Lahnajärvi Cruising vol.4 lauantai 21.8.2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 455STW, 28.5.2020.

  1. 455STW

    455STW Gearhead

    Vol. 4 lauantaina 21.8.2021. Aikataulut ketjun viimeisissä päivityksissä.


    Vol. 3 lauantaina 12.6.2021 Nummelan ja Turun suunnalta. Aikataulut tämän ketjun viimeisissä päivityksissä.

    Vol.2 lauantaina 8.8.2020 Nummelan ja Turun suunnalta. HUOM! Aikataulut poikkeaa Vol.1 aikataulusta, johtuen että Lahnajärvellä bändi alkaa veivata klo 19.00. Päivitykset ketjun viimeisissä viesteissä.


    Wanha legendaarinen taukopaikka Lahnajärvi aukeaa jälleen 1.6.2020.
    Lauantaina 13.6.2020 on tarkoitus kokoontua Lahnajärvelle klo 19.00-22.00
    Paikalle tulee cruising-letkoja ainakin Turun/Salon suunnalta wanhaa 1-tietä ja toisesta suunnasta Nummelasta.
    Nummelan letka lähtee Nummelan Prisman parkkipaikalta ajamaan kohti Lahnajärveä klo 19.00, Turun suunnasta tulevan letkan aikataulu tarkentuu seuraavissa viesteissä.
    Tervetuloa jonossa/jonoon mukaan!
     
    Muokattu: 19.8.2021
    HeseP tykkää tästä.
  2. HeseP

    HeseP Gearhead

    Kruisinki Kaarinasta Lahnajärvelle 13.6 lauantaina
    Aikataulu vahvistunut seuraavaksi: Letka lähtee Kaarinan S marketin pihalta ( Kuskinkatu 4, Shellin vieressä )klo 17.30-17.45. Reitti lähtee marketin parkkipaikalta vanhalle ykköstielle, ja siitä kohti Paimiota. Seuraava kiintopiste on levähdyspaikka, joka sijaitsee Paimiossa, noin 500m ennen Sauvon tienhaaraa ( juuri ennen Paimionjoen siltaa ). Kello on silloin noin 18.00-18.15. Soluttaudutaan muiden mukaan, ei ajeta levähdysalueen kautta, vaan letka hiljentää niin paljon, että levähdyspaikan porukat pääsee jonoon mukaan. Muuten voi tulla ryysistä. Matka jatkuu kohti Halikkoa ja seuraava kiintopiste on vanhan ykköstien liikenneympyrän jälkeen oikealla puolella oleva eläinklinikka / Vetman ( Maorlantie 1 )parkkipaikka ( tunnetaan hyvin myös entisenä Ison Kissan baarina ). Siellä olevat valmistautuvat soluttautumaan letkaan klo 18.30-18.45. Emme siis koukkaa parkkipaikan kautta, vaan hiljennämme, ja Salon porukka tulee letkaan. Tälle parkkipaikalle olen saanut luvan, mutta vain ehdolla, että mitään roskia ei saa pihalta löytyä, eikä saa suditella pihalla. Muistakaa tämä! Tästä jatkamme rauhallista ajelua Salon ohikulkutietä ja Helsingin liittymästä vanhaa ykköstietä Lahnajärvelle. Siellä tapaamme porukoita Nummelasta ja muista kaupungeista sieltä suunnalta ( ehkä Lohja, Hyvinkää, Helsinki jne ) Baari on auki klo 22.00 asti. Takaisin ajelemme "omaan tahtiin". Roskia ei saa löytyä kokoontumispaikoilta, muuten hauskanpito loppuu. Kemiön kruisinki meni tältä osin erityisen hienosti, saimme hyvää palautetta siitä, kiitos jenkkiharrastajille. Kaarinasta lähdetään Ahosen Tomin / Lahden Teron johdolla, minä tulen messiin / vetämään siitä Paimion levähdyspaikalta letkaa. Toivotaan leppoisia kilometrejä ja kaunista ilmaa.
    Tarkemmat karttaohjeet " Missä Turku Kruisaa"-ryhmässä.
     
    Hoovee, Tunaman ja 455STW tykkäävät tästä.
  3. 455STW

    455STW Gearhead

    Normaalipalveluiden lisäksi Lahnajärvi avaa cruisaajille ranta-alueen klo 19.00-22.00, jossa on grilli kuumana ja makkaraa ja virvokkeita myynnissä - Beach Party. Kaikille uimassa käyneille ja kastuneet uima-asusteet esittäneille Lahnajärvi tarjoaa grillimakkaran veloituksetta! Uikkarit mukaan tähän cruisingiin!!!
     
