Lahden suunnan lista guru

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja JJu, 24.3.2006.

  1. JJu

    JJu 1st gear

    Omat kylkilistat ovat surkeassa kunnossa, pieniä lommoja täynnä...
    Ja muistelisin, että Lahden suunassa on joku sälli joka tekee mm. rosterisista kylkilistoista sekä ikkunalistoista uuden veroisia. Tietääkö joku tämän kyseisen sällin yhteystiedot?
     
  2. Buddy

    Buddy 1st gear

    Ei se oikominen ole itetehtynäkään mikään ylivoimainen tehtävä. Suoristin -64 caddyn kaikki kylkilistat joskus ja hyvät tuli. Sen muistat ettet hakkaile koskaan vasaralla suoraan sitä listaa, vaan otat jonkun tuurnan väliin ja mielummin naputtelet aika kovaa materiaalia vasten, esim alasinta vasten. Sen jälkeen viilalla lista suoraksi, jonka jälkeen hiot hiomapapereilla aina hienommalla ja hienommalla, kunnes voit kiillottaa rättilaikalla kiiltäväks. Ei tartte muita laitteita, ku viilan, muutaman hiomapaperin, rättilaikan, porakoneen ja hiomatahnaa. voi tehä vaikka olohuoneessa, jos muija ei vaan ole turhan tarkka :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!