Lahti Cruising 2017 - Pikkujoulut!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sbc350, 28.1.2017.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Sehän on se kauden päätös Cruising Ace Corner:lla...jonkinlainen letka lienee taas näyttelystä sinne kuten aikasempinakin vuosina, SBC350 kertonee enempi...

    Oma suunitelma on lauantaina Cruising ja sunnuntaina näyttelyyn.
     
  2. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Messuhallilta lähdetään klo 18:00 letkassa Ace:lle. Harmillisesti pääsy karinimenkadulle on edelleen estetty joten joudutaan vetämään isompaa tietä, eli letka katkeilee tod näk :/
     
  3. ata

    ata Gearhead

    Taas kritisoin sitä, että se teidän letka lähtee kesken näyttelyn. No teidän cruising, teidän säännöt, ette halua näyttelyssä olevia mukaan letkaanne, ymmärretään. Mielellään voisi silti osallistua tuollaiseen tapahtumaan. Täytyy sitten vissiin näyttelyn jälkeen yrittää käydä siellä Acellakin poikkeamassa, kuten viime vuonnakin. Silti en ymmärrä miksi letka ajetaan näyttelyn aikana.
     
  4. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Kiitos rakentavasta kritiikistä. Letkan lähtemiseen klo. 18:00 on jopa muutama syy; kuudelta on vielä edes vähän valoisaa, se mahdollistaa kuvaamisen, kun useampana vuotena on cruisingiin osallistunut ulkomaan vieraatkin. Jos lähtisimme vasta klo 19:00 jäisi aika acella varsin lyhyeksi varsinkin niille jotka haluavat vielä palata näyttelyyn iltabileisiin. Kannattaa olla näyttelyssä jo aamu kymmeneltä niin siinä on 8 tuntia aikaa kierrellä, itselle se on ollut ainakin ihan riittävän pitkä aika :)
     
    jariha tykkää tästä.
  5. ata

    ata Gearhead

    Juu, kyllä minulla on tarkoitus mennä sinne näyttelyyn heti aamusta, mutta kun pitäisi päivystää siellä näyttelyssä kerhomme osastolla, niin se ei auta vaikka menisi miten aikaisin... Ja samasta syystä ei ole sitä 8 tuntia kierrellä, kun on lupautunut päivystämään osastolla ja jossain väleissä pitäisi valokuvata näyttelyssäkin.
     
  6. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Hyvä Cruising taas, kohtuu paljon kalustoa ja populaa paikalla, vaikka keli olikin vähän tihkusateinen, Lahden Cruising:ssa on aina kiva käydä :odcool:

    Kiitokset Ace Corner:lle, Tatulle ja muille järjestelyihin osallistuneille, sekä tietysti kaikille kauden 2017 aikana paikalla olleille harrastajille :pinup:
     
    esmi, faffeli, G20 ja 2 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
  7. sbc350

    sbc350 Gearhead

    [​IMG]

    Kausi paketissa! Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille ja Rikulle hyvästä yhteistyöstä!

    ps.

    Olihan porukkaa näissä viimeisissä.. täytyy ensivuonna varata lisää porukkaa ohjailemaan liikennettä..

    :eek:
     
    esmi, billy the kid, faffeli ja 1 muu tykkäävät tästä.
  8. 1320

    1320 Gearhead

    big t, esmi ja Tunaman tykkäävät tästä.
  9. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Tuosta burnishommasta täytyy sen verran nalkuttaa vaikka sen touhun ystävä itsekkin olen, että meidän järjestäjien huomautuksista huolimatta osa veti silti kumia katuun pari metriä huomautuksen jälkeen.. osa vielä tuli uudelle kierrokselle. Poliisilta on tullut tiukka viesti että kumia ei polteta. Käy vaan tuon tapahtuman järjestämisen päälle jos suditellaan. Sen verran toivottaisiin kunnioitusta meitä kohtaan että jätettäis nuo suddaukset pois. Monet saattoivat olla ekaa kertaa ja toimivat kuten muissa cruisingeissa, joissa ei ole järjestäjää ja kumia "saa" vetää katuun. Monet kyllä ymmärsivätkin asian kun siitä mainittiin. Yksi jeppe ei keskeytysmerkeistä välittänyt vaan painoa lisää kaasua ja meinas ajaa yhden meidän liikenteenohjaajan päälle.
    Muutenhan kausi on mennyt tosi hienosti ja kiitos siitä kaikille vierailijoille :)
     
    G20, esmi ja Desoto57 tykkäävät tästä.
  10. Solvent

    Solvent 3rd gear

    Oli kyl perskeleen upeat päätöskemut acella, porukkaa oli hyvin. Cruisinki näytti katkeilevan taaempana, mutta ei se nyt ole niin justiinsa, kaikki varmasti löysi perille. Tota burnishommaa seurasin myös. Selvennettäköön, että itse lukeudun myös siihen kastiin, ketkä ko. hommasta tykkää. Mutta tiedän myös mikä on tilanne Acen nurkalla. Huvittaa, kun monesti kiertänyt tota rinkiä vähän räyhemmillä peleillä ja joka kerta ukot reitin varrella suurinpiirtein pyörtyy ihmetyksestä, kun en oo vetäny kumia katuun. Eilen oli kans vaikea ihmisten tajuta järkkäreiden kieltoja ja uusintakierroksia vedettiin burniksen merkeissä. C'mon arvon harrastelijat. Se vaan varmastikin on niin, ettei tapahtuman järjestäminen ainakaan helpotu tuolla meiningillä. Mukulat oli myös aika liki suddaavia autoja, vaaranpaikka on siis ihan oikea, ei taas vaan "turhaa" nillittelyä. Lopuksi, iso kiitos kaikille, ketkä järjestitte. Tarjositte huikeen kauden meille harrastajille =)
     
    esmi, sbc350, Desoto57 ja 1 muu tykkäävät tästä.
  11. 440Mag

    440Mag Gearhead

  12. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Mitäs ihmettä?! :eek:
     
  13. Kalu

    Kalu Double Gearhead

    Olisko niin että paha sai palkkansa... Tapauksesta en tiedä mitää...
     
  14. Bukero

    Bukero Gearhead

    liukas lehtikeli
     
  15. sbc85

    sbc85 3rd gear

  16. buickadi

    buickadi Gearhead

  17. ata

    ata Gearhead

    Olihan siellä kieltämättä vähän pimeää valokuvauksen kannalta kun näyttelyn jälkeen sinne Acelle saavuin (vaikka jonotus kesti kyllä aika kauan silloinkin alueelle pääsemiseksi, vaikka siellä olikin tilaa vaikka millä mitalla). Nämä kuvattu jalustalla ja pitkällä valotusajalla eikä niistä silti juuri mitään näy... :D

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    esmi tykkää tästä.
  18. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  19. sbc350

    sbc350 Gearhead

  20. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Pikkujouluissa auton tunnistuskilpailussa palkintona mm. cruisingnight naulakko ja tarroja :cool:

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!