Ikonen-82

    Ikonen-82 3rd gear

    splitti tykkää tästä.
  10. lazy cruisers

    lazy cruisers Gearhead

  11. 1320

    1320 Gearhead

    Olipa hyvä näyttely taas kerran Lahdessa! Tämän näyttelyn ehdottomasti yksi parhaista puolista on ulkomaisen kaluston suuri määrä, monet Ruotsalaiset rakennelmat oli niin hienoja, että vaikka osan oli nähnyt aikaisemminkin jossain tapahtumissa, niin ei haitannut yhtään. Etenkin tykkäsin SVDA:n Vintage DragRace osastosta ja tietysti seuraavasta hallista löytyneistä Old School tyyliin tehdyistä Rodeista ja Customeista. Sen sijaan ne Ruotsalaiset aivan karmeat Chargerit ei sytyttäneet yhtään, tosin niitä kammoksuttiin faijan kanssa jo Elmiassakin...:poff:

    Harrasteparkki toimi hyvin ja näyttelykin oli huippuluokkaa, mulla ei ole valittamista. Tuolla on iso kasa kuvia mitä yritin räiskiä, jos niitä nyt vielä joku jaksaa katsoa: https://tapahtumakuvia.kuvat.fi/kuvat/Tapahtumat+2018/Yankee+Car+Show+27.-28.9.2018/

    Ehkä eniten säväytti tämä kolmikko näyttelyautoista, Ruotsalainen Vintage G luokan Barracuda oli niin tyylikäs laite, että eihän tuosta voinut olla tykkäämättä. Samoin tässä Suomalaisessa Amazon Customissa oli kyllä korimuodot osuneet ihan nappiin, ja viimeistelytasokin oli huippua. Ja oikeastaan samat sanat pätee myös Zacken '57 Fordiin, jota kuolattiin jo Skultunan Lead Parkingissa kesällä, uskomattoman hieno laite.:odcool:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    belair54 ja cdv70 tykkäävät tästä.
  12. leivonharri

    leivonharri Gearhead

  13. Chevy68

    Chevy68 2nd gear

    Mistäs löytää oman kuvansa nimmareiden otosta Billy Gibbonsin kanssa? Eli ovatko ne jo jakelussa?
     
  14. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

    Chevy68 tykkää tästä.
  15. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    Milloinkahan matkakorvaukset maksetaan näytteilleasettajille? Kuukausi jo kulunut.
     
  16. Sorry, sunkin km rahat on menneet amerikkalaisen eläkeläisen sairaalahoitoihin, kuntoutukseen ja lentolippuihin.

    Tais mennä samaan tarkoitukseen viimevuodenkin km rahat. Onneksi kaikki haluavat olla hyväntekijöitä. Vähän km korvauksia - parempi mieli.
     
    jariha tykkää tästä.
  17. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Eiks sillä eläkevaarilla ollut matkavakuutusta?

    Mites toi etusivun kuvassa ollut autonkuljetusauto ja päällä ollut Mercury? Takas Ameriikkoihinko se nyt laivataan?
     
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

    Tämä !!!

    [​IMG] [​IMG]
     
  19. Adventurer

    Adventurer Gearhead

    No saahan sitä jokainen ampua itseään jalkaan. 2 kertaa viaton voi roudata jostain hevonperseen takaa omalla kustannuksellaan kalustonsa näyttelyyn - ensimmäisen ja viimeisen. Siitä sitten reikä jalassa seuraavaa näyttelyä suunnittelemaan.
     
  20. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Kävin oman 32 3w Turun näyttelyssä ja maksoin kaverille Marko Tossavaiselle kilpurin kuljetuskaluston vuokran.Lupasivat maksaa kaikki kuluni 4000 mk.Eipä ole kuulunut vieläkään.Kuitenkin 90 -luvun näyttely,saikohan ruotsin pojat palkkioitaan.
     

Kerro tästä muillekin!