Lahti classic motor show nyt viikonloppuna

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 2.5.2013.

 1. M

  M Gearhead

  Oli hyvä näyttely. Paljon mielenkiintoista nähtävää. Ehdottomasti parhaimpia näyttelyitä tässä maassa.

  Ainoa negatiivisuus tuli liikenteenohjauksesta. Lehdistön edustajana olin aggreditoitunut ennakkoon ja lehdistövastaavalta tuli ohjeet miten paikan päällä asiat sujuu. Ohjeet olivat tarkat jopa liikenteenohjauksen osalta. Erittäin esimerkillistä toimintaa siis. Kuitenkin ympyrässä yksi liikenteenohjaajista otti asiakseen saivarrella ja huudella takavasemmalta, että harvemmin lehdistön edustajalla on lapsia mukana juttukeikalla... WTF??? Miksi ei olisi? Joka ikiseen näyttelyyn vien tenavat matkassa, vaikka juttukeikkaa olisinkin tekemässä. Ja mitä h**vettiä se liikenteenohjaajalle kuuluu? No, onneksi muut olivat asiallisia ja ohjasivat sujuvasti lehdistöparkkiin.
   
 2. Kurko

  Kurko Gearhead

  Kun on tullut elinikänä vain kaksi julkista autohuutokauppaa nähtyä, niin kysymys tähän liittyen: Onko harrasteajoneuvohuutokaupat aina tällaista huopaamista, että huudatetaan alle pohjahinnan, mutta joka tarjouksen väliin kommentoidaan että ei riitä? Ja perustellaan, että Saksassa nää on ainakin viistoista tonnia. Kun eihän huutokaupasssa ole siitä kyse, mikä on jonkun "oikea" pitkällä myyntiajalla toteutuva hinta vaan siitä mitä potentiaalinen ostaja on tässä ja nyt perävalotakuulla valmis autosta maksamaan.

  Nyt kuitenkin huutokauppa sujui siinä määrin asiallisesti, että hupihuutajat ja omistajan bulvaani puuttuivat.
   
 3. GeeTeeO

  GeeTeeO Gearhead

  Kai tässä alkaa pussihousuksi ikääntyessä muuttumaan kun tämä näyttely kolahtaa enemmän kuin American car show tai Hot Rod & Rock show. Erittäin monipuolinen näyttely eikä voi muuta kuin ihailla sitä ideointia ja vaivannäköä mitä muutamalla kerho osastolla oli somisteisiin satsattu. Imp synttäri kakun päällä ja Mini "rakennussarjana" esim.

  Eipä ole aikoihin tullut noin pitkää lippujonoa nähtyä ja kiertelinkin eka harrasteparkkia odottaen jonon lyhenemistä, mutta kun se näytti suht nopsasti etenevän niin ei muuta kuin jonon päähän ja melko pian sitä jo lippuluukulle pääsikin. Ensi vuonna ostan kyllä ennakkolipun.

  Hämeenlinnantieltä Hollolankadulle jonottamista en kyllä ihan ymmärtänyt, harrasteparkkiin pyrkimisen motiivina kyllä. Nykyään kun käytännössä kaikilla on navigaattorit ja tapahtuman sivuiltakin sai kartan printattua niin luulisi lampun syttyvän ja etsivän muuta reittiä. Aika näppärästi kuitenkin pääsi kiertämään seuraavan risteyksen kautta ja ajettua suosiolla linja-autoaseman parkkikselle.

  Lahden liikennejärjestelyistä näin liikenneympyröiden luvatusta kaupungista olevana tuli mieleen että mahtaiskohan se meidän kylän entinen liikennesuunnittelija ehtiä eläkepäivillään muutaman ympyrän piirtämään Lahteenkin...
   
 4. RAIVO

  RAIVO Gearhead

  Ensimmäistä kertaa pääsi paikalle tänään ja olipa paljon nähtävää! Eiköhän tonne mennä ensi vuonnakin ja sillonki varmaan käyttiksellä niin eipä tartte ärsyyntyä ettei mahdu harrasteparkkiin :). Tullessa ennen 10.30 näytti kyllä vielä siltä että hyvin ois mahtunu eikä ollu jonojakaan luukulla.

