Lamborghini

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja unknown, 2.2.2007.

  1. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

    Juuri näin. Eikä tartte vedellä maltanristejä kylkiin. Tai tarkemmin ajatellen tohon ne vois jopa sopia.
    Ja onhan countach niitä autoja mistä jo pikkupoikana innostui.
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Mitenkäs nykyään on. Täyttääkö Countach suomen pykälistä kohdan etupenkistä kattoon? Jotenkin minulle on jäännyt sellainen mielikuva, että se olisi liian matala.

    Ai niin, olihan meidän yksi pieni kimppa talli joskus Lamborghini dealerin seinän takana. Lamborghini valmistaa autojen lisäksi traktoreita ja viiiniä.
     
  3. tuomio

    tuomio 1st gear

    Ja taas yksi kateellinen. niitähän suomessa piisaa!!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    upeaa ja mahtavaa! lisää tuollaisia,vaatii siviilirohkeutta.
     
  5. Lepakko

    Lepakko Gearhead

    Toi LM002 oli Espoossa. Faija siihen teki joskus jotain pientä huoltoakin ja mulla on kuva siitä silloisen kotimme pihassa.
     
  6. Mosse

    Mosse Gearhead

    Näyttää tuolla ameriikan sivuilla olevan ihan kohtuu hintaisia yksilöitäkin, taalan kurssi kun on ilmainen. ja ilman ameriikan puskureitakin löytyy...

    Nää on näitä päiväuni autoja...
     
  7. Fastback

    Fastback Gearhead

    kerrohan mulle mistä noin hyvä vaihtokurssi on!!!! Vaihdan heti.
     
  8. Cuda

    Cuda 1st gear

    Suomeen on tullut ainakin yksi Lamborghini 400 GT (saatto olla 350 GT:kin, en ole varma kumpi oli, kun ovat niin saman kaltaisia)

    Se oli pitkään Vaasan vapaavarastossa ja yritin sitä sen maahan tuoneen firman konkurssipesää hoitavalta asianajajaltakin ostatella, mutta ei päästy hinnasta yhteisymmärrykseen. Auto oli silloin täysprojekti. Mutta ei mikään toivoton projekti kumminkaan. Sellanen täydellistä läpikäyntiä vaativa. Silloin noi 400 GT:t makso hyvin säilyneinä jotain puoli silloista miljoonaa, ja siitä rojektista tahdottiin reilu satku saada. Jotain kaks kolmasosaa pyynnistä tarjosin, mutta sillä eivät myyneet. No, auto päätyi sitten ilmeisesti jonnekin Kurikan-Jalasjärven suuntaan, olikohan peräti auton alunperinkin tilanneelle taholle? Jollekin tehtailijalle? Jalas? tms?

    Siitä GT:stä ei ole nyt kuulunut pitkään aikaan mitään. Olisi hauska nähdä se jossain tapahtumassa jos se on valmistunut. Jos joku tietää niin onko moista ollut esim. Triangle Motorsilla tai Suomen Harrasteautossa tai jossain laitettavana?? Olisi hauska kuulla tuon GT:n "kuulumisia" jos joku tuon etumoottori V-12 auton myöhemmistä vaiheista jotain tietäisi.


    Tuossa kuva samanlaisesta hyväkuntoisesta. Tuommonen sammakkohan tuollainen Lamborghinin 400 (ja 350) GT on, ei mikään maailman kaunein, mutta viimeisiä klassisia etumoottori-V12-urheiluautoja autoja nyt kumminkin:


    http://www.lamborghiniclub.nl/hr/viva062.jpg
     
  9. rrauta

    rrauta 3rd gear

    ei kaikki haaveile noista italian superautoista, itsekkin joskus pikkunappulana ihaillu tollasta lampoa, ja onhan se härskin näköinen laite vieläkin. mutta siinä ei oikeastaan ole mitään sellasta että ihan oikeasti sellaisen haluaisin. sitten ehkä jos sen sais samoilla varusteilla kun se cannonbal leffassa ollut .
     
  10. Peltirumpu

    Peltirumpu 1st gear

    Hieman asian vierestä mutta 50 lukuisilla rättäreillä saa lipsutella talvella laillisesti kesäkumein koska alkuperäis kokoisia talvirenkaita ei ole saatavilla.
    Ne kun on jotain 15" ja 16" tuuman väliltä - 400mm:set.

    -Olli
     
  11. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Haiseva kala etuluukussa? :rotfl:
     
  12. Riztoreipas

    Riztoreipas Gearhead

    tossa joskus -90 luvun alussa pietarsaaressa oli yhdessä entisessä huonekalutehtaan hallissa jollakin autokeräilijällä jonkinlainen kokoelma.
    vimosen päälle hälyttimet ja muutenki hiukka hyshys-touhua.

    noihin aikoihin näin countachin paikallisella bensiksellä.ja myös tollanen lambo-maasturi tuli bongattua kyseisen hallin parkkiksella.

    samalla hemmolla oli muistaakseni jossain pussihousunäyttelyssä joku vanhempi ferrari.

    tarina ei kerro mihin ne autot sieltä hallista lähti,veikö lama vai ovatko jossain muualla tallessa.

    oli se vaan aika säväyttävä se countachi..varsinkin esson paarin edessä ;)
     
  13. Chevy-74

    Chevy-74 1st gear

    Kyllä noissa nimenomaan vanhemmissa Lambon ja Ferrarin yms. malleissa on sitä jotain, nää uudemmat ei oikeen iske, vaikka eksoottisia pelejä ovatkin, ja toki sellainen olisi hieno omistaa. Kuitenkin moiset varat laittaisin tuollaisiin vanhempaan esim. tuo Countach ja De tomaso jne.
     
  14. unknown

    unknown 3rd gear

  15. jylhä

    jylhä 1st gear

    en ole kieltänyt puhumasta. mutta kukaan ei voi kieltää muakaan ihmettelemästä.
     
  16. jylhä

    jylhä 1st gear

    voi nunnunnuu! miksi olisin kateellinen moisesta? mulla on alle 200tonnia ajettu RUOSTEETON toyota hilux vm86! iskarit miltei ilmasia, kulutus 7,35l dieseliä, moottori ei lopu ajamalla, lavalla kulkee satoja kiloa tavaraa ja sohvapenkillä kolme ihmistä.
     
  17. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Joopa joo.. Onhan se hienoa että tommosiakin harvinaisuuksia(?) tänne periferiaan raahataan mutta täytyy sanoa etten minäkään noissa mitään niin hienoa nää että semmosista haaveilisin. :-?
     
  18. pantera

    pantera Double Gearhead

  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    :rotfl: :rotfl: Tää on ihan hervoton kaveri. Paits jos se kirjoitteleekin tosissaan :eek:
     
  20. Silvarello

    Silvarello Gearhead

    Ajelitko Makkolassa viimekesänä ? Tuli vaan keltainen Gallardo vastaan hiekkatiellä n.300 m kotipihasta! Ite olin liikkeellä Tyynellä (1942 Aerosedan) ja näytin luultavasti lievästi hölmistyneeltä :rotfl:
    Ois varmaan saanu hyvän tilannekuvan Suomen syrjäseuduilla liikkuvasta kalustosta 8)
     

Kerro tästä muillekin!