Laittomuuksia autoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja sape, 11.1.2002.

 1. whiic

  whiic 1st gear

  Kappas... toinen kerkes vastata ennen mua. Jäi oma vastaus vähän tyhmän oloseksi. :grin:

  _________________
  WHIIC alias 2D *typoilee*

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: whiic 2002-01-15 22:34 ]</font>
   
 2. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  Se joka tuollaisen mopon väsää: allekirjoittanut haluaa VÄLITTÖMÄSTI meiliä! Tuo näky täytyy saada ikuistettua ja onhan se kiva nähdä livenä! :lol:
   
 3. Rubberduck

  Rubberduck 1st gear

 4. mane

  mane 1st gear

  Jees, onhan toi ihan raaka, mutta hiukan erinlaista olin hakemassa.. :smile: Voishan tommosta koittaa värkätä johonkin tuntsan koneeseen, tai en ees tiedä enää mitä raatoja mahtaa löytyä, on meinaa vähän aikaa ku viimekso väsäilly.. ;D

  Jos laittais toisen puolan, ja heittäis valoilla sorsaa, niin virtahan saattais riittää, ei meinaa taitais mopo käydä, jos rosvoliittimellä ottais tulpanjohdosta..

  Sitte suora rosteriputki pakoputkeksi, ja iso suutin, neula ja säädöt rikkaalle, ni eiköhän sen pitäis jotain liekkiä sylkeä..?
   
 5. Dobermann

  Dobermann Gearhead

  :lol:

  Siinä on snagarilla ihmettelemistä..
   
 6. mane

  mane 1st gear

  Joo, niin ois! Vois olla aika käheen näkönen efekti pimeellä, ku päästelee padella putket paukkuen, kuhan välttää poliisiautoa :smile:
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  Afterburnerista sen verran, et mulla on ainakin yhdessä WHEELS-lehdessä sellaisen rakennusohjeet ja kytkennät ja muut sydeemit, jos haluaa pähkäillä ruotsin kielen parissa...oisko se ollut joku 98 tai 99 nro.. en muista..
   
 8. mane

  mane 1st gear

  No oiskos mahollista skannata sitä tai jotain, ja lähetellä mulle, että pääsis toteuttamaan itteään.. <IMG SRC="/eyeball/images/smiles/icon_wink.gif"> ???
   
 9. whiic

  whiic 1st gear

  Jos scannaat niin lähetä Eyeballproductsin Arkistoon kopio ohjeista niin kaikki pääsevät käsiksi rakennusohjeisiin.
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Tämä on taas kategoriaan idioottimaisuudet mutta hyvän efektin saa myös kun laittaa Lasolia mopontankkiin. Siis pelkkää lasolia. Kaverilta loppui tässä toissa talvena bensa solikasta ja piti päästä kotiin. Lahjoitin hänelle puolilitraa Lasolia ja eikun tankkiin ja menoksi. Takana ajaessani huomasin että katohan perhana: siinähän on kaverilla tuli perseen alla eli putkesta tuli pieni lieska. Idea muhi niin paljon että putki irti ja uudelleen. Nyt oli jo sellainen 40cm pitkä liekki ja väriltään kuin tohossa. Ei leikkanut solle edes kiinni. Oli sen verran väljä sylinteri. Mutta kuumana kävi.
   
 11. ana57

  ana57 1st gear

  Sytytys on helppo nakki, kaksi litteää patteria sarjaan (9V), johto auton puolan (+) napaan, (-) napaan kondensaattori ja siitä johto vaikka pinnojen väliin siten että saa välillä kosketusta muttei aina (esim muovilevyyn kiinnitettynä).
  Polttoainetta ja ilmaa pitäis saada paineella vaikka pakoputkeen jossa tulppa.
  Kerran sylinterissä palanut seos ei taida enää syttyä.
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  meikeläisellä paukku manassa putkesta liekkiä kun venat vuosi!! lähti sellasta 30cm liekkiä!

  ja kun heitti välillä ryypyn päälle ja lisää kaasua vaan niin liekit oli taattu..

  joo.. vois kyllä alkaa väsää sytytystulppaa putkeen, ja siihen sitten kipinää..

  on muuten timmi mopo avarrettu kansi, 72cc sylinteri, 22mm mikuni kaasutin ja ihan törkeen paksu pakorööri!
   
