Lavan mitat?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja smuige, 13.1.2007.

  1. smuige

    smuige Gearhead

    Nyt tarvis saada tietää lavan mittoja kun sattuu olemaan lavakate joutilaanaa. Eli hop hop lavoja mittailemaan, tämä saattaa olla ainutlaatuinen tilaisuus päästä hienon ja ainutlaatuisen katteen omistajaksi ja kaikenlisäksi halvalla. Eli tämä on jo tiedossa: Sopii jotenkuten 73-87 pitkälava chevy, ei sovi uudempiin koska liian levee. Vois kuvitella sopivan: Ford 80-90 luku ja Dötsi Ram mutta kun ei niitä nyt tähän hätään ole tuttavapiirissä niin koitetaan overdriveä. Minua kiinnostaisi näitten vekottimien lavojen mitat, lavan ulkoleveys,eli laitojen päältä leveys siitä kohtaa mihin mahdollinen kate voisi maksimissaan tulla sekä laitojen pituus. Koska mun katteessa on lisäksi takalaidan korvaava seinä missä ovet niin kiinnostais myös tietää takalaidan eli luukun leveys. Tulikohan siinä nyt kaikki?
     
  2. kojo

    kojo Gearhead

    Ja tietty värikoodi missä autoissa on sama punanen ettei tartte maalaa :rotfl:

    Hieno katehan se ois, ois vaan auto mihin se sopii terveisin nimimerkki katsomassa käynyt :odroll:
     
  3. smuige

    smuige Gearhead

    Jep nimenomaan :poff: tuntuu vaan että kaikilla chevymiehillä on katteet joo paikoillaan niin pakko kalastella josko johonki muuhun kävis...
     
  4. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

    Ei viitti lähtee mittailemaan tonne lumipyryyn, mut 73-87 Chevyn koppi sopi 72-93 Dodgeen kun kavensin sitä n. 4cm. Pituus oli ok. Oishan sen suoraankin siihen saanut kiinni, mut ei ollu mikään silmiä hivelevä näky.
     
  5. smuige

    smuige Gearhead

    Ok, sitten voidaan eliminoida ainakin 72-93 rotke, jos lava on kapeampi kun letukassa. Ford-miehet hoi, lavoja mittailemaan :soosoo:
     

Kerro tästä muillekin!