Lahden Jenkkiautonäyttely

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja KirsiX, 1.9.2013.

  1. starcraft

    starcraft Gearhead

    Mulla on vähän erilainen näkemys kuin nimimerkillä faikku. Suomessa ei mun mielestä trailer queen :jä olekaan. Kaikki näyttelyautot on kilvissä ja katsastettuja. Paitsi tietenkin ne vielä keskeneräiset. Useat Lahdessakin nähdyt autot on pyörineet Suomessa tai Ruotsissa eri tapahtumissa ja ihan ajamalla kiertäneet. Jos nyt jotkut Lokakuun loskassa tuovat autonsa näyttelyyn trailerilla niin onko se niin kamalaa?

    Vastapainoksi arvostelijat voisivat kertoa kuinka paljon ovat niillä autoillansa ajaneet, jotka ovat ajoon tehty eikä tarvi pelätä niiden likaantumista tai kulumista? Onko pitkäkin euroopan turnee takana?
     
  2. Dodge70/79

    Dodge70/79 1st gear

    Arvostelijoitten kannattaisi käydä muissakin tapahtumissa kuin kyläkierroksella niin tietäisivät useimpien näyttelyautojen olevan liikenteessä mukana.
    Monet paikalla olleista autoista on olleet mukana kesän tapahtumista, joissa olen käynyt. Ja tietenkin ovat olleet mukana ajamalla!

    Kiitokset tapahtuman järjestäjille ja näytteille asettajille hyvästä näyttelystä. Tämä oli mukava piriste alkavaan syksyyn.

    Parkkipojille ei sen sijaan kiitosta satele, kun poislähtiessä vielä kolmen korttelinpäässä kysyttiin uudestaan parkkimaksua. Mutta tämähän oli ilmeisesti tilan omistaja, Lahden Messut, järjestämää "palvelua".

    Ensi vuonna uudestaan, mukana ollaan!
     
  3. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

    Nyt ainakin näkyy (explorer ja firefox)
     
  4. STW2

    STW2 1st gear

    "Kaikki näyttelyautot on kilvissä ja katsastettuja. Paitsi tietenkin ne vielä keskeneräiset"

    Elä nyt Starcraft höpöjä puhu. Montako rodia oli näyttelyssä ja oliko kaikki kilvissä?

    Trailerkuljetuksesta sen verran että ne samat kuljettelee trailerilla Keväällä, kesällä ja syksyllä,.... Ei suomessa niin hienoja "näyttelyautoja" olekaan että niitä tarvii umpikaapeissa kuljettaa, mutta nämä trailerkuljettajat ei saa väristyksiä siitä että saa päästää tukka putkella harrastevehkeellä pitkiäkin taipaleita, kun onhan se mukavampaa istua vetoautossa kynne lakattuina ja pyntättynä.

    Rane
     
  5. rauta ja romu

    rauta ja romu 3rd gear

    Sivusta huutaen ainakin se 32 musta roadster (palkittu) tuli ajamalla, meni ajamalla. Matkaa oli kuitenkin xx kymmentä km. :lol: :rotfl:
     
  6. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Voiskohan tälle trailerikeskustelulle avata ihan oman topickin, mikäli sille yleensä koetaan olevan tarvetta ?
    Keskityttäisiin sitten tässä Lahden näyttelyn topickissa keskustelemaan itse kyseisestä näyttelystä.
    Vai oliko tämä nyt ainoa näyttely Suomessa, missä tämä "traileriongelma" esiintyi ?

    Näyttelyä koskien kiitokset järjestäjille ja toivottavasti jatkoa seuraa.
    Jopa ne parjatut parkkijärjestelytkin toimivat kohdaltamme hyvin sunnuntaina vartin yli kymmenen.
     
  7. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Kannatetaan.
     
