lahti cruising 8.4

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja destroyer-82, 3.4.2006.

  1. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    Jokos olis tulijoita...?Vai odotellaanko viel kesäisempiä ilmoja. :eek:
    Tietäis vaa ottaa auton pois seisonta vakuutuksesta....
     
  2. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    Kait siihen vois paluu matkalla pysähtyy siis jos siellä jotain on !
    Onks se viel siellä shellin pihalla ?
     
  3. surma erkki

    surma erkki 3rd gear

    joo...mikäjottei kun sielpäin kummiski ollaa liikkeellä 8)
     
  4. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Jep, jep 8) Kolmas auto eli Oildropperikin ilmottautuu eli liikuttaneen varmaan muutenkin samassa letkassa surma erkin limon ja ehkäpä NewPort-67:n autonkin kanssa. Ainakin periaatteessa :rotfl:
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hiljaselle vaikuttaa :eek:
    No, mut saahan sitä kevään ekat Lahden cruisingit aikaan kolmella autolla Kouvolan suunnalta ja yhdellä Kausalasta :rotfl:
     
  6. NewPort-67

    NewPort-67 1st gear

    no Jukka sano et ne tulee kans Monacolla messii :eek: jos se kestää sinne asti :eek:
     
  7. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hyvä, hyvä. Ja Haminastakin saattaa tulla muutama auto samalle kiertueelle niin onhan meitä sit siellä. Tai no, toi cruisinkihan olis sit vasta paluumatkalla ja iltapuolella joten ties minne kaikki on jo harhaantuneet :rotfl:
    Mut huhuu! Onkos kaikki lahtelaiset vielä talviunilla?
     
  8. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kyl täält haminast 3 linttaa liittyy lauantaiaamuna seuraan... ainaki näillä näkymin. kuskeja on vaa näköjää taas rajoitetusti,mikähän ihme siinä on :eek:
     
  9. paja1

    paja1 Double Gearhead

    kyl täält haminast 3 linttaa liittyy lauantaiaamuna seuraan... ainaki näillä näkymin. kuskeja on vaa näköjää taas rajoitetusti,mikähän ihme siinä on :eek:
     
  10. Satan

    Satan 1st gear

    Muuten kyllä, mutta kun pukkaa toi tampereen näyttely päälle. Ja pitäisi jäädä sinne illaksi juhlimaan!
     
  11. lucky13

    lucky13 1st gear

    Juu nyt ei kyllä pääse. Tullaan Treen jälkeen ihan kotio saunomaan ja avataan grillikausi. (Päättyikö se edes?) :eek:
     
  12. Degenerated

    Degenerated Gearhead

    Krooohh... No juu, yritetään tulla. Noi Grandin kekkerit ja muut systeemit aiheuttaa jonkin verran ohjelmaa koko päiväksi, mutta jospa sitä pääsis puikahtamaan shellilläkin... jollain.
     
  13. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    saapuu paikalle noin klo 21.00. toivottavasti ei ole suurempia yllätyksiä talven seisonnan jäljiltä. :p
     
  14. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ootko lähdössä Tampereellekin vai kuin? Kouvolasta ja Haminastahan lähtee liikkeelle sellanen ehkä jopa likemmäks 10 auton letka, eka kokoontuminen aamulla noin klo 9 :eek: Matkakeitaalla Kausalassa ja siitä sit kohti Tamperetta ja paluumatkalla illalla Lahden cruisinkien kautta. Tommonen on vapaamuotoinen ja hyvin epävirallinen suunnitelma.
    Sinne vaan mukaan 8)
     
  15. destroyer-82

    destroyer-82 1st gear

    koko päivälle ohjelmaa kotona.Eli suoraa lahtee illal.
     
  16. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Se on itelläki suunnitelma että aamulla lähtö ja tampereen kautta Lahteen ja siitä sitte johki aikaan jos kotio vielä löytäs. 8) Missäs päin muute ne ruisinkit siel on? Ku ei oikei ole kauheesti tullu tutustuttuu Lahden maastoon :-?
     
  17. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Hennalan Shellillähän ne on aina ollu. Eli jos tulee Tampesterin suunnalta niin Lahteen saavuttua kohti Hennalaa eli ikäänkuin Helsinkiä kohden noin kaks kilometriä niin siinähän se Shelli sit onkin :wink:
    Eli jos ajelette Tampereen suunnalta Lahteen niin siinä Lahteen tullessa on heti sellanen iso liikennevaloristeys josta vasemmalle käännyttäessä pääsee keskustaan, suoraan mennessä rautatieasemalle ja vaikkapa Kouvolaan mut kun kääntyy oikealle (Helsingintielle) ja ajelee sen jälkeen siitä sit vaan suoraan niin pääsee sinne Hennalaan ja se Shelli on siinä parin km päässä vasemmalla.
    Aika monia Kouvolan ja Haminan autoja on näillä näkymin myös koukkaamassa sen kautta takaspäin tullessa 8)
     
  18. rocker79

    rocker79 Gearhead

    Jepulis...
    eiköhän sitä johonki aikaan sitte tulla tontille. Ku on viel aika pahasti auki mihi aikaan tampereelta lähetään... Letkassahan sitä ois mukava tulla 8)
     
  19. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Ja meillä sekin on ihan auki mihin aikaan me ollaan päästy edes ensalkuun Tampereelle asti, takaspäin lähdöstä puhumattakaan :rotfl:
    No, tullaan kuitenkin, Kouvolasta pitäs olla lähdössä viitisen autoa ja Haminasta meidän letkaan taitaa tulla pari-kolme lisää 8)
    Tuu rocker79 morjestelemaan ja näyttämään hienoa Panelia siinä päivän kuluessa jos näet meidän Oildropperin jossain, se on nyt vielä tuossa kuosissaan pohjavärisenä eli tällä hetkellä suunnilleen ton näköinen: http://kotisivu.mtv3.fi/bbcruiser/oildr ... roj106.jpg :wink:
     
  20. rocker79

    rocker79 Gearhead

    joo. Me ollaa varmaa 9 aikoihin lähös täältä treelle ja näyttelys oma aikansa ja jos viel treella kävis pyörähtää enneku lähtis lahteen.
    ois kyl hyvä törmäillä treella ni vois sit letkas ajella sinne lahteen.
     

Kerro tästä muillekin!