Lahden Jenkkiautonäyttely

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

 1. musse27

  musse27 3rd gear

  Jos meillä ollut auto kärryllä sen 10 krt, niin on se ajamalla tuotu sen 40 kertaa ja täältä oulun nurkilta,kelillä ku kelillä,ettei monenkaan kannata paljon suuta pieksää, ku kärryn kyytissä tuli.

  Ja tämä ei ollut heitto sille hiacekuskille.Mutta on tuossa Jannen kommentissakin ihan asiaa.

  On ollut 15 cm lunta ja samanverran pakkasta ja kaikkea siltä väliltä,että on jo ajamista kerrakseen...
   
 2. KirsiX

  KirsiX 3rd gear

 3. jaketin

  jaketin Gearhead

  Tykläsin kovasti näyttelystä, jatkoa odotellessa. Mukavastimpääsi jatkamaan Lahti cruisingiin :)
  Kotiin saapuessa, alkoi lootasta tulee epämiellyttävää käryä, joten loota jumppaa talvella tiedossa :x
   
 4. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Selityshän se on tämäkin.
   
 5. faikku66

  faikku66 Gearhead

  No hyvä jos joku vielä noilla vehkeillä yrittää ajellakin.Mutta suuressa suosiossa näytti trailerit olevan.
   
 6. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Paljon parempihan se on tuoda auto näytelyyn trailerilla tai muulla kuljetuspelillä jos semmonen on itellä tai ainakin helposti saatavilla niin useimmiten helpottuu paikan päällä näyttelykuosiin siistiminenkin eikä sillä oo sit mitään väliä millanen keli sattuu olemaan.
  Muistuu mieleen 90-luvulta yks Kouvolan jäähallin näyttely joka oli toukokuussa mut sen viikonlopun aikana iskikin kunnon takatalvi ja lumisateet jolloin mm. muutamalla pitemmän matkan päästä ajamalla sinne näytille tulleella rodiukkelilla oli sitte aikamoisia vaikeuksia kotiin pääsyn kanssa.
   
 7. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  No minäkin annan oman selityksen trailereiden käyttöön. Jannelta jo tulikin hyvä mut meil tuli kaks autoo ja pyörä.
  Puhtaana pysymisen lisäksi meil ei riittäny kuskit, tarvittiin käyttis, yhdessä motissa vain tyhjis ja täyskaasu kartat ja mieluusti sitä lähes puolen miljoonan lastia umpikärryssä kuskaa. Vai riskeereta paljon vain siks et saa sanoa et tuli ajamalla... Ei paina meiksin kupissa paljoakaan..
   
 8. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Se taitaa sit olla nykyajan trendi,että tehdään autot niin hienoiksi et niitä ei voi enää käyttää.Ja eikä niiden tartte sit näköjään välttämättä olla ees ajokunnossakaan.Vähän ihmeellistähän tuo kyllä ompi,jos päätarkoitus on vaan kerätä pokaaleja ja yleisön suosiota.Anteeksi,että kommentoin tätä trailer asiaa.Arka paikka näyttää olevan.
   
 9. faikku66

  faikku66 Gearhead

  Taisipa olla -95 toi lumipyrykeli.Ite ajelin kans Kouvolasta pois pitemmän matkaa ilman minkäänlaisia vaikeuksia.Vaikuttiko sitten se,et mulla ei ollukkaan näyttelyauto alla :rotfl: .
   
 10. Remmiveto

  Remmiveto Gearhead

  Ollaanpas sitä nyt.. Jos sinulla olisi umpikärry ja (hyvä) veturi aina pihassa niin paljonko itse sitä käyttäisit? Se on vaan niin turvallinen ja helppo. Olen oman osani ajanut tapahtumiin ja tiedän mitä se vaatii. mm Haapsaluun on ajettu remmiahdetulla pelillä. Ja jos se pitää viel jätää näytille niin kävelläkkö pitäs, vai taxilla?

  Se että näyttelyyn tuodaan keskeneräisiä autoja niinmitä pahaa siinä on? Ja jos sillä viel saa pokaalin niin onk pahempi?
  Kaks viimestä viikkoa painettiin muutaman tunnin yöunilla..

  Ja oikeasti kun on sijoittanut autoon ison kasan rahaa niin mielellään sitä hieman varjelee ja valitsee milloin sitä käyttää...

  Over and out
   
 11. B.B.Chevy

  B.B.Chevy Gearhead

  Taitaa olla arka paikka vaan kuin silloin kun ei oo sitä trailerii. Eikä näyttelyautoa :rotfl:
   
 12. E.B.Ford

  E.B.Ford 2nd gear

 13. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Ei taida faikku66 ihan ymmärtää ettei aina kaikkia autoja voi edes ajamalla tuoda, paikalla oli kuitenkin kadulle sopimatonta kalustoakin näytillä, kuten Remmiveto yhdestä jo mainitsi. Ajamalla niiden tuonti voisi olla melko konstikasta.

  Se pohjanmaan (?) Challe peilit allaan, olisiko se pitänyt ajaa myös paikalle? Omistaja olisi varmaan saanut sitä alustaa puhdistaa muutaman päivän paikan päällä.

  Mitä väliä sillä on tuleeko ne autot näyttelyyn trailerilla, jos ne tulisi trailerilla cruisinkeihin, se olisi mun mielestä tuollaisen kitisemisen arvoista.
   
 14. Jza

  Jza Gearhead

  Joo, on se ihan hirveetä kun autonäyttelyyn kehdataan tuoda näyttelyautoja. Sammalta kasvavia linttoja vaan tupa täyteen niin kaikilla on mukavampaa. Eipä siinä, kyllä niitäkin katselee.

  Mikkis; Teidänkin tiimi liimaa jatkossa vaan siirtokilvet autoon ja menoksi. :lol:
   
 15. jukepoksi

  jukepoksi 1st gear

  Olen ollut cruisingeissa johon kaveri tuli pakettiautolla traileri perässä ja mopari kyydissä tai ainakin kori. Eipä siitä kukaan avautunut. Itsekin käyttäisin traileria jos omistaisin näyttelyyn kelpaavan auton.
  Toivottavasti näyttely saa jatkoa, hallin sisäpuolella järjestelyt toimivat
  loistavasti. Pysäköinti oli niinkuin aina lahdessa suuri musta aukko niinkuin torilla rahat menee mitään ei saada vastineeksi.
   
 16. Mikkis

  Mikkis Gearhead

  Eikä menis Lahden paikallisnäyttelyyn ajellessa kuin reilu 50 litraa metanolia :D
   
 17. NickeR

  NickeR 1st gear

  Kiitos järjestäjille !! Näyttelykalusto oli hyvä ja hyvä fiilis jäi vaikka oman auton kärryllä kuskasin ne vajaat 1000km.

  Camaro -71
   
 18. elcamino0365

  elcamino0365 3rd gear

  Onko kävijä määristä mitään tietoa? Vai onko vaan multa lipsahtanut ohi?
   
 19. buickadi

  buickadi Gearhead

 20. Admiral

  Admiral 1st gear

Kerro tästä muillekin!