Leaterheven nationals Kalajoki 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Rinnewood, 9.7.2010.

  1. jjh82

    jjh82 1st gear

    cruisinkia vois kyllä miettiä mutta me päästään aikaisintaan vasta sitten ku kisa on loppu. olis kyllä ihan mukava osallistua ku ei ole tullu aikaisemmin osallistuttua. riippuu nyt miten kuski sun muut asiat järjestyy että pääseekö cruisaileen :rotfl:
     
  2. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Korjaus aloitusviestiin: Tulemme vaimon kanssa ehkä vasta lauantai aamulla? Vaimo tulee etelän junalla kotiin vasta pe illalla klo 21.. jälkeen joten siitä syystä kandee tehä siirtymää pelipaikalle vasta la aamusta. Sata kilsaa matkaa joten ihan vieressähän tuo on! Jotaki liimatynnörii tarttis heittää kuulemma chevyn lavalle viikonlopun aikana joten älkää uittako kaikkia liistereitä kenttään.. ;)
    Taas on pirun komeeta keliä luvassa joten simmarit mukaan ! :)
     
  3. Miksu.1g

    Miksu.1g Gearhead

    Just pakkaamassa autoa ja lähtö parin tunnin sisään 8)

    Viimme vuotisessa mökissä oli nettiyhteys joten kuvat sai näkyville aikas vikkelään.
    tänä vuonna NOU nettiä ja en omista "mokkulaa" joten kuvia ja vireoita tulee vasta alkuviikosta (kotona vasta ma iltana)

    Toivotaan kuivaa keliä Kalajoelle 8) 8) 8)
     
  4. BUMBA

    BUMBA Gearhead

    Tällähetkellä ainakin sataa.
     
  5. BUMBA

    BUMBA Gearhead

    Sade loppu jo muutama tunti sitten, pilviä kyllä on mutta näyttäis että selkenee.
     
  6. cuda69

    cuda69 Gearhead

    kohta lähetään Tooken+muija ja Dynamiitin kans ajeleen satellitella kohti jokea.
     
  7. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Pikku ongelmia :-?

    Eilen Löijyä bussiin lastatessa havaitsimme Sarahin kanssa öljyvuodon joka oli mallia "ei yhtään lähtöä tolla vuodolla. Tänään sitten auto talliin, koneenkorvakkeet pois ja mottia narun nokassa roikottaen kiristin öljypumpun sisäänmenoletkun liittimen. Helppo ja yksinkertainen vika joka vei kaikkiaan 3 tuntia kun tollasessa Valiantissa 440sellä noi asiat on melko tiukasti sovitettu :-?

    Noh. Nyt on Löijy ja kamat sitten vihdoin bussissa ja odotellaan muuta Teamia sapuvaksi tonteille, jotta päästään matkaan. Suunnitelma on lähteä 23.00 kohti Kalajokea ja toivottavasti ollaan ajoissa aamulla perillä 8)

    Näkymisiin :rotfl:
     
  8. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Pittääpä tulla käväseen kun on kerrankin kisat noin lähellä. Vain 500 kilsaa mutkin eli saunalenkki.
     
  9. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    MItenköhän saatais iskostettua toi positiivinen asenteesi myös näihin etelän weteliin :rotfl:

    Täällä kun joku joutuu ajamaan jopa 50 Km, niin jo valitus alkaa :-?

    Reilu tunti vielä ja retkue pääsee matkaan :rotfl:
     
  10. [Jyri]

    [Jyri] 1st gear

    testi
     
  11. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Keli eiku paranee... Päivällä kävin katsomassa radan preppaamista... (istuin liima auton kyydissä... siis melkein tekemässä rataa :poff: ) Mut noilla opeilla pitoa pitäisi huomenna löytyä jos koskaan tuohon rataan sitä saa... Kuuma päivä tulossa... kaikki paikalle ja aurinko rasvat mukaan... Ai niin ja riittävästä neste tasapainosta täytyy huolehtia myös :lol:
     
  12. Chevi

    Chevi Gearhead

    Nonnii Veliseni :D Aamupäivällä lataan kossit Belarukseen ja tullaan sinne. Ajaako hän fillarilla vai hajetaanko (ilma)jousille mökiltä?
     
  13. musse67

    musse67 3rd gear

    Aamulla 56:n keula kohti särkkiä :)
     
  14. JUX-26

    JUX-26 1st gear

    Valmistelu saunaan menossa... täytyy vissiin laittaa rasvat pintaan vissiin valmiiksi :rotfl: Istun jousille jos en oo jo ehtinyt pyöräillä paikalle jo ajoissa amusella tai aamu yöllä :eek: räk reisinki on kuitenkn parasta varikolla... eiku paikan päällä :poff:
     
  15. [Jyri]

    [Jyri] 1st gear

  16. Chevi

    Chevi Gearhead

    Aamulla kun Ykasta lähettiin niin keli näytti aika toivottomalta mutta paikan päällä mitä mainioin ilma. Katteltiin kisoja ja käytiin cruisaamassa Classic Chevyjen kanssa. Hieno päivä! Nyt sauna ja pari kylymää kalijaa :D
     
  17. jone-70

    jone-70 2nd gear

    Kyllä meinoo nahka punottaa. Hyvät oli kelit, nopeita oli autot, kauniita oli naiset ja hyvä oli cruisinki. Pikkusen tuli otettua RAMAVITtiä (RAmasuun, MAsennukseen ja VITutukseen), eli olutta, siis ilta-cruisinki jäi välistä.
     
  18. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Laulukuoro kutsui heti ekalla kiekalla DS 333sta vastaan. Kotimatkalla ollaan jo Kokkolan alapuolella. Toivottavasti keretään illaksi kotiin, jotta kerkeee aamuksi duuniin.

    Tavoitteet kuitenkin toteutui ja Löijy meni 10 sekunnin puolelle. Olen tyytyväinen reissuuni 8)
     
  19. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    olipa mukava käydä muuteman vuoden tauon jälkeen kalajoen kisoissa. aina sama auringon paahde, mutta hyvä niin. sopivan leppoisa meininki em:iin verrattuna. kenen mahtoi olla yleisö parkissa metalli violetti dusteri pumpulla varustettuna? asiallisen oloinen laitos.
     
  20. Kermeri

    Kermeri 1st gear

    Olipahan mahtavat kisat! Rata oli huippukunnossa ja omalta osalta ennätyksiä pantiin uuuteen uskoon kaikilta osin. Lisäksi tuli pikku bonus vielä tälle päivää :D. Ajotkin saatiin päätökseen juuri ennen sateen alkua.

    Kiitokset järjestäjille ja kilpakumppaneille hyvistä kisoista!
     

Kerro tästä muillekin!