Lattia valmis, mitäs seuraavaksi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mikkis83, 5.4.2008.

  1. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Sain auton lattian valmiiksi hitsattua ja tien päälle tekisi mieli.

    Kysymys kuuluukin. mitä saumoihin? Sikajätkää vai ei mitään? Eräs taho ehdotteli että dinitrolia saumoihin ja siihen maalia päälle ja siihen vielä alustamassaa?

    ...itse ajattelin että ferreksiä vaan ja massaa päälle... :odroll:
     
  2. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    ite kierrän koriliimalla kaikki hitsatut läpi (saa huokoset umpeen, ei pääse kostea sinne) siihen väri päälle ja massaa jos haluaa.
     
  3. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Niinpäs oiskii...pitänee käyä viikolla kiertelemässä alan liikkeitä :odroll:
     
  4. Lassi

    Lassi Gearhead

    Mie oon laittanu happovärin tahi epoksin pellille. Sialla pyyhkässy saumat ja jonkun värin huitassu päälle, mitä on sattunu hyllyssä olemaan jouten..

    Eikä mitään massoja ainaskaan sisäpuolelle..
     
  5. wildchild

    wildchild 1st gear

    Ensin epoksi/happoväri saumoihin, sitten koriliimaa, pohjaväri, ja pinta
     
  6. -TH-

    -TH- Gearhead

    possua saumoihin, se tökötti pysyy kiinni,ei halkeile ja liimamassan voi silotella märkänä tinnerisormella,ihan niinku pakkelinkin. ja voi maalata yli millä vaan. jos sulla on kesäauto, niin elä laita massaa. en ymmärrä kun lähes kaikki tahtoo sotkea massalla hyvänkin työn...
     
  7. mikkis83

    mikkis83 Gearhead

    Joo kesäauto on...pakko laittaa massaa pohjapuolelle, ihan vain sen takia että ne saumat on ihan kauheaa katsottavaa :oops:

    Korikittiä vetelin tänään saumoihin, jospa se huomiseen mennessä ois senverran kuiva että vois vetästä ferrexin päälle...
     

Kerro tästä muillekin!