Lasimurskapuhallusta Etelä-Karjalan alueella?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 8pannu, 20.1.2017.

  1. 8pannu

    8pannu 1st gear

    Moro.

    Löytyykö Etelä-Karjalan alueelta firmaa, joka puhaltelisi auton moottoritilan lasimurskalla? Kuivajää-puhalluskin voisi olla vaihtoehto omassa tallissa tehtynä myös.

    Tarkoituksenani on purkaa autosta kaikki irti keulasta tuulilasiin asti ja puhalluttaa pellit ja runko puhtaaksi.

    Tietysti itse hiomalla saa isot ja tasaiset pinnat melko mukavasti puhtaaksi ruosteesta ja maaleista, mutte se ajatus, että pieniin rakoihin ja sopukoihin jää likaa, ruostetta ja vanhaa maalia tuntuu häiritsevän hemmetisti. Aikaisempaa kokemusta hapoilla tms. leikkimisestä ei ole enkä haluisi moiseen ryhtyä. Jos olen oikein ymmärtänyt niin happo-käsittelyjen ja soodapuhalluksien jälkeen pitäisi tehdä huolellinen pintojen pesu ja siihen ei tallissani ole mahdollisuutta.
     
  2. jakulepi

    jakulepi Double Gearhead

    Valitettavasti ei ole suositella ketään, mutta pieni kokemuksen vivahde kommentoitavaksi.
    Käväisin tällä viikolla koepuhalluttamassa hiilidioksidijäällä pintapeltejä alan yrittäjällä sillä ajatuksella, että josko siitä olisi ollut puhdistusmenetelmäksi (peltipuhtaaksi).
    Homma soveltui ihan hienosti pelkkään maalinpoistoon pelliltä, mutta niissä kohdissa joissa pelleissä oli kittiä, ei homma tahtonut edetä.
    Lisäksi menetelmä tuntuu olevan arvossaan, joten lasimurskaan minäkin taidan kallistua.
     

Kerro tästä muillekin!