Lappeenrantaan "Guuts meiningsiä" ?

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Akseli von Gardan, 9.6.2010.

 1. karra

  karra Gearhead

  Guulemma näin on. Sinne siis!
   
 2. seppis88

  seppis88 1st gear

  jes! hyvä niin!
   
 3. Tänään Linnoitukseen! Klo 18 ja kaikki mukaan ,prätkät myös rohkeesti.
   
 4. Ja juuri saamani tiedon mukaan Kehruuhuone tarjoaa meille kahvit tuttua "guuts meinings" salasanaa vastaan!

  Eli nyt ihmiset liikkeelle , ilmaisia ämp... kahveja tarjolla ;)
   
 5. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 6. Ja se ois sataman vuoro , ite en pääse paikalle mut osaattehan työ siellä parveilla , kahvia saa laivoilta ja Satama sannissa tarjoukset voimassa , enjoy!
   
 7. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Laivat Lappeenrannassa Prinsessa Armada ja Suvi Saimaa

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 8. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Satama Sanni

  [​IMG]
   
 9. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 10. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 11. Huomenna sataman sykkeeseen ,kahvia ja tarjouseväitä nauttimaan hienoon säähän ja tunnelmaan.Tervetuloa vaikka kauempaakin. Swappia on toivottu paristakin eri suunnasta , oisko 14.7 hyvä päivämäärä?

  10.7 Sitten mennään Perjantaina Huuhan hiekalle ,otetaan sanikkaa ja hiukan kinkerimehua ,paistellaan makkaraa ja istutaan tulilla. Mahdollisesti paikalle saapuu lentävääkin kalustoa ja uskaliaimmat saattaa jopa päästä kyytiin.... 11.7 sitten mennään Kutveleen kanavalle ,lossin aallonmurtajalle katsomaan Suursaimaan muistojen ajoja , venekilpailua jossa v8:sit murisee ja kakstahdit naukuu kun kiihdyttävät nopeusrajoituksen jälkeen ,mikäli muistavat ees hidastaa ;) Teltat kainaloon ja retkeilymieltä sekä offia ja koffia reppuun ja huuhaa!
   
 12. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 13. Hienosti oli taas porukkaa paikalla , hyvä!

  Kiitos Luizi kuvista jälleen kerran.

  ja kuten jo ylläolevasta kuvasta selviää , ollaan menossa 10.7 Perjantaina yhdelle Suursaimaan hienoimmista hiekkarannoista , Huuhan hiekalle viettämään mukavaa rantaelämää ja istumaan iltatulille , rummuttakaahan tietoa eteenpäin.
   
 14. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 15. Tänään Sataman vuoro ja perjantaina sitten HUUHA- run to the sun- rantapäivä / illanvietto ja lauantaina venekisoja kattomaan Kyläniemen lossin aallonmurtajalta.

  Swappia pidetään 28 päivä ,klo 18 alkaen , laulattakaahan puskaradiotakin että saadaan myyjiä muualtakin , ilmaiset myyntipaikat upealla Linnoituksen nurmella tai takakonteista suoraan. Lisätietoja 0500-806067/Jari
   
 16. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

 17. Huuuhhuuh Huuha:n ranta näytti taas parhaat puolensa ja mukavaa oli pienellä porukalla. Enemmänkin olis mahtunut mutta kesä on päällekkäisyyksiä täynnä...

  Otettiin aurinkoa , saunottiin UUS Guuts lautalla , välillä lennätettiin kumivenettä ja yö menikin nuotiolla turistessa. Aamusauna tekikin sitten hyvää ennen venekisan seuraamista Kutveleen lossin aallonmurtajan läheisyydestä.

  Kiitokset kaikille osallistujille!
   
 18. Mr. El Maco

  Mr. El Maco 1st gear

  Kyllä vaan, mukavaa oli ja toki kiitos siitä kuuluu mukana olleille ja erityisesti Akseli von Gardaanille. Enemmänkin olis mahtunu juu, 1.5km pitkä ranta ei heti täyty, mutta kyllä tynnyri oli ajoittain aika täysi. Silti tila riitti ja kaikki halukkaat sopi saunaam eikä järvessäkään tarvinnu törmäillä.

  Kiitos siis omasta puolesta järjestäjälle ja osallistujille.
   

Kerro tästä muillekin!