Lahti classic motor show nyt viikonloppuna

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 2.5.2013.

  1. unknown

    unknown 3rd gear

    Saattaisihan sitä miettiä, että lisäisi yhden päivän, perjantain, mukaan. Tämä väljentaisi tapahtumaa, vähentäisi parkki ongelmaa.
     
  2. KirsiX

    KirsiX 3rd gear

  3. jariha

    jariha Double Gearhead

    näyttely oli jälleen hyvä mutta kuten ekalla sivulla aavistelinkin harrasteparkkiin pääsy jäi saavuttamatta kun olivat jo 15 yli 10 täynnä, ainakin melkein? toi liikenteen ohjaus toimii vuosi vuodelta huonommin :mad: ajattavat lahtea ympäri 1.5h ja toteavat että täyttä on, ukko ohjasi siis messukeskuksen ristauksesta suoraan ja aateltiin sitten että kai sinne pitää sen valoympyrän kautta kiertää? joo päästiin ympäri ja sitten vasta ohjaaja sanoo ettei oo vapaata tilaa harrasteparkissa, onneksi salpausselän koulun pihalla oli vapaata tilaa mutta kuitenkin tossa ois joku kyltti homma fiksumpi kuin tuppisuut ohjaajat? toinen suuri yllätys oli jonon pituus kassoille ja kolmas samaisen jonon nopeus :wink: jos ensi vuonna kehtaa enää paikalle tulla niin silloin olen kyllä jo kuuven jälkeen ennakkolipun kanssa pihalla :rotfl:

    jokunen räpsy---> http://s1252.photobucket.com/user/j...lassic motor show toukokuu 2013?sort=2&page=1
     
  4. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  5. Mr J

    Mr J Gearhead

  6. Substitute

    Substitute Gearhead

    Pari palautekommenttia: Se ainakin joinain edellisinä vuosina näytteilleasettajien kalustoille varattu hallin päädyn hiekkakenttä olisi kyllä ollut tarpeen, näytti olevan tyhjää täynnä nyt. Nyt joutui kärryn roudaamaan hotellin parkkihalliin. Ja lounasravintolan taso oli aika heikko. Olihan tuolla toki väkeäkin reilusti, mutta olihan se tiedossa ja ennakoitavissa.
    Muutoinhan homma toimi taas todella hienosti.
     
  7. fordgranada

    fordgranada 3rd gear

    onneks olin puunannut tuon valkoisen challeni kunnolla kun HARTSA69 niin komeita kuvia siittä ottanut 8)

    no olen jo vahannut sen kai 6 kertaa,auto ollut puol vuotta valmis,sanomattakin selvää että pidän sitä kuin kukkaa kämmenellä :D

    raaskin mä ajaakin sillä ja polttaa kumia,mutta silti pidän kun kipeää vehjettä :rotfl:

    tuo hemi belvedere ja sen omistaja oli parasta koko näyttelyssä :)
     
  8. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    No sehän on sit niin et beni vahailee autoaan munki puolesta ku ei oikein nappaa, me kävästiin sunnuntaina lahessa eikä ollu mitään ongelmia koko päivänä, tilaa oli joka suunnalla.
     
  9. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    Kiitos vaan, sattui tulemaan ihan ookoo kuvia..
     
  10. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Museojunalla oli sunnuntain viimeinen jarrutusmatka mennyt hivenen pitkäksi. Pienellä jumpalla ja parilla lankunpätkällä saivat taas rakkineen radalle ja pääsi puksuttamaan kohti Kouvolaa.

    http://www.youtube.com/watch?v=4JNPfVqBvqg
     
  11. Zege

    Zege 3rd gear

    Kävin heittelemässä kommenttejani tuonne. Mutta eipä nyt omalta kohdaltani mitään negatiivista sanottavaa. Hieno tapahtuma.
    Ensimmäinen kerta, kun sitä vihdoin tuonne asti pääsi sunnuntaina vaikka joka vuosi on ollut suunnitelmissa :lol:

    Sunnuntaina oli ihan hieno veto järjestäjiltä päästää sinne näyttelyyn 09:45, kun meitä hätäisimpiä alkoi olla siinä jo melkolailla. Itsekkin jo unohdin, että siinä lipunmyynnin ja näyttelyyn pääsemisen välillä oli puolentunnin ero. Lauantaina lueskelin täältä tarinoita jonoista, joten heti tikkana ajoissa paikalla ja tukkahulmuten painelin siitä lipunmyynnistä kohti näyttelyä. Siis sen viisi metriä, kunnes pysäytettiin "portille" odottelemaan :oops: Ei oikein kutsunut se tihkusade ulos ihmettelemään, niin siihen sitten jäin yhä kasvavan odottelija joukon kanssa ihmettelemään.