 13. datsunpower

  datsunpower 1st gear

  Meillä ainaki peltoautossa paukku liekit putkesta aina ku löysäs tangenttia mutkaan... "WrääämmWrääääMooooTOKS!TO-TOKS!mooo" :smile:
  Säätää sytytyksen melko myöhäiselle nih johan palaa putkessa kummasti! Semmoset 15cm liekit sieltä aina välillä tupsahteli.
   
 14. Anonymous

  Anonymous Guest

  Englannissa myyvät valmiita sarjoja 99£ satsi.
   
 15. Lettu

  Lettu Gearhead

 16. J-M Partanen

  J-M Partanen 1st gear

  Eikös se kipinä tule tulpalle pelkällä +johdolla johon laittaa konkan, puolan ja esim. vilkun releen kärkiä simuloimaan?
   
 17. whiic

  whiic 1st gear

  Jos vilkun rele kestää puolan antaman jännitteen niin ei siinä kai muuta vikaa ole. Ei nuo valmisboksitkaan varmaan kovin ihmeellisiä ole. Pari kierrettävää namiskuukkelia saattaa löytyä joilla säädetään kipinöintitaajuutta, tms. Itse rakentamalla halvemmalla. Mitäpä sillä laadulla on väliä, kun ei sen täydy mitään katsastussäädöksiäkään täyttää. :grin:
   
 18. Anonymous

  Anonymous Guest

  niin mutta miten tämmöinen

  joku ohut lanka ja oiko sulkee sen

  kun onhan autossa vaikka on 12 v
  mutta amperistahan se on kiini

  jos auton akulla voi hitsata

  niin miksi ei oiko sulkemalla
  muodostaa hehkua jolla sytytää polto aine
  seoksen !

  ja miten paukku järjästelmä toimii ralli autoissa nehän syötää turboille ainetta
  joka poltetaan putkessa jotta saadaan
  pysymään turbot toiminssa vai?
   
 19. Capri26i

  Capri26i 1st gear

  nimetön on tainnut taas kirjoitella humalassa :grin: kun tekstiä on vähän hankala lukea..

  juu mutta siis se johtohan sulaa jos sitä hehkuttaa kovin kauan..joku pätkijä siin täytyy olla, vilkun rele..sillähän voi pätkiä pelkän miinusvirran jolloin jännitteen kanssa ei oo ongelmia..

  ja toi ralliautohomma, siinä tietoa, kopsattu http://www.teamf40.fi -sivuilta:

  "...Järjestelmän toiminta perustuu siihen että sytytys myöhäistetään järjestelmän ollessa aktiivinen noin 10-20 astetta jälkeen YKK:n ja saman aikaisesti moottoriin syötetään ylirikas seos ( option_27 mukainen bensamäärä). Tästä seuraa se että pakokaasujen paine kasvaa huonon palamisen johdosta ja vastaavasti ahtopaine nousee. Järjestelmän kytkeytyessä pois päältä ennakot ja seosarvot palautuvat normaaleiksi, mutta koska ahtopaine oli korkealla antaa moottori maksimitehon heti välittömästi säätöjen palatessa normaaliksi. Järjestelmällä niin sanotusti huijataan ahtopaine korkealle silloin kun sitä muuten ei olisi."

  UGH.
   
 20. Anonymous

  Anonymous Guest

  nimeton olla marssilaisia totutella telluksen tavoille :grin:

  ha vielä minä teitä hujata :smile:
   

Kerro tästä muillekin!