  8. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    Kyllä! Ja samoin sitten keväällä oma topikki sille kun valitetaan taas sivutolkulla siitä että kun ei sillä omalla ropposella päästy Classic Motor Shown harrasteparkkiin. :wink:
     
  9. MAZA96

    MAZA96 1st gear

    Loistava näyttely oli! Kiitokset järjestäjille! Kuviakin olisi jonkin verran mutta täytyy kattoa saanko ikinä aikaiseksi laittaa niitä tänne nettiin.
     
  10. fury poika

    fury poika 3rd gear

    Mieleen jäi kummittelemaan se punainen sikasiisti cadillad, joka oli ainut jäljellä oleva yksilö? Oliko tosiaan näin vai oonko taas lukenu omiani.
     
  11. M

    M Gearhead

    Joo, toi traileri-itku vois loppua. Onko näille itkijöille tullut mieleen että monen ajokausikin voi olla jo loppunut ja autot pois liikennekäytöstä. No otinpa itekin nyt osaa siihen. Hieno näyttely kaikenkaikkiaan.
     
  12. jknR

    jknR Gearhead

    Missä se "tykkää" nappi olikaan? :D
     
  13. jknR

    jknR Gearhead

    Eiks se ollut Packard?
     
  14. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Tarkoitatteko ISAutomotiven viininpunaista Lincolnia? jossa oli 460 isolohko?
     
  15. jknR

    jknR Gearhead

    No ei kait noita muita ollut.
     
  16. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Eipä tässä tartte kateellinen olla,kaikkihan saavat tehdä millaisia vehkeitä vain haluavat.Ja ajella tai olla ajamatta,mutta silti minusta tuo traileritouhu on lähteny lapasesta.Se on jännä tälläkin foorumilla,että jos ei ole samaa mieltä asioista niin kuin enemmistö niin heti alkaa armoton nassutus.Minusta sekin on aika ihmeellistä.Ja mitä tuossa yllä kirjottelet,että jos joskus saan jotain hienoa aikaan.Olen saanutkin.Omat harrastevehkeeni riitävät mulle,eivätkä nekään mitään linttoja ole.Perussiistejä toimivia autoja.Ei niiden tarvitsekkaan saada arvostusta muilta tahoilta,oma arvostus riittää.
     
  17. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Monella ei taida tuota ajokauttakaan juuri nykyään olla ollenkaan.Joo,lopetetaan vaan tämä tailer-itku kun tosiaankin taitaa pulttia suurin osa siitä repiä.Mutta kyllä minun mielestäni kannattas kaikkien teidän trailerqueen-touhun kannattajien miettiä vakavasti kerhon perustamista.Tälle toiminnallehan näyttää olevan suuren yleisön hyväksyntä.Finnish Trailerqueen Association tai jotain sinnepäin ois ihan jees.Puheenjohtajan valintaan voisi vaikuttaa trailerin akselien lukumäärä tai ei,parempi oiskin et se kellä on toimivin auto ja vähiten trailerkilometrejä takanaan.Oisko hyvä?Nooh,siitä vaa kehittelemään ideaa.Kyllä siitä hyvä kerho vielä tulee.
     
  18. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ajaisin.
     
  19. faikku66

    faikku66 Double Gearhead

    Ei tässä nyt verrattu cruisingin parkkipaikkaa mihinkään näyttelyyn.Vertauksella tarkoitin vaan sitä,että ennen cruisingit oli just sitä itteänsä,mut nykyään cruising=parking.Enkä mä nyt kieltänyt ettei mitään saa trailerilla kuletella,mutta paljon on autoja jotka voitas ihan hyvin ajella näyttelyyn kun usein ei matkakaan pitäs olla hirmunen este.Mutta niin näyttää tosiaan olevan tämä trailerkyyditseminen tämän päivän hitti myös Suomessa.Ikävä juttu.Näyttelyihin voisi lisätä palkintoluokan Trailerqueen 1-3.Siinäpä sitä olisi sitten lisäjännäämistä sattuuko pysti kohdalle :rotfl: .
     
  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Et vissiin oo lahden cruisingissa käyny :wink:
     

Kerro tästä muillekin!