Lattiamattoa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja Adventurer, 3.11.2011.

 1. Adventurer

  Adventurer Gearhead

  Myykö suomessa kukaan metritavarana lattiamattoa, eli tätä ikiajat amerikkalaisissa autoissa käytettyä "loop"-mallista perusmattoa.
  Eli sitä jossa on silmukka.
   
 2. Coyote Custom

  Coyote Custom 1st gear

  Toi kaveri mainosti, että jos teen oviverhoilut uusix ja tarviin niihin samaa mattoa alareunaan, kun lattiaa, hän pystyy järjestää!

  Kannattaa varmaan kysy tuolta...

  http://westfix.fi/
   
 3. dart

  dart Gearhead

  Tapiolan autoverhoomosta ostin omani, niillä on vissiin vähän enemmänkin erilaisia vaihtoehtoja varastossa, hinta oli muistaakseni n.40e neliö.
   
 4. ittnA

  ittnA 1st gear

  mistähän voisi alkaa kyselemään sellaista "muotoutuvaa" lattiamattoa, amerikan hottentotti ohjelmissa kaiffarit höyryttämällä saa maton seuraamaan pohjalevyn muotoja...vai onko tuollainen juttu mahdotonta tosielämässä?
   
 5. Purejenkki

  Purejenkki 1st gear

  ^^ joo tämä muotoutuva matto kiinnostaa itelläki.
  Saako tuollaista suomesta?
   
 6. Buddy

  Buddy 1st gear

  Mä ostin Westfixist Cadillaciini valmiiks muotoillut matot. Matoissa on muovipohja joten sitä saa jonninverran muotoiltua lämmittämällä. Saa sitä matskuu ihan suorana tavaranakin mut helpommal pääsee ku ostaa valmiit matot. Matot olivat hirveässä rypyssä kun ne sain mutta ne ovat ajan kanssa suoristuneet. Höyryllä tai föönillä lämmittämällä matot saa nopeammin suoristettua ja kenties vähän muotoiltuakin jos eivät ihan heti istu... :wink:
   

Kerro tästä muillekin!