Lakeside Cruise 17.9. klo 13 & Annual Hill Garage Wild P

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Buickustom, 13.6.2011.

  1. 17Ämmä

    17Ämmä 1st gear

    Jee jee! Hauskaa oli! Maunokin pääsi vetämään letkaa, vaikka eukko puikoissa olikin vähän epäileväinen. Myöhemmin asiaa Maunolta tiedusteltuani, kertoi hän, että oli keulilla olo oli varsin mukavaa! :) Savumerkkejäkin jätettiin, pahoittelut kaikille astmaatikoille! (Pitihän meidänkin päästä osallistumaan savutuskisaan, vaikkei se renkaista tullutkaan....) Kiitos kaikille hyvistä kemuista! Pahoittelut kaikille, jotka saattoivat matkalla traumatisoitua!

    Ps. Mahtiotoksia Raivolla ja Marklinilla! :) Missäs muiden kuvat?
     
  2. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    Hieno juttu, että Maunollakin oli mukavaa :D
    Ilmankos hän pörisi pirteästi vielä sunnuntainakin :D
    Nyt kun letkanvetopoikuus on häneltä mennyt, niin ensi vuonnahan tuo jo käy rutiinilla, vai mitä ?
    Ottikos kukaan muuten elävää kuvaa happeningistä ?
     
  3. Mepi66

    Mepi66 1st gear

    Tosi hieno tapahtuma ja upeat maisemat, varmasti tullaan uudestaan. Ensimmäisen pätkän mutkissa ja vauhdissa oli kuskilla tekemistä että sai Bellan pidettyä tiellä muut pätkät menikin sitten hienosti.

    Autojakin oli reippaasti, Karjaalla laskin 88, mutta saattoi olla alakanttiin..

    Torilla ajettiinkiin vain läpi kun kaverit odotti jo meitä koti pihassa, ehkä ensi vuonna tullaan ilta bileisiinkin tai vaikka vanilla että on yöpymis paikka :D
     

Kerro tästä muillekin!