Lappeenrannan lentokenttäajot 11.6.2011 !

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja J.J., 9.6.2011.

  1. J.J.

    J.J. Gearhead

    Lainaus sivulta http://500whp.net/blog/

    Ensi lauantaina se taas alkaa! Lappeenrannan lentokenttäajot siis starttaa viikonloppuna ja odotettavissa on taas kovia tuloksia. Nelipyöräisten osalta jopa ennätyksiä voi mennä rikki, mutta ainakin 300kmh ylityksiä on luvassa. Matka on nyt seisova maili eli 1609m ison maailman tyyliin ja täten vertailukelpoinen muiden tapahtumien kanssa.

    Tulokset löytynee taas realiajassa LIY nettisivuilta kuten viimekin vuonna. 500whp.net crew on paikan päällä tarkkailemassa vetoja ja raportoi tapahtumasta viikonloppuna. Lämmintä keliä on luvassa, joten varokaa, ettei naku iske!

    http://liy.fi/
     
  2. linttaritari

    linttaritari Gearhead

    Lappenranta

    Asia?a kuka maksaa,,, :mad:
     

Kerro tästä muillekin!