lasikuidutus auton sisäkattoon (uusi katto"paffi")

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja ZYN-5, 21.3.2010.

  1. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Onkos kellään kokemusta lasikuiduttamisesta kattoon, eli onko mitenkään mahdollista niin ettei valu kaíkki alas kun ne sinne liippaat, eli kuitumatot.

    Olen nyt värkännyt tota muottia sinne kattoon ja on mahottomuus saada sitä muottia sieltä niin pois että siittä sen muotin voisi tehdä maassa.
     
  2. late

    late Gearhead

    Entäs jos laitat kuitumattoa katon ulkopintaan, irrotat sen ja rälläköit sen sitten sisälle sopivaksi, näkyvä pinta jää vielä sileäksi, eli ei tartte välttämättä verhoilua. Pelkkä maali riittää.
     
  3. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    kun oliskin noin helppoa =)
    On nääs autossa lasikatto ja tuo sisäkatto tulee aivan erinäköiseksi kuin ulkopuoli...
     
  4. Rässi66

    Rässi66 3rd gear

    Noh, peli grilliin ja mätipuoli ylöspäin.
    Helppo laminoida, eikä valu. :rotfl:
     
  5. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    :lol: No piru ko ei itellä tullu mieleen... Tulee vaan taas lisää ongelmia =). Auto suht kasassa (eli pitäs varmaan öljyt valutella pois, bensat pois tankista), jaa niin ja tallissa ei oikein tuo tila riitä kääntämäät ympäri. Elkääkä enää ehottako että isontaa tallia :eek:
     
  6. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tää nyt ei oikein auennut?? Ei kai lasi verhoilua tartte... :p

    Tuossa on kuitusisäkaton tekoa: http://koti.mbnet.fi/~skote/BlueEye/Katto/Katto.html
     
  7. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Noh, siis. Tuo ulkopuoli katosta on niin paljon erilainen kuin sisäpuoli että joutuisi joka tapauksessa tekemään isot työt että saisi sen vastaamaan sisäpuolta. ja kun siellä on kaikenlaista tuki rautaa tuolle lasille joka tekee taas muodoista erilaisemman kuin ulkopelti.
    Äsh, vaikea selittää...
     
  8. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Kuullostaa mielenkiintoiselta.... Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.... :odroll:
     

Kerro tästä muillekin!