Lahnajärvi Cruising vol.4 lauantai 21.8.2021

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja 455STW, 28.5.2020.

  1. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Joo porukkaa näytti olleen paikalla, ite ehdin paikalle noin ysin-puol kympin aikoihin ja porukkaa oli vieläkin paikalla vaikka paljon oli jo poistunut. Eli onneksi en ehtinyt ajoissa niin pääs sujuvasti paikanpäälle! :)
     
  2. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Turvavälit kunnossa ja joka toinen asiakaspaikka käytössä? Corona katosi viikossa. Ihminen on tyhmä eläin.
     
  3. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Käy kattelemassa kaupungissa, puistoissa, rannoilla ja blacklivesmatter-mielenosoituksissa... onko turvavälejä, näyttääkö asia enään monia kiinnostavan? Jokainen on vapaaehtoisesti noihin tapahtumiin osallistunut ja tietää mahdolliset riskit.
     
    Impalas tykkää tästä.
  4. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Mutta tiedänkö minä sinut kohdatessani, oletko tyhmäillyt vai et? Ja kuten sinä ja minä kirjoitin jo aiemmin. Ei, porukkaa ei enää kiinnosta.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Olisi parempi kiinnostaa se korona. Kevään työelämäseisokki plus hidastunut kauppa maksoivat miljardeja. Ei kaivata "toista aaltoa". Suomi on lyhentänyt valtiovelkaa viimeksi joskus 15 vuotta sitten. Syömävelkaa on otettu kaikkina hyvinäkin vuosina "elvytykseen". Joskus sitä on lyhennettävä ja joskus noista veloista alkaa mennä tuntuva korko.
     
    Blower Camino tykkää tästä.
  6. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Et tiedä eikä kukaan voi tietää tollaisessa tapahtumassa. Mutta jos haluaa pelata varman päälle, ei osallistu mihinkään tuollaiseen. Ja aina sitä etäisyyttä voi ulkoilmatapahtumissakin kohtuudella pidellä.
     
    Impalas tykkää tästä.
  7. Impalas

    Impalas 1st gear

    Oli hyvä tapahtuma. Kiitos järjestäjille.
     
    HeseP tykkää tästä.
  8. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Rautalankaa tontille; Tapaan sinut lähikaupassa viikko Lahnajärven jälkeen. Ei se ehkä näy ulospäin enää, oletko ryhmäsessioinut vaiko et. Minä kuitenkaan en ja silti mahdollisesti altistun tai sairastun, vaikka pelasinkin Lahnajärven suhteen varman päälle.
     
    Muokattu: 15.6.2020
  9. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Mikä oikeuttaa rautalankarebelin ryhmäsessioimaan kanssani lähikaupassa? Mistä voit olla 100% varma ettei sinulla ole oireetonta tartuntaa päällä?
     
  10. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    En mistään. Siksi en tule massatapahtumiin altistamaan muita.
     
  11. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Miksi altistut kaupassa jos pidät etäisyydet siellä kunnossa?
     
    Impalas tykkää tästä.
  12. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    En altistu enkä altista enää missään. Hallitus ilmoitti juuri Suomen palaavan normaaliin päiväjärjestykseen. Case closed.
     
  13. GBS

    GBS 2nd gear

    Oliko kellään käryä et onko jotain Lahnis cruise 2 tulos? Vai oisko tähän joku kerta kuussa tms.?
     
  14. Malossi

    Malossi 2nd gear

    Heitin paikan omistajalle että kannattaa varmaan järjestää tapahtuma toistekin siinä kun hän totesi että ei odottanut tälläistä osallistujamäärää. Hän puhui että tehdään tästä jokavuotinen perinne... Toki myös mielestäni tämän kokoontumisen Lahnajärvelle voisi järjestää useamminkin. Hieno paikka rantoineen sekä terasseineen.
     
    Seevu tykkää tästä.
  15. HeseP

    HeseP Gearhead

    Ilouutinen kaikille, joita Lahnajärven reissun parkkipaikkojen loppuminen väenpaljouden takia sai "pahan mielen". Olin tänään yhteydessä Lahnajärven isoon johtajaan ( taitaa olla omistaja ). Tulevaisuudessa ei parkkipaikat lopu. Hän pystyy ottamaan helposti suuremmankin jenkkikansan vastaan. Puolet Lahniksen parkkipaikkaa suurempi piha-alue on tarvittaessa käytössämme ( sijaitsee aivan moottoritien ja vanhan 1tien välissä ). Myös myyntipuolta saadaan lisättyä ja mahdollisesti jopa joku bändi soittamaan, jos niin halutaan jatkossa. Häneltä tuli suuret kiitokset Amerikanautoharrastajilta, olimme todella asiallisesti käyttäytyvä porukka. Ja KIITOS kaikille osallistujille, oli todella upea nähdä noin runsaslukuisesti porukkaa, hyvässä fiiliksessä. Tämä pitää vielä uusia, vai mitä kansa on mieltä?
     
    455STW, JYR, Slant Sickness ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  16. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  17. zero

    zero 3rd gear

    Voisitko viellä olla tulematta tänne tapahtuman ketjuun vatvomaan, täällä väki olettaa lukevansa otsikon mukaista asiaa eikö kiihkoilua Suomen valtion velasta ja tartuntataudeista, ei se velka koskaan kuitenkaan maksuun tule kun tulevat sukupolvet ottaa sitä lisää vuosi vuodelta ja tauteja tulee ja tauteja menee. Ilta-sanominen kommenttipalstat on sitä varten.
     
    Impalas, zet28, Desoto57 ja 5 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  18. 455STW

    455STW Gearhead

    Lahnajärvi Cruising vol.2 lauantaina 8.8.2020 samalla aikataululla kuin vol.1 Turun ja Nummelan suunnalta.
    Parannuksena vol.1:een parkkitilaa on lisätty merkittävästi.
    Muut tiedot päivittyy lähiaikoina...
     
    Muokattu: 22.6.2020
    zero, Malossi ja Volvo_5.7 tykkäävät tästä.
  19. zet28

    zet28 Gearhead

    Loistavaa
     
  20. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Nollan toiveita ei noudateta.
     

Kerro tästä muillekin!