Le Mans

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arto65FB, 26.4.2005.

  1. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Onkos tästä porukasta kukaan ollut katsomassa Le Mansia?
     
  2. Make2

    Make2 3rd gear

    Joo 4 kertaa on tainut tulla käytyä. Lähinnä 90-luvun lopulla. Mukava tapahtuma ja varikolle pääsee aivan autojen viereen edellisenä päivänä. Missäpä muualla voi tavata sellaisia legendoja kuten esimerkiksi Mario Andretti kun Le Mansin varikolla. Kyllähän niitä näkee mutta se että päsee aivan viereen juttuetäisyydelle kun kaverit harjottelevat renkaan ja kuskinvaihtoa.

    Aikaa kannattaa varata kuten aina näissä massatapahtumissa ja teltassakin tarkenee hyvin koska yöt ovat lämpimiä tuolla tasolla Ranskaa. Eli lyhyesti, suosittelen.
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    oon ollut kattomassa classic kisoja oli mielettömän hienoja laitteita esim. aito cobra ,vanhoja f1 autoja ,ferrareita ,yms . le mans on hieno kaupunki ja siellä oli muutenkin hyvä meininki . kannattaa käydä
     

Kerro tästä muillekin!