Lancerin laatikko...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Anonymous, 27.12.2002.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Lancer 1500 GLX -85 / Onko kellään mitään tietoa mitsun vaihdelaatikosta, kun mun vaihdekeppi heiluu ylös alas."Tuntuis et on kokonaan irti" Eli onkohan sieltä jotkut osat kuluneet vai mutterit löysällä? Miten sinne mahtaa päästä käsiksi tai missä koko vaihdelaatikko edes sijaitsee? Vaihteet kyllä menee päälle.Onko lancerissa mitään "peruutuslukkoa"?
     
  2. fisu

    fisu Gearhead

    keppi on siittä juuresta löystyny, laatikolle menee erillinen tanko joten ei se vika ole laatikos.
     
  3. autoilija

    autoilija Gearhead

    Missäs mitsulootassa keppi välittää liikkeet alipaineella?Joskus joku sanoi että näin olisi,vaan omassa lancer-farkussa ainakin vaihteet tuntui hyvinkin fyysisiltä.Onko ihan hupi juttua?
     
  4. fisu

    fisu Gearhead

    5-vaihteisessa se 5 toimii alipaineella elikäs onkin siis loikkari, -85:ssa on vielä tanko sinne lootalle, -86 tai 87 tuli vaijerivälitys myös colttiin ja lanceriin.
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mun Lancerissa on 5 vaihdetta.Voitko fisu tai joku muu kertoa miten/mistä sen kepin saa kiristettyä.
     
  6. autoilija

    autoilija Gearhead

    olikos näissä jotenkin pakki ja vitonen yhdyksissä,vai hainko aikoinani vikaa ihan väärästä paikasta?Kun tahtoi hävitä pakkivalot ja viitonen.
     
  7. autoilija

    autoilija Gearhead

    Vaikka ei sen niin väliä ongelma poistui jo silmistä vuonna -98,mielenkiinto ei ole vielä vaiennut.
     

Kerro tästä muillekin!