Laittomuuksia autoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja sape, 11.1.2002.

  1. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    mäpä ammun sua jatimatikilla "pryyt pryyt". voi ei mitä meninkään tekemään.. tviiuu tviiuu..
    jos jatimatikki ei tehonnut, marsilainen, niin ammun sua Zat'n'Ktelilla päähän ja lähetän PZX-311:selle mätänemään mohhahahahhahahaaa minä olla Apophis eikä mua voi tappaa!! :lol:
     
  2. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Voi rähmä, poijaat!
    Valvojat tekee pian näin [​IMG]
     
  3. -TAPSA-

    -TAPSA- 1st gear

    Hulluja miehiä...henkilökohtaisesti en asentaisi mitään liekinheitintä autooni..pian tulee samanlainen siivo mitä tänään helsingissä siit autosta joka "pamahti taivaan tuuliin" ja kuski myötä!
     
  4. Tero_S

    Tero_S Gearhead

    Palasin just reissusta ja liikkellä oltiin autolla jossa on liekinheitin putkessa. Grilli ainakin sytyy varmasti jos ei laitteelle muuta käyttöä keksi. Ja hommahan toimii niin että moottoriin pistetään kierroksia. jonka jälkeen vaihtokatkaisialla katkaistaan kipinä koneelta ja sytytetään putkeen, samalla pumpataan kaasupedaalia. Kun koneen kierrokset meinaa loppua niin katkaisia taas normaali asentoon jne. Väärinkäytettynä takuulla vaarallinen laite. Ei kannata rakentaa jos ei ole aivan varma mitä on tekemässä.
     
  5. capriceman

    capriceman Gearhead

    Sen jännitteen saa tehtyä 555 mikropiirillä tehomosfetillä joka kestää 1kV jolloin toisioon eli puolan toisioon muodostuu ainakin 40-50kV jännite taajuutta voi muokata halutuksi vaikka 100Hz -1kHz. Tälläisellä systeemillä sytytän aina propaani grillin ja pidän sen päällä...( meinaan rupesi ärsyttämään kun tuuli sammutti aina sivulevyn>> nyt kun automaattinen sytytysjärjestelmä on kytketty niin se ei sammu)
     
  6. Anonymous

    Anonymous Guest

    Niin sytytys systeemi on turvallinen ainakin grillissä,mutta en itse laittaisi sitä edes peltoautooni. Siitähän voi alkaa vaikka mettä palo ?
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jooo antakaapas jotain lehdestä skannattuja juttuja tai omia toimivii ohjeita niin pääsen koittaan :rotfl:
     
  8. Karvanoppa-Elvis

    Karvanoppa-Elvis 1st gear

    Tuota olen miettinyt, että eikö siihen riittäs jos pimentäs yhen pytyn ja ohjais kipinän putkelle...? Pysys kone käynnissä ja yks pytty työntäneis riittävästi soppaa putkeen että leimahtas. :-?

    Enhän minä sillä että itelleni oisin jotain tekemässä, ihan muuten vaan... :odroll: :lol:
     
  9. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Rosvotkaa auton omalta puolalta/virranjakajalta miinus johto peräkontissa sijaittevaan puolaan ja siitä pohjan läpi tulpanjohto putkessa olevaan tulppaan. Peräkontin puolalle plussa johto tietenkin katkaisijan kautta! Toimii ainakin kaverin civic:issä ihan moitteettomasti eikä kait aiheuta mitään käyntihairiöitä eikä tartte temppuilla edes kaasun kanssa että toimii!

    Tosin kyseessä on vm 85 gti-civic jonka bensanpaineen säädin toimii melko puutteellisesti.. Eli kyseessä ei ole mikään vähä päästöinen yksilö vaikka ruisku onkin. ;)

    -Dartismi on sairaus, mutta civicismi on kuolemaks-
     
  10. jukka63

    jukka63 1st gear

    tää toimii kanssa. otetaan kuskiksi mies mikä ei oo paljon ajellu jenkeillä, kerrotaan sille että tässä pitää vaihteita vaihdella, vaikka onkin automaatti (manuaalikoneisto)homma menee ihan hyvin kunnes tulee liikennevalokilpailu ja tää vaihtamispuoli unohtui.dodge löi aika pitkää liekkiä kun msd pätki sytytystä, kaveri ihmetteli,eiks tää vaihda.muistutin taas manuaalikoneistosta ja se sano aha.matka jatkui mutta hävittiin kisa.ikävä puoli on ettei tota viitti harrastaa parkkipaikalla kun pitää huudattaa 6,5 isoon.
     
  11. Anonymous

    Anonymous Guest

    Vähän niinku pikkupoikana laitettiin pyykkipojalla pahvinpala pinnojen väliin ja mennä päristeltiin ku mopolla ikään. 8)
     
  12. AFTERBURNER

    AFTERBURNER 1st gear

    siis mistä täällä keskustellaan :eek:
     
  13. JKL Raggars ry

    JKL Raggars ry Gearhead

    miten joku ricer peli liittyy flamethrowereihin? :O
     
  14. Anonymous

    Anonymous Guest

    no hö

    ei täälä oo vieläkään rakennusohjeita vaikka puhutaan muustakin ku pitäis, ottiko joku talteen sen sähkökaavion kun oli joskus esillä?


    konrad_doc@hotmail.com
     
  15. Anonymous

    Anonymous Guest

  16. makke

    makke 1st gear

    Niitä löytyy netistä vaikka kuinka... Mut aika monesta paikasta niitä on kyllä poisteltu, koska oikein mikään ulkomaisistakaan forumeista yms. ei halua niitä sivustoillaan pitää juuri koska ovat laittomia.
     
  17. Anonymous

    Anonymous Guest

    ei kukaan viittis kertoo linkkei tai lähettää kuvii sähköpostiin

    konrad_doc@hotmail.com
     
  18. Anonymous

    Anonymous Guest

    no mulla on mopossa lieskat omasta takaa. semmonen vanha papiska,kerra meni seokset persiilleen nii se ei vastannu kaasuun-kävi vaan tyhjä käyntiä ja paukku! ilman mitään vehkeitä tuli violetti liekki putkesta :D
     

Kerro tästä muillekin!