Lappeenranta Cruising 8.8 2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja atobee, 12.5.2015.

 1. atobee

  atobee Gearhead

  Kauppatorilla 8.8 klo 16-21 (huomioikaa muuttunut aloitusajankohta), jatkobileet Borderline Fellows tallilla.

  [​IMG]
   
 2. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Re: Lappeenranta Cruising 2015

  Lappeenranta Cruising 2014

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 3. atobee

  atobee Gearhead

  Re: Lappeenranta Cruising 2015

  Lähestyy..
   
 4. atobee

  atobee Gearhead

  Helteet tilattu viikonlopuksi cruisinkiin.
   
 5. atobee

  atobee Gearhead

  Lauantaita odotellesssa...
   
 6. jss1968

  jss1968 3rd gear

  Mihinköhän aikaan mahdetaan cruisinkilenkki ajaa?
   
 7. atobee

  atobee Gearhead

  "Lappeenranta Cruisinki ensi lauantaina. Torille pääsee ajamaan sisään klo 16:00. Muistakaa ajaa torilla parkkiin liikenteen ohjaajien ohjeistuksen mukaan. Cruisinkiin tuleville jaetaan Cruisinki info, joka sisältää Cruisinki reitin, tapahtuma infon sekä people choise lappusen jonka auton omistajat täyttävät ja laittavat sen tuulilasiin niin Cruisinki väki pääsee äänestämään. Cruisinki paitoja on painettu tänävuonna 70 kpl. Paidan hinta on 15€. Ole nopea niin saat omasi. Cruisingissa myydään myös arpoja. Palkintoina ovat Cruisingin sponsoreiden lahjoittamia hyviä palkintoja. Paidat arvat ja äänestyslipukkeet löydät myyntikojustamme. Tapahtuman pääsponsorina toimii tänäkin vuonna PP- AUTOKONEISTUS. Tervetuloa koko perheen autotapahtumaan."
   
 8. atobee

  atobee Gearhead

  [​IMG]

  Cruisinki reitille lähdetään klo 19:00. Reitti kulkee Snellmaninkatua Taipalsaarentielle josta Pallon liikenneympyrän jälkeen käännytään Varastokadulle ja sitten Satamatielle. Siitä reitti jatkuu Kipparinkadulle, josta käännytään Ainonkadulle. Ainonkadulta käännytään Imatrantielle. Kimpisen Liikenneympyrästä käännytään Oikokadulle josta reitti jatkuu Koulukatua Taipalsaarentielle josta käännytään Oksasenkadulle, Cruisiki reitti päättyy Kauppakadun ja Kievarinkadun kautta Kauppatorille. Ja tapahtuma päättyy Klo 21:00, jolloin torin on oltava tyhjä autoista. Autoja ei saa jättää torille yöksi.
   
 9. atobee

  atobee Gearhead

  Tavataan huomenna torilla!
   
 10. atobee

  atobee Gearhead

  [​IMG]
  Vesitorni, ameriikanautoja ja iloista meininkiä Lappeenrannassa, kiitokset osallistujille.


  Vaik just nähtiin ni tere tulemast uuvellleen.
  PS: Näin myö halutaan!
   

Kerro tästä muillekin!