    Ja vaikka en mikään Neuvosto-auto fanittaja olekkaan, niin pidin ihan positiivisena yllätyksenä Venäläisosaston osallistumista. Lieneekö olleet siellä usein aiemminkin. En ole koskaa kuvista kiinnitänyt huomiota. Hienon näköisiä pelejä sielläkin.

    Vaikka täälläkin paljon on puhetta ja kuvia ollut, niin livenä nähtynä harrasteparkin automäärä silti yllätti. Sunnuntaina tosin se toinen hiekkakentällä ollut osuus (jäähallin edusta?) ei ainakaan alkuiltapäivästä ollut edes puolillaan eli sinne ainakin olisi mahtunut.


    Ja joo, muutama kuvakin tuli ohimennen räpsittyä. Sisältä ja ulkoa.
    http://www.zegetion.com/Shows/ClassicMotorshow/
     
  12. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Mahtava näyttely!Pakko tulla ensi vuonna uudestaan.En oo ennen tuolla käyny.Oli kaikille jotakin,traktoreista vanhoihin speedway-pyöriin.Ja kaikki krääsä oli siellä yhdessä nurkassa pelkästään,eikä sitäkään ollu liikaa.

    Sen palaneen(?) rollssin laittas vaan ajokuntoon,eikä ulkokuoreen koskis yhtään,tyylikäs patina menis pilalle 8)

    ACS:ssä kun käy niin tuntuu että se on krääsänäyttely jossa on myös autoja.Ja niitä tuninkikippoja?ja poppisautoja?yms. jos nimi on american car show??
    Jotkut niistä on kyllä tosi hienoja ei sillä,mutta kauas on se härdelli karannut autonäyttelystä.
     
  13. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  14. jaketin

    jaketin Gearhead

    Mikäli olet huomannut, niin nykyään mainitaan, että american car shown YHTEYDESSÄ järjestetään tuning car show, joka eritellään myös mainoksissa. Poppis autot kuuluvat läheisesti tuning autoihin. acs on eri hallissa, joten muihn halleihin ei tarvii mennä, jos ahdistaa / ei kiinnosta..
    Nyky markkina talous tilanteessa tarvitaan noita krääsäkauppiaita jakamaan vuokrakustannuksia. FHRA tarvii rahaa kisojen pyörittämiseen, jota näyttelystä saa..

    Itseäni nuo poppisautot kiinnostaa, kun kunteleen musiikkia. If its too loud, you are old :rotfl: :poff:
    Ps. Itse jätin lahden näyttelyn väliin, liian "pussihousua" mulle :rotfl:
     
  15. Passion

    Passion 1st gear

    Classic Motor Show:lla on oma paikkansa ja on mielestäni onnistunut konsepti.

    Syksyllä 12.-13.10 Lahdessa on mielenkiintoinen näyttely, joka keskittyy harrastajiin ja amerikanautoiluun.

    Mielestäni ACS käyvien harrastajien ei kuulu yllä pitää kiihdytyskilpailuja. ACS tuotto pitäisi suurimmilta osin palauttaa kadun harrastajille ei kokonaisuudessaan kisatoimintaa. Kisatoiminnan pitäisi itse tuottaa omat rahansa, eli kävijät, yhteistyökumppanit, basaarimyyjät. Tässä olen eri mieltä edellisen kirjoittajan kanssa.
     
  16. Substitute

    Substitute Gearhead

    Kyllä kerhojen ja yhdistysten näyttelyt on tärkeitä varainhankinnan osalta ja siten todella kannatettavia ja arvostettavia tapahtumia. Se miten niistä saadut tuotot (toivottavasti niitä tulee) käytetään, on aina yhdistyksen päätettävissä.
    Cms on käsittääkseni enemmän kaupalliselta pohjalta järjestettävä tapahtuma ja siten sitä ei pitäisi verrata yhdistysten tapahtumiin. Ja koska Cms ei ole minkään yhden yhdistyksen järjestämä, on sen tarjonta laajempaa, höryveturista mopoihin. Kerhothan pääsee tänne ilman paikkavuokraa esittelemään toimintaansa ja esimerkiksi harrastamaan jäsenhankintaa.
    Mun mielestä noita tapahtumia ei pitäisi vertailla sinänsä.
     
  17. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sitten se olisi kohdallaan, jos ei tarvitsisi ostaa kaikenkattavaa lippuakaan, kun kerran tuo toinen erillinen näyttely ei kiinnosta.
     
  18. jaketin

    jaketin Gearhead


    Joo, kyllä se voisikin noin olla. Ehkä joskus...

    aatelkaa, jos ei järjestettäis näyttelyitä, ei meilläkään olis ongelmia :poff:
     
  19. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Paitti että ongelmana olis se, että miks ei kukaan järjestä näyttelyä :rotfl: :rotfl:
     
  20. RivieraGs73

    RivieraGs73 1st gear

     

Kerro tästä muillekin!