Lasien tummennus?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja Anonymous, 6.5.2004.

  1. Trailblazer

    Trailblazer 1st gear

  2. 020673

    020673 3rd gear

    tummennuksista

    kalvo on helppo laittaa kun on kunnon tilat.itse olen ottanut autosta aina ikkunat irti.vanhoista japseista kun sai lasit irti 10 minuutissa.myös takalasin. selvitin aikanaan ton etulasin ja etusivuikkunat ja ne saa tummentaa prosenteilla tuulilasi 35% ja etusivuikkunat 25%.mutta ei kalvolla eikä sprayllä.itse tummennutin edesmenneellä interwashilla ja sieltä tuli mukana lupalappu konttorille.ja katsastuksessa ei ollut ongelmia.kouvolassa oli muutama vuosi sitten liike mikä teki läillisia tummennuksia eli ruiskutti lasin pintaan toisen lasin.en tiedä onko toiminnassa enää.yksi vaihtoehto on teettää mallin mukaan etulasit erikoistuulilasissa tai kuttilan autolasissa. tekivät mallin mukaan semmoset kun halus. takalasin saa vaikka maalata mattamustalla mutta tosiaan pitää olla peilit molemmilla puolilla.tummennuskalvoja saa ostaa myös 3d kalvoja mitkä voi laittaa kuperiin laseihin mutta on arvokasta. jos näitä nyt jotain apua ois.
     
  3. camshaft

    camshaft Gearhead

    Täällä on ollutkin paljon hyviä vinkkejä tummennusasioihin.

    Kokeilin harjoitusmielessä tummennusta Bilteman kalvoilla (sopii kukkarolle ja parin satasen autolle..).

    Suurimmaksi ongelmaksi muodostui se viimeinen tarkka muotoonleikkaus karmeja pitkin. Lasin nurkkia tuntui olevan lähes mahdoton saada leikattua siten ettei kalvo lähde jostain repeämään ja synny vittumaisen näköisiä repaleisia reunoja. Olisiko syy huonossa mattoveitsessä? Kirurgin veitsetkö tässä pitäisi olla?
     
  4. tikkku

    tikkku 1st gear

    jotain on tullu tummennettua omiin ja kylän kosliin, vesi/saippua liuos kohdalleen, kunnon kalvot gilan kalvotkaan ei ole ykköstä.. lumor tai sungardin kalvoa niin pääsee paljon vähemmällä juomisella :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!