  4. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Tää on hieno paikka,toivotaan et jengi herää tulee mestoille!!!
     
    belair54, BRC1 ja 455STW tykkäävät tästä.
  5. GBS

    GBS 2nd gear

    Eiköhän mennä sinne la? Vai onks liian paha olla taas selvinpäin?
     
    455STW tykkää tästä.
  6. kari6767

    kari6767 3rd gear

    Sinne,eikä selvinpäin oleminen oo ongelma,muille on.
     
  7. Elky70

    Elky70 Gearhead

  8. rebel_cat68

    rebel_cat68 Gearhead

    Minä ainakin aion tulla (Mustion suunnalta)...eli onko Tammisaari-Karjaa-Virkkala-Lohja akselilla joku muu joka on tulossa, että saataisiin miniletka aikaiseksi Nummelan Prismalle?
     
  9. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Oliko mitään letkajenkkaa suunnitteilla Espoo/Hki —> Lahnis?
     
    matti R tykkää tästä.
  10. 455STW

    455STW Gearhead

  11. 1320

    1320 Gearhead

    Ainakin yritys on kova, jos haluaa ajella letkassa Nummelaan täältä pääkaupunkiseudulta, niin lähdetään Kehä Kessalta Vantaalta klo 16:30. Tällöin Nummelassa pitäisi olla hieman ennen kuutta, jolloin ehtii katsella autoja noin tunnin verran ennenkuin Nummelan letka kohti Lahnajärveä lähtee.

    Naputtelin tarkemmin tietoa tuohon Nummela Cruisingin ketjuun, joten kiinnostuneet lukaiskaa sieltä.:odwink:
     
    455STW tykkää tästä.
  12. zero

    zero 3rd gear

    Tulossa, Säkylästä lähdetään ja loimaalta poimitaan kyytiläinen... Ajateltiin lähteä hyvissä ajoin noin kello 15 ja ajella pikkuteitä, että jos joku täältä päin meinaan lähteä niin mennään samaa matkaa :odcool:
     
    455STW ja Mija tykkäävät tästä.
  13. 455STW

    455STW Gearhead

    Lisätään vielä tännekin, että Nummelan kokoontuminen on klo 18-19 Prisman parkkipaikalla, mistä lähdetään letkassa wanhaa Turkutietä pitkin kohti Lahnajärveä klo 19.00.
     
    Malossi tykkää tästä.
  14. ata

    ata Gearhead

    Desoto57 ja rekkamies tykkäävät tästä.
  15. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Oli kyllä aivan älyttömästi jengiä paikanpäällä... tienvierustat kilometrien matkalta, moottoritien liityntärampit, pihat kaikki täynnä autoja :D
    Lahnajärven nykyisen omistajan kanssa vaihdoin muutaman sanan paikanpäällä niin kertoi että ei todellakaan odottanut moista osallistujamäärää. Oli kuulemma poliisit moneen kertaan soitelleet ja tiedustelleet että mikä homma kun moinen ruuhka kyseisellä alueella.
     
    zero ja 455STW tykkäävät tästä.
  16. 455STW

    455STW Gearhead

    Isot kiitokset HeseP:lle Cruisingin ideoinnista ja kaikille muille osallistuneille ja Lahnajärven henkilökunnalle.
    Autojen määrä ylitti alkuperäisen arvion 50-150 ja paikalla taisi
    olla 150-200 autoa. Jos jollain on tarkempaa tietoa niin saa korjata noita
    omia arvioita.
    Tuollainen määrä aiheuttaa isoja haasteita pysäköinnin suhteen, koska paikalla
    on myös "normaaleja" tielläliikkujia. En tiedä olisiko liikenteen ohjauksestakaan ollut suurta apua, kun paikalle tuli molemmista suunnista niin paljon autoja.
    Valtavasta määrästä huolimatta kaikki sujui kuitenkin jouhevasti, siitä ISO kiitos
    kaikille mukana olleille!
     
  17. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Kyllä heittäisin arvion että lähemmäs 500 autoa oli paikalla...
    Tultiin nummelan letkan mukana paikalle siinä klo. 20 pintaan ja mesta oli ihan tukossa. Koko tapahtuma oli virallisesti alkanut klo. 18 , mutta kuulemma jo puolesta päivästä asti oli ruuhkaa riittänyt.
     
    zero tykkää tästä.
  18. GBS

    GBS 2nd gear

    Hienosti oli autoja liikkeel. Ja hyvin sujui vaikka joka paikka olikin tukos.
    Kuvia on varmaan aika monilla sieltä.
     
  19. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  20. Seevu

    Seevu Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!