Laturin valinta!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jenkki Jesse, 30.4.2020.

 1. Jenkki Jesse

  Jenkki Jesse 1st gear

  Moro!
  Elikkäs mulla on vähän ongelmaa määritellä minkä laturin tartten 1988 c1500:seen. Autoon tulee 454 isolohko ja apulaitteet ovat kiilahihnoille. Ostin tyhmänä jo laturin, joka olikin tietysti väärä, koska oli tarkoitettu alkuperäiselle puolelle vanhaan 350:seen eli vasemmalle puolelle. Nyt mietin vain, että minkälaisen tarvitsen? Kotelo pitää vissiin olla 12SI tyylinen ja toiveena olisi 140-150A. Johtosarjat ovat orginaalit mitä c1500:ssa on. Powermasterin latureita olen tutkaillut.

  Kiitos vastauksista!
   
 2. suorsa

  suorsa 3rd gear

  Sillähän tuo SI-sarjan laturi on näppärä, että kuorenpuoliskot pystyy kääntämään neljään eri asentoon. Juurikin asennuspaikan ja -puolen vaihtamiseksi.
   

Kerro tästä muillekin!