Lahti classic motor show nyt viikonloppuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 2.5.2013.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    kyllähän se on paikalla käytävä taas :)
     
  3. Kurko

    Kurko Double Gearhead

    Ei ole tullut tuolla aikaisemmin käytyä, joten pitää kai tällä kertaa käydä.
     
  4. firesweep

    firesweep Gearhead

    Huomenna olis myös tarkoitus käydä ensimmäistä kertaa.
     
  5. jariha

    jariha Double Gearhead

    aamulla lähdemme, saas nähä mahtuuko tänäkään vuonna harrasteparkkiin vai onko se jo varattu ysäri mersuille???
     
  6. karra

    karra Double Gearhead

    No mikäs juttu tää on :p . Juontaako juurensa siihen kun maahantuojalla ja/tai Klubilla oli pihalla järjestetty osasto? Taisi olla joku E-mallin teema.

    Viime vuonna kyllä se uusi SL Klubin osastolla ei ollut ihan hengen mukainen mutta onhan niitä VAGinaattoreitakin uudehkoja siellä sisällä muistaakseni ollut.
     
  7. anglia67

    anglia67 3rd gear

    Kovasti tuossa illalla näyttelyhallissa kuuluttivat että kaikki alle 30-vuotiaat autot siirrettävä pois harrasteparkista
     
  8. jariha

    jariha Double Gearhead

    hyvä homma :D juu ei mitään hampaankolossa kävi vaan pari vuotta sitten tollai kun dartilla olimme matkassa, no ei muuta ku ympyrä ympäri ja jonnekin nurtsille sinne 300m päähän sakkopaikalle, se onkin ainoo kerta kun ollu harrasteella, ihmetelly vaan aina kun on noit ysäri vehkeit harrasteparkissa useita?
     
  9. ata

    ata Gearhead

    No ainakin invakortilla on ollut niitä ysäriautoja siellä aiempina vuosina, ei kai muuten. Paitsi sitten ne "pakolliset" "no kun tää on Ferrari/Porsche/(joskus jopa Mustang) niin pitää saada harrasteparkkiin" vaikka olisi viime vuoden mallia... vaikka olisi ikärajallinen "vanha-auto-parkki".

    Minulla kun on vain 21 ja 9 vuotiaat harrastekipot niin en niitä sinne ajakaan, tyhmältähän se silti tuntuu ajaa sinne johonkin kadunvarteen erikoisempaakin kalustoa, mutta kun tuollainen ikäsääntö on niin sitä sitten kunnoitetaan. Sitten kun tuo oma nyt 21-vuotias ysäribiili on 30-vuotias niin silloin sinne harrasteparkkiin pääsee varmaan vain yli 40-vuotiailla autoilla... :)

    Mutta näillä näkymin itse olen menossa Lahden Classic-näyttelyä katsomaan sunnuntaina, joka kerta olen siellä käynyt, nyt taitaa olla ensimmäinen kerta kun olen menossa vain yhtenä päivänä ja vain katselemaan ilman mitään osastolla edustamista tai somistusten kantamisia/rakentamisia/purkamisia.
     
  10. Substitute

    Substitute Gearhead

    Hienoja autoja ja nähtävää näkyy taas olevan vaikka kuinka paljon. Ei kannata antaa sen reissua pilata jos harrasteparkissa on joku väärä auto. Edellyttääkö se harrasteparkkiin ajaminen muute edes sitä pääsylipun lunastamista?
     
  11. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Jos joku on Helsingin suunnasta, niin letka harrastevehkeitä lähtee Ala-Tikkurilan Shelliltä (Kehä III ja Tikkkurilan risteys) tasan klo 09.00. Kokoontuminen 8.45 ja prätkilläkin voi tulla joukkoon mukaan...
     
  12. karra

    karra Double Gearhead

    Kiitoksia down-under-mies kun et maininnut mersua tuossa listassa :rotfl: . Pääsin viime vuonna 24 vuotta ja 11 kk vanhalla SEC-mersulla HRF Grand Racen harrasteparkkiin kun selitin auton luonteen liikenteen ohjaajalle. Luuli sitä ensin varmaan 7 vuotta vanhaksi eli noin 2005 malliseksi :p .
     
  13. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Onhan tuolla poikettava.
     
  14. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

  15. wezze

    wezze 3rd gear

    mopoilijan kuvien perusteella harmittaa etten tänäkään vuonna päässyt edes parkkialueelle.

    noh ensi vuonna sitten...
     
  16. Crash_

    Crash_ 3rd gear

    Komeeta kalustoa oli kans tuol linjaauto aseman parkkiksella. ;)
     
  17. bdr529

    bdr529 1st gear

    Sama juttu, eka kertaa olin tuonne menossa mutta jonotus olisi tehnyt näyttelystä liikaa suorittamista ja tunnelmaan pääsi parkkiksellakin. Kiitokset järjestäjille ilmaisesta ulkonäyttelystä.

    Ilmeisesti olisi pitänyt sujuvasti sisään päästäkseen ostaa joku ennakkolippu (olisikohan sen saanut hoidettua kännykällä parkkialueelta...?), mutta eipä tuollaista tajua kun on tottunut siihen että Helsingin messukeskuksessa ei ole koskaan lippuluukulla viittä ihmistä pitempiä jonoja sen kummemmin ACS:ssä, venenäyttelyssä kuin jossain kirja- tai matkamessuillakaan.

    Aamulla oli myös melkoiset autojonot jo Hennalan suunnalla ja olisi kai ruuhkautunut parkkipaikkaa kohti, mutta olin etukäteen ajatellut ajaa lyhyen kävelymatkan päähän Sibeliustalon luo keskustan kautta. Siellä oli hyvin tilaa ja mukava kiireetön satamatunnelma kahviloineen heti aamusta eli voi suositella huomiseksi.
     
  18. Luigi

    Luigi Gearhead

    Jos ei lippua olisi valmiiksi taskussa ollut olisin jättänyt kyllä menemättä,varsinkin 7v pojan kanssa,mahtavat jonot ja harrasteparkki täynnä puoli kympin aikaan. Paljon katsottavaa, hieno näyttely.
     
  19. sbc350

    sbc350 Gearhead

  20. meteor

    meteor Gearhead

    Hienoja pelejä sisällä ja ulkona, ainoa mistä jäi paskanmaku suuhun oli pääoven vieressä myytävistä makkaraperunoista. Ne oli ilmeisesti paistettu vanhassa peräöjyssä, aivan järkyttävän makuista, en suosittele :(
     

Kerro tästä muillekin!