  Kuvatuksia:
  http://mopar63.kuvat.fi/kuvat/2013/Clas ... +5.5.2013/
   
 5. harri60

  harri60 Gearhead

  Meillä ei kaupungin liikenteensuunnittelijalla ole edes ajokorttia, vaan polkupyörä. Töihin pääsee, kun on nainen ja saadaan sukupuoliset kiintiöt täyteen. :wc: Terve tuloa Mikkeliin, täällä on punainen aalto liikennevaloissa, tulee mieleen :wc: :pinup: :mad: :wc: :wc: :wc:
   
 6. Marklin

  Marklin Gearhead

 7. SamiL

  SamiL Gearhead

  19247 kävijää viikonlopun aikana. Taas tuli uusi ennätys!
   
 8. Make.Stw

  Make.Stw 2nd gear

  Hieno tapahtuma ja UPEITA NÄÄ VIDEOT.
   
 9. lumlum

  lumlum 3rd gear

  Ihan ykköstapahtuma, kuten viime vuonnakin. Jätin tarkoituksella ACS:n :wc: pois tänä keväänä, eikä harmita yhtään. Aiemmin mainittu Rootes-yhtymän synttäriosasto oli todella hieno. Tarinoita ja alkuperäismainoksia oli taas kiitettävästi.

  Ainoa pieni miinus menee FMA:n osaston Hemi- 4d Belvederen esittelytaululle, joka oli pirun huonolla suomella kirjoitettu.. :soosoo: ...aika rikka rokassa. :)

  Hieno päivä! 8) 8) 8)
   
 10. DamnNoNamesLeft

  DamnNoNamesLeft 2nd gear

 11. jknR

  jknR 3rd gear

  Meniköhän Testarossa kaupaksi tänään? Mikäs se pihalla ollut Horch oli? 853?
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Ettei vaan ollut Pauluksen vanha kenraalimallin Horsch, joita on rakennettu vain 13 kappaletta.
   
 13. jknR

  jknR 3rd gear

  Rouvalle mainitsin sitä autoa hämmästellessä, että jos tollasen jostain sais ja myisi, niin ikinä ei enään tarvitsisi tehdä töitä...
   
 14. ata

  ata Gearhead

  En nyt keksi enkä jaksa keksiä mitään negatiivista paitsi että aika loppui kesken ja toinen rundi näyttelyssä jäi kesken...
  Ja kun meni tuonne alle 10 vuotta vanhalla autolla niin vanha-autoparkkiin mahtumattomuus tai pääsemättömyyskään ei haitannut kun sinne ei tarvinnut edes haaveilla pääsevänsä... vaikka tänään sinne olisi ehkä mahtunutkin tuon sadesään ansiosta.
   
 15. Kurko

  Kurko Gearhead

  Meni kaupaksi. Muistaakseni 72 ta 74,000 € oli lopullinen hinta.
   
 16. JAMANT

  JAMANT Gearhead

  74.000 tais olla (kuulin radiosta), mutta menikö se avo Buick kaupaksi ja paljollako??
   
 17. terhihe

  terhihe 1st gear

  Hei Classic Motroshown kävijät! Vastatkaahan kävijätutkimukseen, niin saadaan dataa tapahtumasta jatkokehitystä varten. http://www.classicmotorshow.fi/2475.html

  Kaikki kommentit täältäkin kyllä luetaan tarkkaan, ja pidetään korvantakana tulevaisuutta suunnitellessa. Kiitos jo etukäteen!
   
 18. sämpy

  sämpy Gearhead

  Se jäi muuten tuolta keljuttamaan, että kai parissakin paikkaa Velj. "kaikki historia pitää polttaa" -Laakkonen oli keskieuroopan tapaan tunkemassa uusien romujensa myyntiä vanhojen autojen siivellä. Meni muutama minuutti että sai verenpaineen laskemaan paikalta pakenemisen jälkeen.
   
 19. capri30S

  capri30S 1st gear

  Ei voi valittaa lipun hinnasta, ei voi valittaa kalustosta, ei voi valittaa edes siitä että oli kauhee jono, kun näyttely aukeskin varttia vaille kymmenen, ilmeisesti armahdettiin vartti sateen takia.
  Vuoden kohokohta näyttelyiden suhteen. Kiitos!
   
 20. Make2

  Make2 3rd gear

  Eli aikalailla liikkeen aikaisempi nettipyynti. Toimiva konsepti tuo huutokauppa siis.
   

Kerro tästä muillekin!