Lahden Jenkkiautonäyttely

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

 1. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  sbc350: hieno pätkä
   
 2. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Kiitti, näistä saa harvemmin mitään kommenttia 8)
   
 3. starcraft

  starcraft Gearhead

  Kävinhän siellä minäkin. Ja samalla tuli ekaa kertaa tutustuttua Lahteen. Näyttely oli hyvä. Halleissa hyvä valaistus. Ei liikaa melua ( paitsi siinä jossa bändit soitti). Leppoisa tunnelma ja messukeskuksesta löytyi ruokaravintola mistä sai ruokaa jonottamatta. Sitä osaa arvostaa kun on 1-vuotiaan kanssa liikkeellä. Ihan yhtä kovaan tasoon näyttely ei päässyt mitä viime vuoden X-treme oli mutta peittosi monta muuta tämän vuotista näyttelyä. Tuosta on hyvä jatkaa ja Agostinokin lupaili tuoda sophiansa ensi vuonna näytille.

  Kuviakin tuli otettua:

  [​IMG][/URL]

  [​IMG]

  Loput tuolta:

  http://public.fotki.com/starcraft/nytte ... nyttely-l/
   
 4. muhoksenmulli

  muhoksenmulli 1st gear

  Suuret kiitokset näyttelyn järjestäjille mukavasta ja tasokkaasta tapahtumasta. Tahtoo tällaista lisää!
  T: liekitetty rodi
   
 5. musse27

  musse27 3rd gear

  Toinenkin pohjoisen vieras yhtyy edelliseen kommenttiin,oli hieno tapahtuma!!!

  Punamusta Rodi
   
 6. JariV

  JariV 2nd gear

  Mullekkin tuli tosta näyttelystä kanssa samaa fiilistä mitä Helsingin näyttely oli aikoinaan silloin kun se oli vielä Jäähallilla. Tää oli just sopivan kokonen ja tasoo vois kutsua jo hurjaks.

  Jos nyt jotain nurkumista pitäs keksii niin Mato Valtosen spiikkaus oli niin ala-astemaista, että musta tuntu että se olis ollu ensimmäistä kertaa lavalla ihmisten edessä.

  Myöskin seuraavalle vuodelle vois miettii sellasta että kun aletaan palkitsemaan niin kyseessä oleva kategoria vois olla isoilla näytöillä että se tulis paremmin selville mikä luokka on menossa. Ja voittajien nimet siihen myös.
   
 7. Riztoreipas

  Riztoreipas Gearhead

 8. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  Juu hienosti meni ja ihan tyytyväisiä ollaan. Näin "esitteille" asettajan näkökulmasta 2 miinusta tulee.

  1. Perjantaina ei oikeee kukaa osannu sanoa mihin se auto pitää viiä. Pitkään etittii oikeaa ihmistä jokas osas neuvoa.

  2. Illan (to-pe) pimeinä tunteina vielä aamuyöllä tein viimosia pikku juttuja sisustaan hikihatussa ei sitten itse näyttelyn aikana päässy sitten kovinkaan esille. Se ns (suoja-aita mikälieneekää) oli niin kaukana et ei sinne sisälle nähny kukaan. Mitä siin ajoittain näin porukkaa epätoivosesti koittavan sinne kurkkia tuumailin et saa sinne lähemmäski mennä. Ei menty siltikään. Muutenki sen meidän rivistön ois voinu vähän toisel tapaa parkkeeta nii ois saanu paremman kuvan kaikista niistä.

  Muuten meijän poppoo kiittää ja kumartaa. Nappulat viihty erittäin hyvin, melutaso oli just sopiva et maitto päikkäritkin hyvin ;)
   
 9. JariV

  JariV 2nd gear

  Mäkin tykkäsin tosta paljon, helvetin innovatiivinen ja silti perinteinen. Ehkä ainoo juttu mikä tässä pelissä huvitti oli ne kaksi lausetta jotka oli kirjotettu banjokoppaan. Kummassakin lauseessa oli kirjoitusvirhe :lol: Eivät kuitenkaan mitenkään himmentäneet tän laitoksen glamouria, se oli todella makee laite.
   
 10. TheTintti

  TheTintti 2nd gear

 11. Koppakuoriainen

  Koppakuoriainen 1st gear

  Hellou,
  Finnish Mopar Association ry kiittää kaikkia hauskasta viikonlopusta Lahdessa ja suuri kiitos kuuluu myös järjestäjille!. Taas on yksi näyttely takana ja "pannu" oli kuumana MoparMokkaa sekä uusille että vanhoille jäsenille eli tontilla oli välillä ruuhkaa mutta niin piti ollakkin!
  Terkut ja kiitokset myös GM-cruisersin Putille ja Timolle!

  Terkuin:Sihteerikkö-Erja
   
 12. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

  Ihan outoja laitteita mitkä ei tallentunu mun filmille kun kattoo näitä kuvia täällä.
  Tais tulla samanlainen sokeus kun Rahkosella ollessa eli jäi osa takahallin
  kalustosta näkemättä ja kuvaamatta.

  Mun räpsyt
  kuvat
   
 13. Tunaman

  Tunaman 3rd gear

  Oli tosi hyvät mokat... siis kahvit,kiitokset.
   
 14. RAIVO

  RAIVO Gearhead

 15. Crash_

  Crash_ 2nd gear

  Hei! Jos joltain löytyy tosta allekirjoittaneen rottelosta jotain kuvia nii nakatkaas vaik mulle s-postiin tulee ( roket-[a] suomi24.fi )
  Laittakaa vaan vesileimaa yms niihin kuviin nii tietää ketä on ottannu. Ihan omaa face profiiliin menee ei sen ihmeempää käyttöön

  Päätti sanoa kamera sopparin irti heti la aamuna nii jäi sit kuvailut suorittamatta :(
   
 16. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Mukavata kalustoa oli näytillä,mutta ihmettelin näyttelyn purkua seuratessani suurta "trailer queen-osastoa" pihalla.Kyllä pitäisi pystyä muutama sata kilsaa noilla vehkeillä ajelemaankin.Noh,toisaalta cruisingitkin nykyään lähes "parking"-tapahtumia niin sama kai se on vehkeet trailerilla kotiin viedä.
   
 17. R/T 222

  R/T 222 1st gear

  Hieno näyttely pikästä aikaa näitä lisää :p Sit vielä SUURET KIITOKSET Kouvolan jenkki harrastajille hinaus avusta talli esittelystä kahveista ja hyvästä seurasta sillä aikaa kun odoteltii traileria lappeenrannast koska Kouvolan kohal levis Challengerist yläkerta padast
   
 18. Marklin

  Marklin Gearhead

 19. sbc350

  sbc350 Gearhead

  Moni toi auton trailerilla varmasti siinäkin toivossa että pysyis puhtaampana.. niin ittekki vein auton acs:ään koppikärryssä..
   
 20. JanneK

  JanneK 3rd gear

  Ja on sitten vetoautokin viikonlopun käytössä. Pari ihan kohtuu hyvää syytä tuoda auto trailerilla.
   

Kerro tästä muillekin!