Lahti classic motor show nyt viikonloppuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 2.5.2013.

  1. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Olihan lippujono, koko parkkiksen mittainen mutta eipäs kestänyt kun 10-15min kun jonon perältä oli jo tiskillä, hatunnosto lipunmyyntiin, veti aivan mahtavasti.
     
  2. kippis

    kippis Gearhead

    sammalsuonkatu-jalkarannantien kautta pääs tosi iisisti paikalle.
     
  3. LGC

    LGC Gearhead

    Aivan naurettavaa pelleilyä koko touhu.
    Liikenne ohjattiin huonosti ja aivan minne sattuu, harrasteauto parkkiin ei päästetty kääntymään enää kymmenen aikoihin vaikka sielä olisi ollut tilaa, lipun myyjät eivät osanneet käyttää koneita oikein, käteiskassalla ei ollut vaihtorahaa...
    Vuosi toisen jälkeen samaa touhua, ei kyllä enää paikalle vaivauduta.

    Ainoa posiitiivinen asia oli kaluston paljous ja monipuolisuus näyttelyn ulkopuolella, silti ne 80-luvun ruosteiset Corollat oisi voinut jättää vähän kauemmaksi kuin harrasteparkkiin.
     
  4. firesweep

    firesweep Gearhead

    Näyttely oli ihan ok.Parkkipaikan hakemisessa meinasi usko loppua kesken. Mutta löytyihän sekin sitte viimmein.Seuraava järkytys oli tulla lippujonon päässä.Hyvin kuitenkin lipunmyynti toimi oltiin vartin päästä jo sisällä.Ensi vuonna uudestaan.
     
  5. opelmanta71

    opelmanta71 1st gear

    Tuo on totta, jonoa oli 150 metriä aamupäivällä mut varttitunnissa oli sisällä kun on kaheksan kassaa lippuja myymässä. Että sen takia ei ainakaan kannata jättää menemättä. En tiedä mihin aikaan se harrasteparkki alkaa täyttyä kun näyttely aukeaa 10.00 ja 10.10 liikenteenohjaaja sano toiselle että ei enää autoja sinne, se on täysi :eek: ... Mut ei kyllä ollut turha päivä eikä yhtään kaduta et tuli aamulla lähettyä.
     
  6. sbc350

    sbc350 Gearhead

    kannattaa olla paikalla ysin maissa jos meinaan harrasteparkkiin päästä
     
  7. harmi

    harmi Gearhead

    Aamulla 8.50 auto harrasteparkin eturiviin ja aamukaffet kioskista ni parkissahan oli jo tunniksi ihmeteltävää, liput ennakkoon tänäkin vuonna ni ei mitään ongelmaa. Loistava näyttely kaikin puolin. Kiitos järjestäjille ja taas ens vuonna uusiksi samalla kaavalla.
     
  8. hla

    hla Gearhead


    No eikö siellä sisällä sitten ollut mitään positiivista vai tyhjää halliako jonotit katsomaan?
     
  9. MustangSally

    MustangSally Gearhead

  10. SamiL

    SamiL Gearhead

    Näyttely on muuten hyvä, mutta Jorma Pulkkisen valtavavolyymiset kuulutukset ainakin A-hallissa saivat ihmiset pitelemään korviaan. Selostaja itsekin sai toistuvast tiedon tästä, mutta se auttoi aina vain puolen lauseen ajan kerrallaan. Luulisi, että näinkin modernissa laitoksessa löytyy kaiuttimille jonkinlainen voimakkuudensäätö. Toivottavasti sunnuntai on vähämöykkäisempi.
     
  11. harri60

    harri60 Gearhead

    Hieno näyttely. Parkissakin oli paljon erikoista kalustoa. Kun teemana on 60-luku, niin tottakai sinne parkiin kuuluvat Corollat, Ooppelit ja muu "rahvaan" kalusto. Niillähän Suomi autoistettiin. Älyttömän upea Horch oli siellä myöskin. Kiitokset järjestäjille.
     
  12. pontso

    pontso Gearhead

    tuli käytyä ja useempi tunti meni, hienoja autoja
     
  13. puerco

    puerco 3rd gear

  14. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

  15. Travelin_man

    Travelin_man 1st gear

  16. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  17. sbc350

    sbc350 Gearhead

  18. puerco

    puerco 3rd gear

  19. _Antti

    _Antti 1st gear

  20. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kaverit kertoi että noin puoli kymmenen oli parkkis täynnä ja heidät ohjattiin linja-autoaseman parkkiin
     

Kerro tästä muillekin!