Latvian kisa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja tqhq, 7.7.2003.

  1. tqhq

    tqhq 1st gear

    02.08 on Latviassa ensimmäinen "oikea" kiihdytyskisa. Kisa pidettään Riikassa Biekerniekin mootoriradan pääsuoralla 1/8 mailin matkalla. Tähän asti siellä on ollut vaan jokunen streetrace tyylinen tapahtuma, mutta nyt on vuokrattu kunnon ajanottolaitteet ja muutenkin järjestelyt näyttää asiallisilta.

    Järjestajat ovat hyvin kiinnostuneitä saamaan pari kovaa laitetta viivalle ja pyysivät minua välitämän viestin Suomen harrastajille - lähin maa missä näitä nopeita autoja on. Ne on valmiina kattamaan jonkun verran matkustuskuluja ja järjestämään majoitukset ym. Voittaja saa palkinnoksi ilokaasulaitteet. Tiedystelyt englanniksi sähköpostille info@dragracing.lv

    http://www.dragracing.lv

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: tqhq 2003-07-07 16:47 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!